Groene hart lyceum alphen

Datum van publicatie: 13.04.2019

Tolstraat 11 VS Alphen aan den Rijn. Het was in een woord: De gordijnen van het podium gingen open, de muziek begon en met een lichtshow waar je van achterover sloeg zorgde dit voor een fantastische opening.

Voor nu hopen we dat jullie het allemaal onwijs naar jullie zin hebben gehad en we jullie allemaal weer zien op het volgende feest!! Fantastisch nu is het op naar de gala's waar wij natuurlijk weer iedereen zien ; Een enorm gezellige , feestelijke avond om het jaar van de nieuwe leerlingen in te gaan. Rudy Lion Sjin Tjoe was live. Het was een fantastische avond!! Het feest is begonnen de deuren zijn open en Summer break is nu echt van start zien wij jou zo?

January 31, · Alphen aan den Rijn ·. We kunnen je alvast vertellen het wordt weer iets totaal anders dan je gewend bent.

Dit was donderdag ochtend zeker te zien haha. Hierbij alvast een filmpje van afgelopen vrijdag avond, was een geweldig feest. MHEventzz Vorige week vrijdag mochten we voor het brugklasfeest van Het Groene Hart Lyceum de techniek verzorgen met mooie lichtshows,strak en helder geluid en verschillende DJ's, groene hart lyceum alphen.

Vanaf morgen zijn de kaartjes te koop aan de leerlingenbalie. We kunnen je alvast vertellen het wordt weer iets totaal anders dan je gewend bent!

Zit je op een van de Groene Hart scholen?

Welke niveaus kun je volgen op deze school?

Heb jij nog leuke ideeën om het dit jaar nog leuker, groter en onvergetelijker te maken? Groene Hart Lyceum share. Heb jij je kaartje al dit mag je namelijk echt niet missen!! Het was in een woord: Fantastisch nu is het op naar de gala's waar wij natuurlijk weer iedereen zien ; Een enorm gezellige , feestelijke avond om het jaar van de nieuwe leerlingen in te gaan. January 31, · Alphen aan den Rijn ·.

Nog eventjes mijn pap in het zonnetje zetten op zijn verjaardag. Hier vind je alle informatie ,foto's en andere leuke weetjes over de feesten op het Groene Hart Lyceum. En allemaal een fijne vakantie en tot !!. Dat betekent natuurlijk maar 1 groene hart lyceum alphen Ja ja het is zo verde voorbereidingen van het eindfeest zijn alweer in volle gang.

Nog 2 dagen en dan is het zover Summer Break !.

Verwante nieuwsberichten

Hij brengt je in het nieuws, haalt je uit het nieuws en leert je hoe je dit zelf kunt doen! Ja ja het is zo ver , de voorbereidingen van het eindfeest zijn alweer in volle gang. Vandaag is de cultuurdag op het Groene Hart Lyceum. Scholen in de buurt.

Aankomende vrijdag EN maandag een speciale deal. Nee, dan zie je hem nu hier. Summer Break Festival 10 June Time:. We sloten groene hart lyceum alphen avond af met Dj Team TPP die het dak er nog even afbliezen met de top 40 gemixt met carnaval en hardstyle. Hoeveel uren hadden we wel niet samen kind zonder armen en benen. Er zijn een hoop foto's gemaakt en die zijn binnenkort ook allemaal te vinden op onze website en op de pagina van GHLyceum Feesten.

Bestuur en management

Natuurlijk nog een info filmpje: January 31, · Alphen aan den Rijn ·. November 18, · Alphen aan den Rijn ·. Over nog geen 3 maanden is al weer tijd voor het kerstgala voor onder- en bovenbouw. Wil je op de hoogte blijven van alle schoolfeesten like dan deze pagina.

Wij willen de Dj's Bedanken: Het fly and drive portugal caractere weer een fantastische avond te worden die je zeker niet mag missen. Ook de techniek was zeker weer goed geregeld door MHEventzz. Groene Hart Lyceum, Alphen aan den Rijn.

En natuurlijk hebben we weer een aantal fantastische feesten op de planning staan zoals: Jaja laatste paar dagen vakantie en dan begint het nieuwe schooljaar weer. Wil groene hart lyceum alphen op de hoogte blijven van alle schoolfeesten like dan deze pagina. We sloten de avond af met Dj Team TPP die het dak er nog even afbliezen met de top 40 gemixt met carnaval en hardstyle. Mijn vader bezocht de renie van Lyceum Alphen, die vandaag het jarige bestaan viert, groene hart lyceum alphen.

Groene Hart Lyceum

Of juiste een bepaalt nummer wat je echt niet mag missen? Het was weer een fantastische avond!! Natuurlijk sluiten wij dit schooljaar af met een geweldig eindfeest!! Heb jij je outfit al?

Nee, dan zie je hem nu hier. Op weg naar jouw top. Vandaag is de cultuurdag op het Groene Hart Lyceum. Aankomende vrijdag EN maandag een speciale deal.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Eke:

    En natuurlijk hebben we weer een aantal fantastische feesten op de planning staan zoals: January 16 · Alphen aan den Rijn ·.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *