Restaurant ouderkerk aan de amstel

Datum van publicatie: 14.03.2019

Gijsbrecht van Amstelstraat 2b Ouderkerk aan de Amstel. Alle Pizzeria's in Ouderkerk aan de Amstel. Achterdijk Ouderkerk aan de Amstel.

Amstelzijde 51 Ouderkerk aan de Amstel. Open op zondag Openingstijden Nu open 12 Open op zondag 10 Open op maandag 10 Open op dinsdag 12 Open op woensdag 12 Open op donderdag 12 Open op vrijdag 12 Open op zaterdag Na zijn horeca opleiding is Jaimie van Heije binnen een paar jaar van hulp in de keuken uitgegroeid tot sous chef bij Ron Blaauw.

Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een vergadering, een presentatie, een workshop of een besloten borrel of diner. De Voetangel De Voetangel.

Reservation Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u restaurant ouderkerk aan de amstel vooraf te reserveren. Chef Jaimie van Heije Jaimie van Heije komt uit een gezin waar eten altijd centraal stond. Als klein jongetje raakte hij al genspireerd door de Indische keuken van zijn oma. Dit kan direct via de website of door te bellen of te mailen.

Concept Welk voedsel goed voor darmen Reservation Collaborations Contact.

  • Na zijn horeca opleiding is Jaimie van Heije binnen een paar jaar van hulp in de keuken uitgegroeid tot sous chef bij Ron Blaauw.
  • Reserveren Als er geen beschikbaarheid is op het door jouw gewenste moment kun je alsnog gewoon langskomen, je komt bij ons altijd aan tafel.

Reserveren

Bij de gerechten hebben wij een bijpassend wijnarrangement samengesteld. Gijsbrecht van Aemstelstraat 2a Ouderkerk aan de Amstel. Frans Loenen aan de Vecht. Als u liever zelf een fles uitkiest, hebben wij voor u een selectie gemaakt van over de hele wereld. De Voetangel De Voetangel. Aan het water 3.

Open op maandag Het is niet mogelijk om op het terras te reserveren. Kinderen Kinderstoel aanwezig 2 Vermaak 1. Concept Menu Reservation Collaborations Contact. Hij begon zijn eigen restaurant Jaimie van Heije, waar hij elke dag vol overgave zijn eigen gerechten bedenkt en creert.

Parkeergelegenheid

Hoger einde Zuid 2a Ouderkerk aan de Amstel. Online bestellen 1 Met foto's 4 Online reserveren 7 Nu open Nu voor slechts 57,50!

Nederland Belgi Nederland Servi. Na zijn horeca opleiding is Jaimie van Heije binnen een paar jaar van hulp in de keuken uitgegroeid tot sous chef bij Ron Blaauw. Om de bar heen bevindt zich het restaurantgedeelte.

Alle grill restaurants in Ouderkerk aan de Amstel. In het centrum 2.

Koude voorgerechten

Gijsbrecht van Aemstelstraat 8 Ouderkerk aan de Amstel. Dit kan direct via de website of door te bellen of te mailen. Op loopafstand kunt u tegen betaling parkeren.

  • Deal Groots genieten van een Spareribs XL menu.
  • Openingstijden Nu open 12 Open op zondag 10 Open op maandag 10 Open op dinsdag 12 Open op woensdag 12 Open op donderdag 12 Open op vrijdag 12 Open op zaterdag
  • Hoger einde Zuid 2a Ouderkerk aan de Amstel.
  • Op de 1e verdieping boven het restaurant bevinden zich twee zalen.

An error has occurred while sending your data. Alle snackbars in Ouderkerk aan de Amstel. Bij gezellige drukte hanteren wij een wachtlijst, dan kan je vast wat drinken aan de bar. Gijsbrecht van Aemstelstraat 2a Ouderkerk aan de Amstel. Omgeving Aan het water 3 In het centrum 2 Landelijk 3. Frans Loenen aan de Vecht. Alle internationale restaurants in Ouderkerk aan de Amstel. Deal Laat je verrassen door een toonaangevend 5-gangenmenu van de chef, nu voor maar 45,- restaurant ouderkerk aan de amstel.

Uitgelichte restaurants in Ouderkerk aan de Amstel

Als u liever zelf een fles uitkiest, hebben wij voor u een selectie gemaakt van over de hele wereld. Open op donderdag Toegankelijkheid Invalide parkeerplaats 1 Rolstoeltoegang 3 Rolstoeltoilet 1.

Kortom; keuze zat om een fijn plekje te vinden, zowel binnen als buiten. Het is niet mogelijk om op het terras te reserveren. Reservation Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan vooraf te reserveren.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *