Kaart met foto bestellen

Datum van publicatie: 14.03.2019

Online kaarten maken en versturen Wij zijn Kaartje2go. De HEMA wenskaarten worden gedrukt op hoogwaardige papiersoorten.

Zo is het maken van je kaartje een nog groter plezier. Bestellen verhuiskaarten  Met een verhuiskaart kan je iedereen verwittigen dat je een nieuw adres hebt en dat je dus verhuisd bent. Dan is het maken en adresseren van je verhuiskaartjes supergemakkelijk. En voor je trouwkaarten, jubileumkaarten en geboortekaartjes hebben we prachtige sluitzegels die je op de envelop kan plakken. Een kaartje maken is heel eenvoudig. Verhuiskaarten bestellen Hoeveel keer verhuist een mens niet in een  mensenleven?

Kies je kaart Maak 'm uniek Adresseren Kies kaart met foto bestellen kaart. Maak er met de kaartenmaker gewoon eentje zelf. Kies je favoriete kaart uit de collectie, ontwerp een blanco kaart of maak je eigen fotokaart. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Dan staat er je nog heel wat werk te wachten bij de verhuizing.

Klik hier voor meer informatie OK. Online kaarten maken en versturen Wij zijn Kaartje2go.

Ben jij van plan binnenkort te verhuizen?

Zelf kerstkaarten maken

Er wordt regelmatig verhuisd, dat staat vast. Het speciale aan de HEMA wenskaarten is dat ze een afgeronde hoek hebben en hierdoor een luxe uitstraling hebben. Daarom hebben onze designers ervoor gezorgd dat jij uit een ruim assortiment verhuiskaarten kan kiezen. Inmiddels hebben we al meer dan 1. Daarom geven we al onze klanten ledenkorting en breiden we ons assortiment steeds verder uit.

Hoe persoonlijker je de verhuiskaart maakt, hoe meer de mensen de neiging hebben ze te bewaren als souvenir.

HEMA heeft een groot assortiment aan kerstkaarten die je zelf eenvoudig kunt aanpassen, kaart met foto bestellen. Dit doe je eenvoudig met allerlei kaart met foto bestellen kaders, figuren en lettertypes die je vindt in onze kaartmaker. Van romantisch en klassiek tot hip en trendy.

Je kan zelf een tekst toevoegen en eventueel nog wat versieren met kaders of figuurtjes. Geef je adreswijziging door met een verhuisbericht. Bestellen verhuiskaarten  Met een verhuiskaart kan je iedereen verwittigen dat je een nieuw adres hebt en dat je dus verhuisd bent. Dan staat er je nog heel wat werk te wachten bij de verhuizing.

Trouwkaarten

Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op! Op de site kan je jouw kerstkaart persoonlijk maken door een foto toe te voegen of versieren met plaatjes, kaders en achtergronden. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Bij Kaartje2go vind je een ruim assortiment geboortekaartjes die helemaal naar eigen wens zijn aan te passen.

Er wordt regelmatig verhuisd, dat staat vast, kaart met foto bestellen. Als je op werkdagen voor Je hoeft dus nooit meer door de regen naar de brievenbus. We hebben trouwkaarten in allerlei stijlen. Wat dacht je van mooie enveloppen bij je pakketje kaarten of een van de luxe papiersoorten. Zo is het maken van je kaartje een kaart met foto bestellen groter plezier. Het grote assortiment is speciaal samengesteld voor HEMA en heeft voor elke beleving de juiste kaart.

Hoe groot is een wenskaart?

Je hoeft dus nooit meer door de regen naar de brievenbus! Wij drukken jouw kaart op mooi stevig papier en we zorgen er ook nog voor dat jouw kaart op tijd naar de post gaat. Kaartje2go krijgt een 9.

Naast de mooiste geboortekaartjes en prachtige trouwkaarten hebben wij ook voor iedere gelegenheid een leuke uitnodiging. Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Zelf een kaart maken is het leukste wat er is? Alles is mogelijk bij Kaartje2go, kaart met foto bestellen. Check of dit er allemaal opstaat: Begin met eigen foto Leuke teksten Voorbeelden Verhuiskaarten extra's. Er zit zeker iets tussen dat bij je past!

Geboortekaartjes

De kaart krijgt daardoor een extra luxe uitstraling. Jouw kerstkaarten kun je als enkelzijdige of dubbelzijdige kaarten bestellen en je ontvangt ze inclusief mooie envelop. Kies je kaart Maak 'm uniek Adresseren Kies je kaart. We zijn blij met deze mooie scores!

Kaarten ontwerpen Bij Kaartje2go kun je eenvoudig zelf kaarten ontwerpen: Hoeveel keer verhuist een mens niet in een  mensenleven. De kaart krijgt daardoor een extra luxe uitstraling.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Margje:

  De HEMA wenskaarten worden gedrukt op hoogwaardige papiersoorten.

  Antwoord
 2. Isadora:

  Want dat is het idee: Beschik je over een lijst met  adressen in een excel- of csv-bestand?

  Antwoord
 3. Anica:

  Bij Kaartje2go kun je eenvoudig zelf kaarten ontwerpen:

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *