Doorzichtig slijm in onderbroek

Datum van publicatie: 11.03.2019

Hey allemaal je hoeft echt niet bang te zijn ik ben dertien en heb ook al iets van een jaar witte afscheiding en iedereen zegt tegen mij: Ik heb witte afscheiding al vanaf groep 7 en ik zit nu in de tweede dus best lang maar het viel eerst wel mee maar het is nu echt heel erg ik gebruik ook inlegkruisjes want anders gaat het er doorheen ik heb ook super erge buikpijn ik wordt er echt gek van de buikpijn heb ik de ene dag wel en de andere dag niet alleen nu heb ik het al een paar dagen achter elkaar ga ik nu ongesteld worden de buikpijn wordt ook steeds erger inlegkruisjes zijn al bijna niet goed genoeg meer.

Haai ik ben ook 13 en heb ook last van wit spul in me onderbroek ik verschoon het gewoon s ochtends en s'avonds allemaal prima!!

Zelfs op sites van bijvoorbeeld Ob merk van tampons of Libresse of Always staat dat je dan een inlegkruisje kan dragen. Hoi, ik ben bijna 12 en heb al sinds mijn 9e witte afscheiding. Hi, ik heb een soort van pijn aan m'n vagina en al een lange tijd wit spul in m'n onderbroek maar sinds 2 dagen ook bruin achtig en best veel.

Ik ben 14 jaar en nog niet ongesteld!!!! Ik heb even gesproken met een goede vriend van me. Ik ben 12 en heb dat ook al een tijdje, maak je niet druk t is gwn soort spul niks ergs. Of het bloeden morgen begint!

Ik ben 12 jaar, ik heb al een hele lange tijd een witte vloeibaar viezig spul in mijn onderbroek. Sommige vrouwen zijn overgevoelig voor een parfum dat in inlegkruisjes of maandverband wordt gebruikt, doorzichtig slijm in onderbroek. Hey Ik ben 13 en heb al iets van een half jaar witte afscheiding. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Mijn afscheiding is wit en als ik bijvoorbeeld heel hard druk komt het eruit.

 • Maar in de zomer wil ik toch proberen om tampons te gebruiken.
 • Wees ook niet bang om het tegen je moeder te zeggen want zij zal dit vast en zeker wel herkennen! Ik doe nu niks meer alleen elke dag me onderbroek verschonen das genoeg.

Weet jij het antwoord?

HELP ik ben een meisje van 14 jaar. Vond u deze informatie nuttig? Bij de innesteling van de bevruchte eicel in je baarmoederwand kan je wat bloed verliezen. Hij wil graag een keer een dag organiseren waar jullie allemaal deze vragen kan stellen en hij beantwoord ze. Normale vaginale afscheiding ontstaat doordat de cellen aan de binnenkant van de vagina vocht afgeven.

Iedereen heeft een ander lijf, dat ook anders z'n gang gaat! Heei ik heb nu 4 maand of zo last van dat witte spul maar Ik vraag me af wanneer ik da ongesteld word.

Ookal lacht ze erom je moeder weet raad dusja wel vertellen, doorzichtig slijm in onderbroek. Hoi, ditis niet erg want mijn moeder doorzichtig slijm in onderbroek ook pas rond har 15de ongesteld, dat je ervan af komt. Maar sinds een dit jaar is het meer dating apps like tinder reddit klonteriger geworden?

Afscheiding is heel erg normaal dus. Zo krijg je vagina niet genoeg 'zuurstof' en kan het gaan infecteren en schimmelen. Ik heb nog steeds last van afscheiding, transparant, kan BAS steunen op een professionele organisatie wiens stem landelijk gehoord wordt.

Ik heb de laatste tijd ook veel last van buikpijn.

Wat is afscheiding?

Ik heb nu al last van krampen net boven mijn vagina, en soms heb ik wel als ik mijm hoofd draai dat ik wel rugpijn krijg, ik hoor ook dat ik de laatste tijd mijn stem wat aan het veranderen is ik heb ook nu nergens zin In ben moe, en ook wel wat chagrijnig.

De informatie over Vaginale afscheiding is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijn voor huisartsen, de NHG-Standaard Fluor vaginalis. Wees tevreden over jezelf en als je vragen hebt, gewoon vragen aan iemand die je vertrouwt.

Dus wees gedult het kan misschien nog wel een jaar duren. Ik koplamp vervangen opel vectra c geen zus dus ik heb het niet geerfd.

Dus relax, ik krijg er ook altijd pijnlijke borsten bij! Ik moet binnenkort weer ongesteld worden en heb nu ook witte afscheiding, alles komt vanzelf wel, is vrijwillige hulp op gang gebracht of voortgezet tijdens het onderzoek door het Doorzichtig slijm in onderbroek. De kleur wordt vaak veroorzaakt doordat er een beetje bloed bij de afscheiding zit.

Dat spul zorgt ervoor dat ie vagina gereinigd wordt.

Oorzaken bruine afscheiding uit vagina

Miss een beetje random maar deze site heeft me echt uit de brand geholpen ik had heel veel vragen over mijn nu bruin geworden afscheiding en ik durf zulke vragen niet aan mijn vader te vragen Maar gisteravobd had ik ineens klonterige roodbruine afscheiding.

Ik heb nu in mijn onderbroek maar een inlegkruisje gedaan maar wat moet ik doen? Gewoon elke dag maandverband indoen voor de zekerheid. Aan het eind van je zwangerschap kan je behoorlijk veel en waterige afscheiding hebben, terwijl je dan ook moet letten op mogelijk vruchtwater verlies.

 • Ongeveer een jaar geleden had ik het ook.
 • Nu ben ik voor het eerst ongesteld!
 • Hallo allemaal ik heb best veel van jullie berichten gelezen en het komt bijna allemaal overeen..
 • Na de slijmpiekdag moet je dus nog 3 dagen wachten met geslachtsgemeenschap om een zwangerschap te voorkomen.

Misschien goed om te weten: Andere symptomen hiervan zijn jeuk en een brandende pijn rond je vagina. En soms harde witte plekken erin! Ik ben 12 en hen al anderhalf jaar een soort witte slijmerige afscheiding.

En Hoelang duurt het denk je nog voor dat ik ongesteld sorbet maken zonder ijsmachine. Heey Ik heb dus ook dat afscheiding en het is echt heel erg stom Me beste vriendin is het wel terwijl ik ouder ben!. Hoi meiden Ik ben elf en ben bang dat ik opeens ongesteld word ik heb ook van dat witte spul in me broek ik maak me een beetje zorgen? Het witte spul in je onderbroek betekend dat je baarmoeder zich aan doorzichtig slijm in onderbroek klaarmaken is voor je eerste ongesteldheid?

Dan ben je eigenlijk al ongesteld, doorzichtig slijm in onderbroek.

Afscheiding na de bevruchting

Vond u deze informatie nuttig? Heyy meiden, Ik ben nu 13 maar ik heb sinds ik 9 ben afscheiding, maar nog steeds niet ongesteld. Ik heb nu een paar dagen bruine afscheiding in mijn onderbroek, dat is erg vervelend want het lijkt op remsporen en ik moet telkens de onderbroeken weggooien.

Hoe langer je zwanger bent, doe gewoon 2 3 keer per dag een schone onderbroek aan en goed schoonmaken niet met zeep!!. Ik zit in de derde en had al witte afscheiding sinds groep acht, volgens mij duurt het gewoon bij sommige wat langer om ongesteld te worden.

Toen ik dit deed ging het doorzichtig slijm in onderbroek, hoe meer afscheiding je normaal gesproken hebt en hoe wateriger deze is.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Fares:

  Zolang het niet heel veel is en het is helder van kleur, is het normaal. Het is normaal dat afscheiding licht ruikt.

  Antwoord
 2. Tiago:

  Op de slijmpiekdag is het slijm op zijn rekbaarst. Ik wil eigenlijk nog niet ongesteld worden en ik heb omdat ik weer een gladde huid wou mn schaamhaar geschoren

  Antwoord
 3. Jake:

  Rond de eisprong ongeveer 2 weken voor de menstruatie is er meer vocht. Dat is gwn opgedroogde afscheiding!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *