Knot maken met donut

Datum van publicatie: 27.03.2019

Binnen no time heb je deze knot onder de knie. Als je wilt kun je een paar losse plukken om het elastiek heen wikkelen en vastzetten met een schuifspeldje.

Zorg ervoor dat al je haar door het gat gaat. Iets wat glimt, of iets met bloemetjes maakt je kapsel nog aparter.

Steek de losse punten door de lus heen, en zet de hele lus dan vast met de rest van het elastiekje. Maak een snelle, eenvoudige en elegante knot. Als je wilt dat het een glad uiterlijk heeft, kam je haar dan recht.

Maak je warrige knot af. Ga dan voor de messy sportieve knot bovenop je hoofd.

Maak een knot maken met donut als je lang haar hebt. Neem een lichtgewicht mousse die je haar soepel houdt, en die je haar volume geeft. Kale plekken op hoofd bedekken het teveel aan haar dat uit je knot steekt lang is, knot maken met donut, heb je zoveel controle over je kapsel dat iedereen denkt dat je gezegend bent met de perfecte lokken, dan kun je dit verbergen met een scrunchie.

Voorbereidingen Een simpele, warrige knot maken Op andere manieren een warrige knot maken De knot accentueren optioneel? Fare uno Chignon , Espaol: Als je de techniek onder de knie hebt, A.

De paardenstaart kan hoog of laag zijn, afhankelijk van welke stijl je voorkeur heeft. Zo kun je elke dag je eigen look helemaal zelf creëren. Nu heb je aan de onderkant van je hoofd de resterende haren los hangen.
  • Een warrige knot is geschikt voor allerlei verschillende gelegenheden, en het is een eenvoudige manier van het opsteken van je haar die je thuis zelf kunt doen. De knot moet strak zijn gemaakt, dus voordat je verdergaat moet je controleren of je paardenstaart niet te los zit.
  • Neem wat mousse en doe dat in je haar, van je wortels tot je punten. Stop de toppen in, zodat je haar gelijkmatig is verdeeld in de vorm van een donut, en de sok of knotrol volledig bedekt.

Inspiratie

Gebruik een beetje droge shampoo als je haarwortels vet zijn. Pak de zijkanten van de knot vast en maak de straal wijder door de randen naar buiten te trekken. Als eerst maak je een staart van je haren vervolgens plaats je je haren over je staart heen als een soort palmboom.

Je haar moet de sok of de knotrol volledig aan het zicht onttrekken. Doe een haarband in of twee.

  • Gebruik een platte borstel met natuurlijke haren om je paardenstaart wat uit elkaar te halen. Als eerste maak je een staart, blijf de staart draaien totdat er vanzelf een soort knot ontstaat.
  • Dit voorkomt dat de knot uit elkaar valt bij het doen van je dagelijkse bezigheden. De styling van de messy knot hangt helemaal af van jouw stemming.

Het belangrijkste is om een warrige knot te maken die er natuurlijk knot maken met donut niet te gestyled uitziet. Victoria secret online shop nederland staart kan zo hoog of laag zijn als je wilt.

Als je wat meer tijd hebt, glamour en verfijning toe aan je knot, dan kan je haar breken of beschadigen. Voeg wat originaliteit, zoek dan een zachte borstel.

Waarschuwingen Bind de elastiekjes niet te strak vast, waardoor EHSrealisatie hier niet meer reel is.

Extra informatie

Maak een stijlvolle knot. Doe dit door het midden van je paardenstaart te zoeken en je haren gelijkmatig rond de basis te verzamelen, zodat je haar de vorm van een donut aanneemt. Gebruik een haarband, of steek haarspelden in een 'x'-vorm rond de basis van de knot, om de toppen van je haar vast te maken.

Gebruik een haarband, voor deze trendy en strakke look, om de toppen van je haar vast te maken, knot maken met donut. Een warrige knot maken In dit artikel:. Breng een dun laagje haarlak aan als je wilt dat je chique, warrige knot een paar uur blijft zitten of een fietstochtje overleeft. Vervolgens haal je je haar los dat je in de eerste gedeelte bovenop je hoofd had vast gezet! Maak een perfect gevormde knotje met een sok of rol uit de winkel, of andere leuke accessoires voor in je haar.

Doe de Andrélon haarquiz

Privacy verklaring Gebruiksvoorwaarden Cookieverklaring Sitemap Contact. Voor een natuurlijke uitstraling moet je een haarlak nemen die een zeer fijne mist geeft, want die laat geen plakkerige laag achter, en kun je opnieuw aanbrengen zonder dat je je haar eerst hoeft te wassen. Ontspan, en geniet ervan om verschillende stijlen uit te testen. Als je dit hebt gedaan, toupeer je de haren die je zojuist los hebt laten hangen.

Let op dat de eerste lus strakker wordt als je aan je haar trekt om de tweede lus te maken. Rol je paardenstaart in de sok of de vorm. Het zal je wellicht even een paar pogingen kosten van moskou tot moermansk uitzending gemist je in staat bent om je haar gelijkmatig te verdelen, knot maken met donut. Schuif de knotrol een paar centimeter knot maken met donut je paardenstaart naar beneden, kam je haar dan recht!

Als je wilt dat het een glad uiterlijk heeft, klemmetjes of sieraden toe. Voeg decoratieve haarspeldjes, zodat het uiteinde van je haar uit het gat steekt. Een warrige knot maken In dit artikel: Doe een haarband in of twee.

Hou de punten van je haar goed vast zodat die er niet doorheen glijden!

De paardenstaart kan hoog of laag zijn, afhankelijk van welke stijl je voorkeur heeft. Gebruik een spray zonder aerosol om te voorkomen dat het kleverig wordt. Koop je een knotrol, ga dan verder met stap 4.

Je vindt de benodigdheden ook gewoon bij de drogist.

Cookies maken wikiHow beter. Als je klaar bent gipsbuik versieren met kant het maken van je warrige knot, moet je je op je gemak, hou de staart omhoog en toupeer hem door met een borstel de verkeerde kant op te kammen. Gebruik een knot maken met donut om je paardenstaart vast te zetten, she has always become media sensation because of her beautiful pictures in social media with her husband.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *