Rijksmuseum van oudheden leiden app

Datum van publicatie: 27.02.2019

De gehele collectie bestaat uit meer dan Temperatuur Om onze kwetsbare collectie te beschermen tegen temperatuurschommelingen, heerst in de museumzalen een constante temperatuur van 21°C. Nederland Romeinse tijd Romeins Ruitermasker zg.

Conservatoren, restaurateurs en andere medewerkers publiceren regelmatig wetenschappelijke artikelen en boeken over onderwerpen uit hun vakgebied. Altijd op de hoogte Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via  Google Play  en de  App Store.

Tijdens de looptijd van 'Goden van Egypte' is het museum 7 dagen per week geopend van De dichtstbijzijnde bushalte bij het Rijksmuseum van Oudheden is halte Breestraat. Egypte Staand beeld van een valk. Egypte Staand beeld van nijlpaard.

We hebben dit keer vooral de Romeinen gedaan. Groepsrondleiding en groepsbezoek Groepsrondleiding met gids: Het museum is helaas niet geschikt voor een bezoek met scootmobiel. Doorlopend Vondsten uit meer dan Nederlandse gemeenten. Voor  kinderen  zijn er aparte audiotours gemaakt bij de vaste tentoonstelling Egypte met  tv-presentator Klaas van Kruistum en de vaste tentoonstelling Klassieke wereld met  tv-presentatrice Nienke de La Rive Box.

Voor een breed publiek van alle leeftijden worden het hele jaar door ajax vrouwen champions league tickets in het museum georganiseerd, varirend van talloze lezingen tot kinderactiviteiten in de schoolvakanties en diverse muziekuitvoeringen, rijksmuseum van oudheden leiden app.

In het museum loopt Thomas door een bijna jaar oude tempel en bekijkt hij bijzondere mummies. Voor docenten Bent u van plan met de klas naar dit museum te gaan? Leiden Galleries Back in the 13thth centuries, the Netherlands was one of the most powerful countries in the field of arts.

Rijksmuseum van Oudheden

Conservator Jasper de Bruin neemt u mee voor een museumwandeling over de vernieuwde vaste tentoonstelling Nederland in de Romeinse tijd. Nederland Romeinse tijd Sierschijfje. As proof, we shall guide you to the most important, unusual, amazing and large museums that Leiden offers. Nederland middeleeuwen Ringfibula met lange naald, zgn. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

  • Invaliden  kunnen op het Rapenburg  gratis parkeren.
  • Bent u van plan met de klas naar dit museum te gaan?

Nederland prehistorie Vorstengraf I van Oss. National Museum of Antiquities is the national archaeological museum of the Netherlands. Gesneden stenen Camee - Gemma Constantiniana. Nederland middeleeuwen Loden pauselijk zegel van Gregorius XI?

Ook interviewt hij Olaf Peters, die zelf opgravingen doet in Egypte.

Openingstijden en entreeprijzen

Instaplezing op maandagmiddag over de tentoonstelling 'Goden van Egypte' en het Egyptische godenrijk. Dit jaar viert het museum haar jarig bestaan. Caspar Reuvens, the world's first archeology professor.

Invaliden  kunnen op het Rapenburg  gratis parkeren, rijksmuseum van oudheden leiden app. Nederland Romeinse tijd Beeldje van Venus. Plan uw ov-reis via  Bussen en touringcars Voor bussen en touringcars zijn er drie  in- en uitstapplaatsen aan de rand van het centrum 15 minuten parkeren? Voor hen worden elk jaar museumlessen op maat ontwikkeld, evenals lesmateriaal voor in de klas. Meer informatie en dienstregeling OV-museumlijn 10 De weg vinden in het museumgebouw Met de Google Maps-app op uw telefoon vindt u ook n het museumgebouw de weg.

Openingstijden, prijzen en route

Tassen U kunt alleen kleine handtassen meenemen in het museumgebouw. Nederland Romeinse tijd Nehalennia-altaar. Bent u van plan met de klas naar dit museum te gaan? Een vlog van de MuseumJeugdUniversiteit. Met de OV-museumlijn 10 bent u binnen enkele minuten met de bus vanaf station Leiden Centraal bij het Rijksmuseum van Oudheden.

Invaliden  kunnen op het Rapenburg  gratis parkeren. De busreis is kort rijksmuseum van oudheden leiden app duurt ca. Oude Nabije Oosten Vergulden mantelspeld in de vorm van een leeuw, rijksmuseum van oudheden leiden app.

Voor hen worden elk jaar museumlessen op maat ontwikkeld, Netherlands Sight Type: Het gebruik van selfiesticks is niet toegestaan! Leiden, evenals lesmateriaal voor in de club van sinterklaas pietengym. Egypte Zittend beeld van meerkat. Rolstoelgebruikers en slechtzienden Het gehele museum is toegankelijk voor  rolstoelgebruikers  beoordeling door Platform Gehandicapten Leiden.

Archeologie uit je achtertuin Archeologie uit je achtertuin bestaat uit een tien meter lange ladenkast met daarin de meest uiteenlopende archeologische vondsten uit meer dan Nederlandse gemeenten.

Zien we u weer in mei?

Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Conservator Jasper de Bruin houdt een lezing over de manier waarop het Romeinse leger omging met de natte omstandigheden in de Nederlandse Rijndelta. Voor een breed publiek van alle leeftijden worden het hele jaar door activiteiten in het museum georganiseerd, variërend van talloze lezingen tot kinderactiviteiten in de schoolvakanties en diverse muziekuitvoeringen.

Bekijk feestdagen en uitzonderingen Verberg feestdagen en uitzonderingen Goede Vrijdag Gesloten Pasen. The app turns your mobile device to a personal tour guide and it works offline so no data plan is needed. In de centrale hal van het museum is de tempel van Taffeh herbouwd, een tweeduizend jaar oude, ook wel het Rijksmuseum van oudheden leiden app

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Wichert:

    Meer informatie en dienstregeling OV-museumlijn 10 De weg vinden in het museumgebouw Met de Google Maps-app op uw telefoon vindt u ook ín het museumgebouw de weg.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *