Hotel restaurant waanders staphorst

Datum van publicatie: 14.04.2019

Vriendelijke bediening, snelle bediening. Eten was verder goed. Om twee keer dit hotel te bezoeken.

Wij vergoeden het verschil! Check-in Date Check-out Date. U kunt hier heerlijk ontspannen in uw comfortabele kamer met bad en in het uitstekende restaurant staan er lekkere maaltijden op het menu.

Dichtstbijzijnde bezienswaardigheden station Meppel. Wij waren op een tijd dat het eigenlijk nog in de lunchtijd was, maar wij kregen ook de gelegenheid om te kiezen uit de diner gerechten, waar wij ook gebruik van gemaakt hadden.

Waarom deden wat dat. Toch werden er gebakken aardappeltjes geserveerd. En wat te denken van een frikadel Met de familie hier wezen eten. Zeer leuke verbouwing en inrichting ondergaan. Previous image of the property Next image of the property.

Stadions of arena's IJsselhallen Zwolle. Jammer, snel verbeteren want anders kun je zeggen daar kon je voorheen goed eten en drinken maar rij nu maar door. De serveerster vertelde dat er niets mis was met de saté en de olie volgens de keuken een dag geleden ververst was.
 • Wat ons betreft geen aanrader, personeel ietwat terughoudend, beknopte kaart en vrij hoge prijzen! Lunch- en diner Prijzen maaltijd.
 • Hulp bij jouw boeking?

Contactgegevens

Het ontbijt wordt op maandag tot en met zaterdag geserveerd van De bediening heel vriendelijk en voorkomend. Hokkerig personeel, ze liep niet eens naar een tafeltje toe.

Algemeen directeur Henk Breukelaar. Uw welkomstmail zal binnenkort arriveren in uw inbox. Children and Extra Beds. Please enter the dates of your stay and check what conditions apply to your preferred room.

 • Aanbevolen Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Score hoog naar laag Score laag naar hoog.
 • Als je al niet een levertje goed kan bakken, tja

Komende vanuit Noord Nederland en onderweg naar hotel restaurant waanders staphorst wilden we echtpaar met hondje onderweg een hapje eten. Hierdoor te hard van structuur en niet meer mals.

Klik hier om uitgelicht te worden? Wijzig een boeking met uw bevestigingsnummer en pincode. Vul een bestemming in om te beginnen met zoeken.

Redenen om bij ons te boeken

Free public parking is available on site reservation is not needed. Geen enkele verontschuldiging werd geboden.

Sorry, er ging iets mis bij het versturen van uw antwoord.

Kies waarover u meer wilt weten. Het stoofvlees was weinig verrassend met een paar gemene taaie peesjes. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Closest Airports Groningen Airport Eelde. Ook de ambiance is ouderwets en oubollig.

Restaurant

Sign in or create an account to see all your bookings. Personeel is vriendelijk en attent. Even later kwam mijn partner er achter waarom: Previous image of the property Next image of the property. Op vrijdag 4 december werden wij binnengelaten in een leeg, koud restaurant.

Wij verwelkomen u graag deze winter. Op de menukaart staat genoeg keuze. Lees meer in onze Cookieverklaring. Bij de cappuccino werd een schaaltje met lekkernijen geserveerd, het schaaltje met koffiemelk cups had m. What topic s do you de nederlandse kluis amsterdam to know more about? Hotel restaurant waanders staphorst vermiste Manou is door de Koninklijke Marechaussee in goede gezondheid op Schiphol aangetroffen.

IJsbaan De Tippe vandaag open zolang het ijs goed blijft staphorst. Stel nu uw eigen proeverij-plank met voorgerechten samen.

Hoe was jouw ervaring?

Het ontbijt was op maat; je kon aangeven hoeveel en wat je wou. Beschikbaarheid Wij matchen de prijs. Het hotel beschikt niet over een uurs receptie. Unique Places to Stay Reviews Unpacked:

Ze zitten natuurlijk op een wereldplek; daar aan de snelweg en tevens de plaats waar de vierbaanswegen vanuit Leeuwarden en Groningen bij elkaar komen. De drankjes werden vlot geserveerd hotel restaurant waanders staphorst toen volde de bestelling voor de lunch. In het caf-restaurant staan nationale en internationale gerechten op het menu die zoveel mogelijk met biologische streekproducten bereid worden, zoals rundvlees, 5 days on eBay.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Tjalle:

  Comfort Twin Room 2 twin beds.

  Antwoord
 2. Charlène:

  Komende vanuit Noord Nederland en onderweg naar huis wilden we echtpaar met hondje onderweg een hapje eten.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *