Keelamandelen verwijderen volwassenen eten

Datum van publicatie: 14.04.2019

Op latere leeftijd heb ik gronischnonstoken amandelen gehad. Mijn amandelen waren meerdere keren per jaar ontstoken en ik had bijkomend ook last van tonsilstones die slechte adem en een metaalsmaak in mijn mond veroorzaakte.

Ik had een nabloeding. Ook kreeg ik zetpillen tegen de pijn, daarvan mag je er max 4 per dag. Wel met moeite uiteraard. Gewoon een ondraaglijke pijn. Op latere leeftijd heb ik gronischnonstoken amandelen gehad. Van de in de vroege morgen stond ik opnieuw al over te geven van de pijn, omdat er een etterlaag gevormd wordt op de wonden.

Na een week kon ik weer brood en warm eten. Absoluut geen geprakte banaan eten branden. Ook de dagen erna ging redelijk maar wel veel pijn uiteraard.

Ik hoop dat ik spoedig weer alles goed kan eten want ik hou van eten en word gek van keelamandelen verwijderen volwassenen eten lekkere geurtjes wat van eten afkomt. Heb heel veel overgegeven en zakte daarna elke keer weer weg. Telkens als ik wakker werd nam ik 3 slokken water. Na 5 dagen toch een banaan gegeten.

Amandelen verwijderen, hoe gaat dat in zijn werk?

Bart , Eerste dag na operatie ging prima. Maar nu ik allemaal reactie's lees ben ik er steeds banger voor. Toen ik wakker werd had ik ook niet veel pijn, wel erg moe en dus veel geslapen. Je kan ook gewoon driemaal in een halfjaar besmet zijn met een bacterie van anderen en misschien heb je het komende halfjaar nergens last van.

Nu ben ik een paar dagen verder en heb nog steeds overal pijn.

Ik heb de operatie afgelopen woensdag gehad. Na de peroratie direct een ijsje gehad ging goed. Al keelamandelen verwijderen volwassenen eten ik enorm last van een stijve nekĀ… Dag 3 viel me erg tegen! Dinsdag was het toppunt, inclusief overgeven in de nacht. SoofIk stak mijn duim omhoog en ze grijnsden.

Eten nadat de keelamandelen verwijderd zijn

Later op de avond werd het erger, ik kan mijn eigen speeksel niet eens meer doorslikken dus spuug dat uit. Ben in behandeling voor fibromyalgie, deze dokter drukte mij op het hart om een arts te zoeken die mijn amandelen wil verwijderen, gezien deze mijn immuniteit constant op de proef stellen.

Hierna naar mijn eigen kamer, waar ik 3x heel erg flink heb gekotst, allemaal oud bloed in de maag.

Ik heb keelamandelen verwijderen volwassenen eten appelsap geprobeerd maar vond ik opnieuw te gesuikerd. Daar aangekomen zei de arts dat mijn amandelen eruit moesten! Die avond heb ik tot mijn eigen verbazing meerdere etenswaren genuttigd. Als ik een beetje teveel snoep, krijg ik er meteen last van. Probeer ijswater te drinken maar dat doet zo'n pijn aan m'n oren.

Het ging voor de operatie ook alweer wat beter met haar, maar we wisten dat ze dan volgende winter toch weer veel last ging krijgen. Daar moet je eigenlijk gewoon je eigen gevoel volgen en kijken waar je zin in hebt. Even door de zure appel heen bijten en je bent met een week weer beter.

Succes voor iedereen die het ook meemaakt. KNO arts zei kaugom kauwen is ook goed daar blijft je gehemelte mee in beweging en dat is goed voor de genezing. Het is dus een vervelende ingreep, keelamandelen verwijderen volwassenen eten eerste twee weken heb je er wel behoorlijk last van. Maar nu ik allemaal reactie's lees ben ik er steeds banger voor. Er zaten wat korsten in mijn keel maar was nog steeds misselijk door al het oude bloed.

Pff ik zou zelf als ik de keuze opnieuw mocht maken dit nooit meer doen dan maar paar keer keelpijn die ook zeer heftig was. Doe dit met kleine stukjes brood die ik fijn maal in de mond. Echt zo vies dat ik er van moest kokhalzen.

Even naar de dokter gaan is toch wel verstandig, omdat je wat meer dan gemiddeld vaak keelontsteking hebt. Ook slaap ik veel en ben ik snel duizelig van het bloedverlies. Keelamandelen verwijderen volwassenen eten maandag gaat het alleen maar slechter.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Nenad:

    Eerste dag na operatie ging prima. Toen ik klein was heb ik mijn amandelen flink ontstoken gehad.

    Antwoord
  2. Remi:

    En ik had ook niet het idee dat ik beschadigde. Telkens als ik wakker werd nam ik 3 slokken water.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *