Instagram stories werkt niet meer

Datum van publicatie: 12.03.2019

Je ontvangt vanaf nu e-mails van de Microsoft Store. Weet je dus van tevoren al dat je de video ook op je timeline wilt zetten, zorg er dan voor dat je video minstens 3 seconden duurt. Jammer dat het probleem met instagram app voor de microsoft xl nog steeds niet opgelost is.

Recente iFun Apple Nieuw iOS 12 macOS Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuwe producten, evenementen en meer van de Microsoft Store. Deel via WhatsApp Desktop. Interne communities social intranet Training. Via dit menu kun je ook het verhaal verwijderen of bewaren in je filmrol. Bovenaan je tijdlijn vind je de verhalen terug.

Als je jouw eigen story bekijkt swipe je naar boven. Instagram stories werkt niet meer wordt een nieuw scherm geopend waar je de verhalen kunt bekijken. Alle platformen Alle platformen Pc Mobiel. Dit kan op 2 manieren:. De functie is te vergelijken met SnapChat. Maar dan moet er wel ruimte voor zijn?

Deezer Music Geclassificeerd als 3 van 5 sterren!

Ik snap niet waarom de windows store nooit de nieuwste versie van apps kan hebben en de meeste apps kan je niet eens downloaden.
 • Ja, dit gaat tegen alle traditionele video-adviezen in — ik weet het — maar anders komt je video gedraaid in je Instagram Stories! Via het potlood kun je tekeningen toevoegen aan het verhaal.
 • Als je een video opneemt, houd je mobiel verticaal.

Tip 1. Video = verticaal

Wil je het verhaal liever voor persoonlijk gebruik gebruiken dan kun je deze ook downloaden zonder te publiceren. Kortom, een leuke nieuwe functie van Instagram. Jammer dat het probleem met instagram app voor de microsoft xl nog steeds niet opgelost is. De Stories kun je aanpassen naar eigen stijl met tekst, tekeningen en emoji's. Geschatte grootte ,97 MB.

 • Om jouw Story te publiceren kan je na het bewerken op het vinkje te klikken.
 • Deel via WhatsApp Desktop.

Je weet dan dat er weer wat te bekijken valt. Als je jouw eigen story bekijkt swipe je naar boven. Via dit menu kun je ook het verhaal verwijderen of bewaren in je filmrol? Swipe opzij om naar de Instagram Story van iemand anders te gaan! Ik zie mijn Instagram Stories echt als een persoonlijk tintje aan mijn Instagram-account. Instagram is een eenvoudige manier om de gebeurtenissen in de wereld om je heen vast te instagram stories werkt niet meer en te delen.

Instagram Stories maken en publiceren

Swipe opzij om naar de Instagram Story van iemand anders te gaan. Alle waarderingen Alle waarderingen 5 sterren 4 sterren 3 sterren 2 sterren 1 ster. Ze bekijken wanneer jij daar tijd voor hebt. Messenger Beta Geclassificeerd als 3 van 5 sterren.

Open de Story en tik onderaan op de instagram stories werkt niet meer stippen. Er wordt een nieuw scherm geopend waar je de verhalen kunt bekijken. Meer Instagram tips Mac:. Parkeren bij leopold hotel antwerpen melding wordt door het team behandeld waarna er, zo nodig, door de regen'.

Aan het einde van de dag verdwijnen ze weer en kan je dus weer starten met een nieuwe story.

Instagram meldingen

Dus jouw Instagram Story blijft slechts 24 uur zichtbaar. Een video op je Instagram Stories heeft geen minimale lengte. Interne communities social intranet Training.

 • Zodra je één van beide hebt gemaakt kun je de foto of video bewerken.
 • De functie is te vergelijken met SnapChat.
 • Wil je een bestaande foto of video van je cameraroll in je Instagram Stories plaatsen?
 • Deezer Music Geclassificeerd als 3 van 5 sterren.

Maar dan moet er wel ruimte voor zijn. Pelpina Trip van Pelpina. Met een openbaar profiel kan de hele wereld jouw story lezen. Onderaan heb je de keuze tussen verschillende kleuren en kun je de dikte aanpassen. Om jouw Story te publiceren kan je na het bewerken op het vinkje te klikken.

Deze bewerken met filters en creatieve hulpmiddelen en meerdere fragmenten combineren in n video, instagram stories werkt niet meer.

Open de Story en tik onderaan op de drie stippen.

Beschrijving

Zodra het verhaal is gepubliceerd blijft deze 24 uur actief, daarna wordt deze automatisch verwijderd. Registreer mij Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuwe producten, evenementen en meer van de Microsoft Store. Facebook Beta Geclassificeerd als 2,5 van 5 sterren.

Bovenaan je tijdlijn vind je de verhalen terug? De nieuwe functie is gemakkelijk te vinden. Mocht je tevreden zijn met het eindresultaat, dan kun je het verhaal ook overzetten naar je algemene tijdlijn.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Seyyed:

  En wat vooral goed werkte?

  Antwoord
 2. Noumidia:

  Deze bewerken met filters en creatieve hulpmiddelen en meerdere fragmenten combineren in één video. Uw melding wordt door het team behandeld waarna er, zo nodig, actie wordt ondernomen.

  Antwoord
 3. Joppe:

  Een video maak je door de cameraknop ingedrukt te houden.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *