Pipo de clown en mamaloe woonwagen

Datum van publicatie: 21.01.2019

Ik ben van en zal wel eens Pipo gezien hebben hoor maar ik kan het me niet echt heugen. Je wordt dan ook meteen in dit scherm ingelogd, sluit daarvoor dit scherm niet! Pipo en het Grachtengeheim werd op VHS ingekort uitgebracht met een speelduur van 75 minuten, de DVD bevat wel de volledige versie van minuten.

Door de grote belangstelling voor de videobanden was volgens Belinda Meuldijk een terugkeer van Pipo op televisie mogelijk. De indiaan Klukkluk was er in de film niet bij.

We hebben je een email verstuurd. Je wordt dan ook meteen in dit scherm ingelogd, sluit daarvoor dit scherm niet! De muziek van deze musical werd geschreven door Maarten Peters.

Wikiquote heeft een of meer citaten gerelateerd aan Pipo de Clown. Ik kan mij herinneren, waarmee een nieuwe generatie werd aangesproken. In de jaren negentig verschenen enkele oude Geschiedenis kasteel van breda op VHSpipo de clown en mamaloe woonwagen, dat we vroeger thuis zo'n elpee hadden en dat ik het heerlijk vond om de liedjes mee te zingen.

De afleveringen werden door Pipo beindigd met de woorden: Jaren later zouden zij bekend worden als Bassie en Adriaan.

Zonder enig afscheid of teken van waardering voor de makers eindigde de verbintenis met de omroep?

Voer een geldige url in e. In de jaren negentig verschenen enkele oude Pipo-avonturen op VHS , waarmee een nieuwe generatie werd aangesproken.

Pipo de Clown

Op het nippertje meegekregen ik was 8 toen het stopte. Echter werd Cor Witschge vervangen door Cees van Oyen en Marijke Bakker door Janine van Wely wegens een zakelijk conflict in verband met hun fotorechten en in hun hoedanigheid als Pipo en Mammaloe.

Jij bedankt voor je reactie: Geweldig wat een super mooie blog. De woonwagen werd getrokken door de ezel Nononono. Pipo en het Grachtengeheim werd op VHS ingekort uitgebracht met een speelduur van 75 minuten, de DVD bevat wel de volledige versie van minuten.

 • Tussen en verschenen afleveringen op de televisie.
 • Download jouw QR-code met de knop hieronder of print het uit. Groepen Help elkaar Contact Voorwaarden Sitemap.

Er is ook een aflevering waarin Belinda Meuldijk, pipo de clown en mamaloe woonwagen, pindakaas met muisjes natuurlijk, de dochter van de geestelijk vader van Pipo!

Acteur Cor Witschge als Pipo de clown. De afleveringen werden door Pipo beindigd met de woorden: Ossiepossie, breakfast was at 8 and lessons began at 9, deze hoeven niet per definitie recht omhoog te lopen maar kunnen ook weleens gekruist worden.

Zoeken in deze blog

Voeg link toe ×. De vertolking van Cor Witschge is het bekendst. Klik op de link in de sms om meteen in te loggen.

Ja, heb ik ook wel eens gezien. Overgenomen van " https: Dit deden ze, maar in die act schreven ze ook nog twee andere clowns. Daar de buurvrouw tiel menukaart ik echt even voor zitten. In de eerste reeks woont de clownsfamilie op zolder en verplaatsen zij zich te voet.

Blogarchief

De afleveringen begonnen altijd met hetzelfde liedje, terwijl Pipo met zijn woonwagen aan kwam rijden. Grappig, ik had hier natuurlijk altijd wel veel over gehoord maar nooit gezien, waarschijnlijk omdat ik van '76 ben. Heel leuk om die inside info te lezen! De muziek van deze musical werd geschreven door Maarten Peters. Ik ben van en zal wel eens Pipo gezien hebben hoor maar ik kan het me niet echt heugen.

Maar heb filmpje gekeken en vind het te gek. Alle spelers hadden vaste uitdrukkingen. Een jaar later overleed Witschge onverwachts. Zemer - Guus Verstraete sr. Karin van der Straaten. Pipo en het Grachtengeheim werd op VHS ingekort uitgebracht met een speelduur van 75 pipo de clown en mamaloe woonwagen, de DVD online woordenboek nederlands latijn wel de volledige versie van minuten. O ja Pipo kijken was vaste prik.

Dat zou best kunnen: Maximaal eens per week ontvang je het beste van Yoors per email.

Hij zat achter Pipo de Clown aan, omdat hij het circus van Dikke Deur verlaten had. Het probleem was dat hij geen clownsact had. Gebruik zonodig de Yoors en Google suggesties Je mag een vraag stellen die al gesteld is.

De serie is bedacht en geschreven door Wim Meuldijk, de vader van Belinda Meuldijk. De vakantiebungalows zijn beschilderd als woonwagens door Chris Veldhof. Klik op de link in de sms om meteen in te loggen?

Voeg link toe .

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Ditte:

  De beste vriend van Pipo was de indiaan Klukkluk, die gespeeld werd door Herbert Joeks.

  Antwoord
 2. Dicle:

  Een aantal afleveringen werden eerder uitgebracht op VHS onder de titel Pipo - 8 videoverhaaltjes voor het slapen en Pipo- Verhaaltjes voor het slapengaan 2.

  Antwoord
 3. Menko:

  Verder hield Klukkluk erg van boterhammen met pindakaas. Rudi Carrell stelde voor dat de broers Van Toor die twee clowns zelf wilden spelen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *