Dagen van de week in het frans leren

Datum van publicatie: 13.04.2019

Vermeld de datum van vandaag in een zin. Als laatste gebruik ik een lied als muzikale ondersteuning.

Spreek de datum hardop uit. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Ook ik laat me graag inspireren en naam haar reeks mee naar mijn kleuterklas in het Cluster 2 onderwijs. Rens , Scrivere la Data in Francese , Deutsch:

Geef dagen van de week in het frans leren reactie Reactie annuleren. Acht eeuwen elitaire Franse invloed op het Nederlands Elitair is een Frans leenwoord. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services!

De datum schrijven in het Frans In dit artikel: Toch zijn deze opgaven verraderlijk lastig; vaak kunnen we niet direct met een pasklaar antwoord op de proppen komen!

Een simpel ogende opgave; zulke vragen hebben we in onze eigen taal al honderden keren beantwoord, en als je wat Franse getallen kent kan er toch niet veel meer mis gaan. Spreek de datum hardop uit.

In het regulier onderwijs verliep dit proces nog sneller. Cookies maken wikiHow beter.

Inhoudstafel

Gerelateerde artikelen Maanden, dagen en cijfers in het Frans Ik leer op school verschillende woorden in het Frans, als jullie nog niet zo goed Frans kunnen, dan wil ik jullie hierdo…. Lamia , We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Het Frans was in de negentiende eeuw de taal van de elite. De datum schrijven in het Frans In dit artikel: Geef een reactie Reactie annuleren.

 • Daar moet toch iets op te vinden zijn dacht ik. Dit artikel geeft een overzicht van tijdsaanduidingen in het Frans.
 • Toch zijn er heel erg ve….

Reacties Branko de MaesschalckDit totaal pakket zorgt voor het succes. Tips en trucs Hoewel je bij Duits veel begrippen kunt afleiden van onze eigen taal omdat het hier ook om een Germaanse taal gaat, is d…. Weet wanneer je lidwoorden moet gebruiken. Een datum in het Frans schrijven is niet moeilijk.

Dagen van de week

Geef een reactie Reactie annuleren. De moeilijkheid heeft ermee te maken dat uren en minuten in de Franse taal niet helemaal hetzelfde worden aangeduid als in het Nederlands. Als laatste gebruik ik een lied als muzikale ondersteuning.

E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Vermeld de datum van vandaag in een zin. En binnen een half jaar konden ze dit zelfs voor eergisteren en overmorgen. Leer de namen van de maanden. Wanneer je het over de eerste van de maand hebt, en zeg "premier" bij het hardop uitspreken, zijn deze bluetooth oortjes ook erg makkelijk om in te stellen.

Post navigation

Print ze uit en plak ze op de bestaande kleur van de dagen die behoren bij jullie school. De kleuren kunnen per school dus verschillen. Frans In andere talen: Geef een reactie Reactie annuleren.

 • Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
 • Elke dag van de week is een mannelijk zelfstandig naamwoord, dus wordt het lidwoord le gebruikt.
 • Ook ik laat me graag inspireren en naam haar reeks mee naar mijn kleuterklas in het Cluster 2 onderwijs.
 • De moeilijkheid heeft ermee te maken dat uren en minuten in de Franse taal niet helemaal hetzelfde worden aangeduid als in het Nederlands.

Een datum in het Frans schrijven is niet moeilijk, dagen van de week in het frans leren. Die persoon verdient een like. Educatie en School Subrubriek: Geef een reactie Reactie annuleren. Wanneer iemand je een van de vragen hierboven vraagt, wees dan bereid om te antwoorden: Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Dit zijn de enige data waarbij rangtelwoorden worden gebruikt "eerste" in plaats van het hoofdtelwoord "een".

Gerelateerde artikelen Maanden, als splitsing recht uit het hart lyrics nog niet zo goed Frans kunnen, bij wie de tong er vaak uithangt, en de geserveerde weekschotels zijn gerechten van de streek van de film(s die er draaien.

De datum schrijven in het Frans In dit artikel: Elke dag van de week is een mannelijk zelfstandig naamwoord, dus wordt het lidwoord le gebruikt. Voor hele uren gebruiken Fransen hetzelfde systeem als wij, bestaande uit een getal en de toevoeging ‘heure s ’.

Om te antwoorden "vandaag is het zondag," zeg Aujourd'hui, c'est dimanche. Voeg een reactie toe. De namen van de maanden en dagen worden niet met hoofdletters geschreven zoals in het Engels.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Wiepke:

  Nu nog allemaal de werkwoorden en het is beter. Tips en trucs Hoewel je bij Duits veel begrippen kunt afleiden van onze eigen taal omdat het hier ook om een Germaanse taal gaat, is d….

  Antwoord
 2. Jornt:

  Vraag naar de dag van de week. De dagen van de week worden lineair opgehangen, hebben een kleur, een plaatje en een gebaar.

  Antwoord
 3. Lolita:

  Write the Date in French , Español: De dagen van de week Waar ik nog werkte met de reeks die ik via deze opleiding had gekregen, liet een collega zich door mij inspireren en vormde een nieuwe reeks die beter aansloot bij de wens van haar kleuters.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *