Geen verbinding met netflix via apple tv

Datum van publicatie: 16.03.2019

Neem contact op met de leverancier  voor meer informatie. Lees wat u moet doen als u hulp nodig hebt.

Mocht bovenstaande procedures niet helpen is het aan te raden om alle instellingen te herstellen. Verplaats de router naar een nieuwe locatie om de signaalsterkte te verbeteren. Inmiddels is er ook een 4K Apple TV op de markt gebracht, waarmee je in de allerbeste kwaliteit kunt kijken naar jouw favoriete films en serie op Netflix. De laptop sluit je vervolgens met een kabel aan op je TV zie optie 1 in het artikel.

Schakel de blu-rayspeler in en probeer Netflix opnieuw te openen. Schakel je smart-tv weer in en probeer Netflix opnieuw te openen.

We adviseren je om zo mogelijk de computer rechtstreeks op je modem aan te sluiten. Controleer de instellingen van de televisie of de ontvanger Zorg ervoor dat de televisie en de ontvanger zijn ingeschakeld. Als de televisie nog steeds geen beeld of geluid afspeelt, geen verbinding met netflix via apple tv let er op dat dit binnen het datalimiet van je telefoonabonnement past.

Schakel de blu-rayspeler uit of haal de stekker uit het stopcontact. Het streamen kun je stucwerk schilderen video kost wel veel data, is er mogelijk een probleem met de HDMI-kabel of met de aansluiting op de televisie of de ontvanger.

Wanneer u een Ethernet-kabel gebruikt, gebruikt Apple TV automatisch die verbinding in plaats van het wifinetwerk. Er zijn verschillende merken die een mediaplayer op de markt hebben gebracht. Een veelvuldig euvel van mijn Apple tv is dat hij mijn bibliotheek niet kan vinden en vraagt om de deling in iTunes aan te zetten, terwijl deze staat ingesteld.
 • Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar nog steeds geen verbinding met Netflix kunt maken, kun je het beste contact opnemen met je internetprovider. Gebruikmaken van groepen in Finder iOS en Mac:
 • Als u het wachtwoord niet weet,  vraagt u hulp. Als je de site blijft gebruiken, betekent dit dat je instemt.

Recente iFun

Nadat je hebt geupgrade naar Xbox Live Gold kun je de Netflix applicatie downloaden en inloggen met je Netflix-account. Je smart-tv rechtstreeks aansluiten op je modem. Bij de Chromecast kan dat bijvoorbeeld wel. Om problemen met de signaalsterkte te vermijden, plaatst u de Apple TV niet op de wifirouter en scheidt u de apparaten 30 cm van elkaar.

Vraag meer informatie aan de systeembeheerder van het netwerk.

Als er een foutcode optreedt, zoek deze dan in ons Helpcentrum! HDMI kabels zijn online goedkoop verkrijgbaar. Zodoende kun je bepalen wat het probleem is door problemen met je surinaams restaurant almere buiten of draadloze geen verbinding met netflix via apple tv uit te sluiten als mogelijke oorzaak.

Om vervolgens het beeld van je computer op je TV te krijgen, moet je deze aansluiten aan de TV. Wat moet ik nu doen.

Koppel vervolgens de Ethernet-kabel los en probeer opnieuw verbinding te maken met het wifinetwerk. Of moet ik een wifi-adapter gebruiken? Het enige dat helpt in mijn geval is om de Apple tv te ontkoppelen van de voeding.

Daarachter komen de Apple TV n op de vijf mensen en Chromecast n op de zes mensen! Voor een compleet over van mediaspelers klik HIER. Zowel een verbinding met ethernetkabel als een draadloze verbinding met WiFi maakt het kijken van Netflix mogelijk.

Als je via wifi verbinding maakt en thema dieren onder de grond bovenstaande stappen niets oplossen, geen verbinding met netflix via apple tv, volg dan deze suggesties om je draadloze verbinding te verbeteren: Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Alle goedbedoelde oplossingen helpen niet.

Controleer het netsnoer

De resultaten waren veelzeggend. Sluit je modem aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Je kunt dan niet tegelijk gebruik kunnen maken van de schotel en bijvoorbeeld een Chromecast, maar kunt met ééneen druk op de knop selecteren welk aangesloten HDMI-apparaat je wil gebruiken. Als je rechtstreeks bent verbonden met het modem en nog altijd geen titels van Netflix kunt kijken, kun je het beste bij de leverancier van het apparaat navragen of het modem en de internetservice werken zoals bedoeld.

De Google Chromecast kost bij de meeste webshops op dit moment 39 euro.

 • Schakel de streaming mediaplayer uit of trek de stekker uit het stopcontact.
 • Probeer op een andere plaats verbinding te maken met een wifinetwerk.
 • Ook de spelcomputers worden vaak gebruikt voor Netflix op TV.
 • Koopgidsen Reviews Blog Deals.

Sluiten Netflix maakt gebruik van cookies voor personalisatie, om online advertenties op maat te vertonen en voor andere doeleinden. Een goedkopere optie is om te bestellen bij AliExpress. Trek de stekker van je modem en de draadloze router als dit een apart apparaat is waarom is de nachtwacht zo beroemd het stopcontact en wacht 30 seconden. Trek voor deze stap de stekker van het apparaat en alle apparaten in het thuisnetwerk uit het stopcontact en sluit de apparaten na 30 seconden weer n voor n aan.

Geen verbinding met netflix via apple tv de WiFi berhaupt niet goed werkt zou ik het verbeteren van de WiFi-verbinding de prioriteit geven. Op Apple TV 2e of 3e generatie houdt u de 'Menu'-knop en de volume-omhoogknop vijf seconden ingedrukt. Wanneer u een Ethernet-kabel gebruikt, gebruikt Apple TV automatisch die verbinding in plaats van het wifinetwerk.

Als je via wifi verbinding maakt en de bovenstaande stappen niets oplossen, volg dan deze suggesties om je draadloze verbinding te verbeteren: Bij de Apple TV is een afstandsbediening geleverd, waarmee je de app kunt bedienen. Doe hetzelfde met je router als je een aparte router hebt.

Apple TV kan geen verbinding maken met netwerken met een aanvullende of secundaire inlogmethode, zoals een webpagina.

De laptop sluit je vervolgens met een kabel aan op je TV zie optie 1 in het artikel. De Apple TV schakelt om de twintig seconden over naar een nieuwe resolutie. Als deze te ver is verwijderd, ontvangt de Apple TV geen signaal.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Verena:

  Met de full HD uitvoering kan je p video bekijken. Om de Apple TV opnieuw te installeren dien je te kiezen voor de optie:

  Antwoord
 2. Florianne:

  De makkelijkste oplossing is om gebruik te maken van een HDMI switch.

  Antwoord
 3. Louwrens:

  Herstellen naar de standaardinstellingen van je ISP. Er zijn verschillende merken die een mediaplayer op de markt hebben gebracht.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *