Na half jaar nog niet zwanger

Datum van publicatie: 14.03.2019

Ik ben gestopt met de pil en duurde 6 a 7 weken voordat ik ongesteld werd. Want zoals het zelf al zegt het legt je eigen hormoonhuishouding plat.

Het lijkt mij daarom voorlopig ook verstandig om er vanuit te gaan dat je elk moment zwanger kan raken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Nu ik gestopt was ben ik een half jaar niet ongesteld geweest. Zwangerschaps­kalender Hoeveel weken ben je zwanger? Kan dat gebeuren of is je lichaam al gewend aan de hormonen in pil en gaat dat dus niet gebeuren?

Ik gebruik de laatste maanden ook ovulatietesten, zodat we het echt op het juiste moment doen.

Begin na half jaar nog niet zwanger ongesteld geweest, daarna niks meer. Ook drie jaar ploeteren. Ovulatietesten doen ik ook. Toch maar een test laten doen na deze week. Ik krijg er bijvoorbeeld ook meer last van als ik ietwat gebogen op de fiets zit of lang dezelfde houding aanneem bij het zitten op de bank o. Ik tel mijn zegeningen, realiseer me hoeveel geluk we hebben.

Toch maar een test laten doen na deze week? We zijn in behandeling in het jessa ziekenhuis maar ik twijfel soms als we voor onze ivf niet overstappen naar jette?
  • Ik kan mij voorstellen, dat je na een tijdje allebei wat moedeloos en onzeker wordt.
  • Wel hoop ik dat het snel over is! Ik heb er 2 jaar over gedaan.

Wie is er online Gebruikers op dit forum: Maak een account aan bij Ouders van Nu. Dat heeft -misschien- toch voor een zekere rust bij ons gezorgd, waardoor,het uiteindelijk lukte?

Alle testen waren goed. En je gunt het ze allemaal zo erg. Ik slik al meerdere jaren en heb vaak doorgeslikt. Met de wijsheid van nu, vind ik dat te overzien, maar destijds heb ik me er toch echt serieus veel zorgen over gemaakt; zou het nog wel goed komen, vroeg ik me heel vaak af.

  • Redenen om te stoppen met de pil Veel vrouwen stoppen met het slikken van de pil om zwanger te worden. Almeerse ,
  • Heb nu twee kids. Nina ,

Zonder die behandelingen had ik waarschijnlijk heel lang kunnen wachten op een zwangerschap. Aan mijn suske en wiske weekblad waarde heb ik niet veel die beweert dat micro30 juist helpt tegen acne maar op internet lees ik juist dat dit niet correct is.

Volgende week word ik getest op chlamydia we weten beiden vrijwel zeker dit niet te hebben en mag mijn vriend zijn zaad laten testen. Is er een test die kan aangeven of ik eventueel nog vruchtbaar ben. Gerelateerde artikelen Hoe weet ik of ik zwanger ben, na half jaar nog niet zwanger.

VIVA op social media

Voorbeelden van klachten na het stoppen van de pil zijn: Aan mijn huisarts heb ik niet veel die beweert dat micro30 juist helpt tegen acne maar op internet lees ik juist dat dit niet correct is. Bij een Verhoogd prolactine gehalte wordt je namelijk ook niet ongesteld.

Toch maar een test laten doen na deze week?

Hallo Dames, Maar ik maak mijn erg zorgen om mijn gewicht. Heeft iemand dit nog. Als ik maar lang genoeg op je hoofd blijf zitten ga je dood.

Hoien hoop datt jullie snel een positieve test in de handen mogen krijgen. Sterkte, waarbij wordt gestreefd naar zo concreet mogelijke begrenzingen en na half jaar nog niet zwanger van de uitvoering, Prinses Marg.

Zou zo weer aan de pil willen beginnen… Petra , Ik ben later gestopt, maar nu ben in inmiddels ongesteld geworden en wil ik weer met de pil beginnen. Terug gaan aan de pil of afwachten en kijken of ik een normale menstruatie heb gekregen? Moet ik mij zorgen gaan maken? Je krijgt ook andere gezicht daardoor, ik zie het zelf niet echt, maar andere zien het wel aan je.

Maak een account aan bij Ouders van Nu. Ik ben ook al een tijd bezig met het zwanger raken. Weer zin in seks, vaak met lange cycli. Uiteindelijk,ben ik tussen de iui behandelingen door spontaan zwanger geraakt, toen we een lang weekend naar het buitenland gingen en daardoor een behandeling,moesten overslaan: Ik na half jaar nog niet zwanger nu net weer ongesteld geworden helaas.

Ik zou diegene waarbij het niet lukt aanraden om sowieso een verwijzing voor de Gyn te vragen! Ik ben aan het begin van de derde week gestopt met de pil. Vaak is de cyclus in het eerste half jaar na het stoppen met de pil erg onregelmatig, wat ik daarvoor bijna nooit had.

Wat gebeurt er tijdens het ontpillen?

En laat je niet zomaar naar huis sturen,  met probeer het nog maar zelf. Voor ons ook niet altijd even simpel in ons andere topic met al die zwangeren he? Als je snel zwanger raakt heb je geluk. Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

ChantalGebruikers op dit forum: Volgende week word ik getest op chlamydia we weten beiden vrijwel zeker dit niet te hebben en mag mijn vriend zijn zaad laten testen.

Toen waren de omstandigheden inmiddels dusdanig veranderd dat ook ivf niet echt een optie meer was.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *