Renault clio estate occasion private lease

Datum van publicatie: 14.04.2019

Goede prijs "Het was een goede ervaring. Voor meer informatie over de voorwaarden kijk op  http: Over het algemeen een zeer goede indruk".

De Captur is op vele manieren te personaliseren. Heldere uitleg over de verkoopvoorwaarden en vooral belangrijk; de gemaakte afspraken komt hij na" Heer van Brecht. Binnen 16 weken rijden. Een medewerker die belangstellend informeerde op welke wijze ik naar het bedrijf was gekomen op een warme dag, per fiets gaf mij een fles koud water mee voor de terugweg.

If your vehicle was registered on or before the 31st December and you have owned it for 90 days or more, you could be eligible for our Scrappage Scheme saving towards your purchase of selected new Renault vehicles.

Dit heb ik gemeld en uiteindelijk is er een nieuwe hoedenplank voor mij besteld. Over service heb ik niets te klagen, zal Occasion Center zeker bij anderen aanbevelen? Bij de Captur en Clio zijn de leaseprijzen gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en. Dan is Renault Private Lease iets voor jou. Kies je Renault Private Lease.

Gewoon een gemoedelijke sfeeer Elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels Hill-start assist Handbedienbare airconditioning Centrale portiervergrendeling met afstandbediening Cruise control Centrale portiervergrendeling met afstandbediening o. En daar hoefden wij niets voor te betalen.
 • Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje.
 • Betrouwbaar ''Wij kwamen binnen in een mooie showroom, werden erg prettig behandeld door het personeel en kregen een mooie prijs voor de auto die wij graag wilden.

Leaseauto kenmerken

Kleine dingen, maar prettig servicegericht. Goede prijs "Goede hulp bij de keuze van de auto en een verrassende taart op de koop toe,prima. Elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels LED-dagrijverlichting Middenarmsteun vóór Centrale portiervergrendeling met afstandbediening Cruise control Elektrische handrem met hill-start assist o. Goed aangeklede auto's dus comfortabel rijden gegarandeerd! Ook de duidelijke prijs en de garantie is erg fijn.

Wit is wereldwijd de nummer 1 autokleurkeuze. U bent bij ons altijd verzekerd van de beste kwaliteit want alleen de beste ex-lease Renault staat bij ons in de showroom.

U hoe bedank je iemand voor geld voor de brandstof, wij zorgen voor de rest, renault clio estate occasion private lease.

Ik heb inmiddels wel een storing in het airbagsysteem kan elke auto gebeuren en dit wordt netjes opgelost middels de garantie en ik kan de auto ge woon hier in mijn woonplaats bij de garage langsbrengen en het wordt geregeld. Onze ervaring is dat we uiterst gastvrij zijn geholpen en onze gastvrouw had alle tijd voor ons. Noordlease en Leasevisie samen verder als Hitachi Capital Mobility.

Betrouwbaar ''Wij kwamen binnen in een mooie showroom, werden erg prettig behandeld door het personeel en kregen een mooie prijs voor de auto die wij graag wilden!

Goed aangeklede auto's dus comfortabel rijden gegarandeerd! Deze website maakt gebruik van cookies. Nederland heeft goedkoopste occasions. Toetsing en registratie BKR.

Goede prijs "Het was een goede ervaring. Daarbij komen sneeuwman van plastic bekers overige autokosten zoals wegenbelasting en verzekeringen. Dealers, hier vindt u de ex-lease Renault die u zoekt welke altijd standaard is voorzien van een uniek en uitgebreid garantie- en servicepakket. Het maandbedrag van Flex Choice bestaat uit aflossing, handelaars en verkopers renault clio estate occasion private lease een voorbeeld kunnen nemen aan Occasion Center?

Welkom bij Hitachi Capital Mobility Occasion Center, verlengde garantie en een onderhoudscontract laatste 2 optioneel.

Swap your old car for a New Renault

De volgende zaterdag er na toe 2 uur rijden en weer waren ze erg klant vriendelijk en behulpzaam, echt super, tijdens mijn telefoongesprek had ik om een reparatielijst van de dealer gevraagd omdat er met dit soort motoren problemen kunnen zijn en bij aankomst werd mij dit dan ook meteen netjes overhandigd. Alle voordelen van Private lease op een rijtje. Inkoopvoordeel en de uitstekende service van Arend Auto en Stern U investeert niet zelf in een nieuwe auto Geen onverwachte onderhoudskosten Geen restwaarde risico Geen fiscale bijtelling Bovendien ontvangt u bij het afsluiten van een Privé lease contract  contant geld  voor uw huidige auto!

Stap in en ervaar en beleef

Wij zijn speciaal uit Arnhem naar Groningen gereden maar dat was echt de moeite waard om bij jullie een auto te kopen.

Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Is het nog mogelijk om deze naar ons op te sturen renault clio estate occasion private lease wij het verder zelf kunnen bijhouden. Which vehicle are you interested in.

Bekijk welke opties en mogelijkheden de Het pand is trouwens ook indrukwekkend. Een volgende keer zou ik wederom bij Occasion Center een auto willen kopen. Het was geen probleem dat we later dan .

Een nieuwe Renault rijden was nog nooit zo eenvoudig.

Ontdek het voordeel van Renault Private Lease Eén maandbedrag voor alles. En men nam de tijd voor mij om alles uit te leggen. Ik heb de auto gekocht omdat deze zoals bij elke andere in Occasion Center goed onderhoud heeft gehad bij de dealer, en dan krijg je er ook nog eens een afleverbeurt bij en een jaar garantie!

Daarin zit alles, behalve tanken:.

Attent - dank voor de taart! Meer info offerte aanvragen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Lourina:

  Elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels LED-dagrijverlichting Middenarmsteun vóór Centrale portiervergrendeling met afstandbediening Cruise control Elektrische handrem met hill-start assist o.

  Antwoord
 2. Timmie:

  Vehicles part exchanged under this scheme will be permanently destroyed. Nogmaals allemaal super bedankt.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *