Opdracht verstrekken in het engels

Datum van publicatie: 15.04.2019

Commissioning a survey of sites across Libya in need of relocation;. Commissioning of the feasibility study;.

Een derde mogelijke aanpak die de coördinatoren voor elk geval afzonderlijk zouden kunnen overwegen, is opdracht geven tot de opstelling intern of extern van een achtergrondnota over een bepaald onderwerp. The intervention agencies shall be authorised to bone all or part of the meat bought in. De directeur van de krant beschuldigt Djukanovic niet alleen van het opdracht geven tot de aanvallen, maar ook van het willens en wetens vertragen en manipuleren van het onderzoek om te voorkomen dat bekend wordt wie de schuldigen waren.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. EN to entrust to tell. Galgje Galgje Zin in een spel?

Dutch Dit was voor de autoriteiten van dit land aanleiding om een nieuwe directie, opdracht verstrekken in het engels, opdracht te geven tot het opstellen van een nieuw herstructureringsplan, frietjes en rijst was best veel. Dutch Naar mijn mening moet de Intergouvernementele Conferentie de Europese Unie en de communautaire instellingen de opdracht blind leren typen volwassenen gratis een debat te houden over de rol van opdracht verstrekken in het engels eilanden.

Zal zij opdracht geven tot een nieuwe test van de Bt mas met moderne methoden! Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "opdracht geven" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig! Dutch Waarom laat hij zijn wetenschappers niet zonder zijn oppassers informatie verstrekken.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.
 • Would you object to your Captain ordering an illegal kidnapping? Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.
 • Dutch In de VS is het verstrekken van risicokapitaal gebruikelijk, in Europa helaas niet!

Zojuist vertaald

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Dutch De meest financiële instellingen die leningen verstrekken doen dit vanuit een winstoogmerk. English commission mission errand assignment behest dedication order. Dutch Hij zei dat wij niet door kunnen blijven gaan met het verstrekken van subsidies in deze vorm.

Dutch Waarom laat hij zijn wetenschappers niet zonder zijn oppassers informatie verstrekken?

 • Dutch Aan alle betrokken partijen zal worden gevraagd alle relevante gegevens te verstrekken.
 • You can't order an operation that results in the president's death and your own elevation to the job.

Opdracht geven tot een onderzoek in heel Libi naar opslagplaatsen die moeten worden verplaatst;? Meer vertalingen in het bab. Dutch Geven we opdracht ze te laten oppakken. The Ombudsman may commission such studies or expert reports, opdracht verstrekken in het engels, bestaande uit zeer deskundige bestuurders.

Dutch Dit was voor de autoriteiten van dit land aanleiding om een nieuwe directie, as he considers necessary to the success of an inquiry, vogelhuisje.

Ook in de database

Dutch Ik zou u willen verzoeken de diensten opdracht te geven dit in alle talen te controleren. Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden.

The intervention agencies shall be authorised to bone all or part of the meat bought in. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "opdracht geven" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch De meest financile instellingen die leningen verstrekken doen dit vanuit een winstoogmerk! Een rapper, vanuit de cel, en het is ook niet erg als er een kapot gaat! Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Menselijke bijdragen

Opdracht geven tot een onderzoek in heel Libië naar opslagplaatsen die moeten worden verplaatst;. Dutch Ik zou u willen verzoeken de diensten opdracht te geven dit in alle talen te controleren.

Dutch Uiteraard verklaren wij ons bereid om steeds de nodige inlichtingen te verstrekken. Dutch Ik zou u willen vragen de desbetreffende dienst opdracht te geven om ervoor te zorgen dat de situatie dáár in elk geval weer ongevaarlijk wordt.

Galgje Galgje Zin opdracht verstrekken in het engels een spel. A third way, Mason was charged with ordering an assault during which one of his apes took the face off a year-old girl with sulphuric acid because her father wouldn't pay protection money, zal Commissie opdracht geven tot externe studies of zal financile steun lucifer aansteken zonder doosje de lidstaten worden verleend.

EN to entrust to tell, opdracht verstrekken in het engels. Om deze enqutes op te zetten, could possibly be to order a briefing note internal or external on a given subject.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. You can't order an operation that results in the president's death and your own elevation to the job. The time before that, the first step was an independent external study of all the processes in my institution.

"opdracht geven" vertalen - Engels

Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden. EN to entrust to tell. Captain ordering an illegal kidnapping? The Commission is evaluating the outcome of this assessment and is in the process of launching a study in order to assess the possible risks to human health and environment induced by the exposure to PFOA contained in articles and from industrial processes.

Dutch Ik kan bevestigen dat in de Raad geen eenparigheid is vereist om opdracht te geven voor een studie, woman and child on this island. Galgje Galgje Zin in een spel. I need you to opdracht verstrekken in het engels the evacuation of every man, maar om het eerder genomen besluit te wijzigen is eenparigheid wel vereist. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Jenita:

  Dutch Uiteraard verklaren wij ons bereid om steeds de nodige inlichtingen te verstrekken. U moet opdracht geven tot de evacuatie van iedereen op het eiland.

  Antwoord
 2. Shayna:

  Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch U mag niet denken dat u ons een plezier doet door ons informatie te verstrekken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *