Documenten scannen naar pdf

Datum van publicatie: 14.03.2019

Er is geen animatie voor de vastlegknop. De standaardinstellingen zijn geschikt voor uiteenlopende documentpagina's.

Een scan maken met de camera van uw apparaat of met een afbeelding uit uw galerie Afbeeldingen toevoegen vanaf uw apparaat Tekstherkenning gebruiken om afbeeldingen te converteren naar bewerkbare tekst Pagina's opnieuw indelen Pagina's bijsnijden Pagina's roteren De kleur aanpassen Pagina's verwijderen Opslaan als PDF Apparaatinstellingen ¶ De scanfunctie vereist toegang tot uw camera. Als de app is geïnstalleerd op een besturingssysteem dat gebruikmaakt van een niet-ondersteunde taal, is de standaarduitvoer in het Engels.

Europa, Midden-Oosten en Afrika. Scannen naar e-mail U kunt e-mailsnelkoppelingen in HP Solution Center gebruiken om een scan aan een e-mail toe te voegen.

Selecteer deze optie als u het optimalisatieproces wilt uitvoeren op de PDF.

Aanbevolen als de gescande afbeelding een zo getrouw mogelijke weergave van het origineel moet zijn. Niet bewegen' verschijnt wanneer de app relatief zeker is dat het volledige document in het bereik valt. Klik op Opslagopties voor Opslaan naar bestand om bestandsnamen en maplocaties te wijzigen. Als u de taal wilt wijzigen, klikt u op Bewerken en kiest u een andere taal! Windows Scannen-app Windows 10, documenten scannen naar pdf, 8:.

Een papieren document naar PDF scannen zonder voorinstellingen.
 • De volgende berichten worden op het scherm weergegeven:. Kies Aan of Uit.
 • Scannen vanuit het vastlegvenster ¶ Als u de app opent, wordt het vastlegscherm weergegeven en probeert de app een document te detecteren. De volgende verdachte tekst wordt gemarkeerd.

Hoe kan ik foto's of documenten scannen naar de computer?

Klik op het pictogram Mogelijke onjuiste items corrigeren vergrootglas. Gebruik HP Solution Center om te scannen vanaf ondersteunde printers. Wanneer tekens elkaar raken, vergroot u de helderheid. Hiermee bepaalt u het type PDF dat wordt gemaakt.

Omdat OCR een complex conversieproces is waarbij moet worden uitgegaan van herkenbare tekst, kan de kwaliteit van de OCR-uitvoer afnemen doordat een document bepaalde karakteristieke elementen bevat.

Op die manier kunt u het bestand vanaf elke locatie openen. De documenten scannen naar pdf 'Klaar om vast te leggen' verschijnt wanneer de app relatief zeker is dat het volledige document in het bereik valt. Scannen met dpi produceert de beste tekst voor conversie. Standaardinstellingen voor kwaliteit en kleur instellen.

Aanbevolen als de gescande afbeelding een zo getrouw mogelijke weergave van het origineel moet zijn.

Converteer JPG naar PDF voor archiveren.

Houd echter wel rekening met het volgende:. Als uw printer geen scanknop heeft of als u extra scanfuncties nodig hebt , ga dan verder met deze stappen om te scannen vanaf de computer. U past verliesvrije compressie toe op een gescande afbeelding door een van deze opties te selecteren onder de Optimalisatie-instellingen in het dialoogvenster Gescande PDF optimaliseren: De functie voor automatisch vastleggen is standaard ingeschakeld.

U kunt documenten of foto's scannen vanaf de printer of webcam. Corrigeer zo nodig de fouten. Acrobat maakt een tekstlaag in je PDF die kan worden doorzocht - of gekopieerd en in een nieuw document geplakt.

Welke optie wordt gebruikt, hangt af van de instellingen die u hebt geselecteerd in het dialoogvenster Acrobat Scannen of in de TWAIN-interface van de scanner. Scans met hoge resolutie bevatten meer details. U kunt documenten scannen naar pdf functie als volgt in- of uitschakelen:.

Zet gescande documenten en afbeeldingen om in PDF-bestanden.

Adobe online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Klik op Opslag-opties E-mail toe te voegen ontvanger e-mailadressen, een onderwerp en wordt een bericht aan de e-mail. Alle pagina's worden opgeslagen in één bestand. Scan een papieren document naar PDF en verander het eenvoudige document met Acrobat in een slim, doorzoekbaar PDF-bestand met tekst die kan worden geselecteerd.

 • Acrobat identificeert mogelijke tekstfouten en geeft de afbeelding en de tekst naast elkaar weer op de secundaire werkbalk.
 • Tik op Neem een andere foto of selecteer een bestand op uw apparaat.
 • Hiermee wordt JPEG -compressie toegepast op de gekleurde grafische inhoud.
 • Opslaan als PDF ¶ Als u tevreden bent met de scan, kunt u het volgende doen:

Als u dezelfde handelingen wilt uitvoeren op alle pagina's, schakelt u Toepassen op alle pagina's in voordat u een selectie aanbrengt.

Adobe Scan vindt automatisch documenten en bonnetjes in je foto's, zodat jij ze niet hoeft te zoeken. Dit document is van toepassing op All-in-One printers van HP met ingebouwde scanners en computers met Windows. Scannen met dpi produceert de beste vlinders in mijn buik niels destadsbader voor conversie, documenten scannen naar pdf. Verbindingsfout van de USB-scanner Windows.

Hoe kan ik foto's of documenten scannen documenten scannen naar pdf de computer. Klik op Geavanceerde afbeeldingsinstellingen of Geavanceerde documentinstellingen om instellingen als afdrukkwaliteit en resolutie te wijzigen.

Tips voor scannen

Houd echter wel rekening met het volgende:. Tik op Als deze functie is uitgeschakeld, verandert het pictogram in Let op: De standaardwaarde is laag en die geschikt voor de meeste documenten.

Pagina's roteren Ga naar de pagina die u wilt wijzigen. Selecteer de aanbevolen installatieoptie documenten scannen naar pdf HP Scan bevat. Dit document is van toepassing op All-in-One printers van HP met ingebouwde scanners en computers met Windows.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Maysa:

  Als u de instellingen wilt wijzigen, klikt u op het Instellingen  -pictogram.

  Antwoord
 2. Sharon:

  We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak.

  Antwoord
 3. Nikée:

  De aanbevolen scanresoluties zijn dpi dots per inch voor grijswaarden- en RGB-invoer, en dpi voor zwart-witinvoer.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *