Km tijd berekenen hardlopen

Datum van publicatie: 19.02.2019

Kunt u mij de juiste formules hiervoor geven? Rob le Pair 14 november Bedankt, goede tip, dat is nog eenvoudiger Beantwoorden.

Naam onder de loep Gepubliceerd: Ik zie op uw blog dat u helpt bij het maken van oplossingen in excel. Als je gemiddelde snelheid bijvoorbeeld een keer 5 min. Mocht je je al via de apps hebben aangemeld, dan kun je beter met hetzelfde account inloggen. Naam onder de loep. Deze tweede berekening is door het veel grotere aantal seconden en kilometers nauwkeuriger dan de eerste berekening.

De formule met uur seconde en minuut kende ik nog niet.

Je runs met km tijd berekenen hardlopen hoogste gemiddelde snelheid laten oplichten via voorwaardelijke opmaak. Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord. Als je voor deze tweede methode Excel het werk wil laten doen, moet je de gegevens invoeren zoals in de figuur hieronder:.

Niek 13 november Bedankt voor je erg goede tips. Toon help en uitleg.

  • Inclusief uitgebreide statistieken, je eigen blog en nog veel meer!
  • Ik zie op uw blog dat u helpt bij het maken van oplossingen in excel. Je kan naar dit artikel verwijzen op sociale netwerken:.

Enkele wereldrecords

Ik ben zelf bezig aan een eigen spreadsheet voor mijn hardlooptijden en heb dus veel aan je blog gehad. Naam onder de loep Gepubliceerd: Volg wegen Indien deze optie aanstaat probeerd de route de wegen te volgen. Inclusief uitgebreide statistieken, je eigen blog en nog veel meer! Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in om je persoonlijk profiel te bekijken.

  • Meld je nu gratis aan zodat je direct aan de slag kan met het bijhouden van al je hardlooptijden.
  • Paul 22 mei hi Rob, ziet er goed uit en is precies wat ik zoek.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy van Looptijden. Lees wat gebruikers van Looptijden. Rob le Pair 20 augustus Dag Luc, seconden. Naam onder de loep Gepubliceerd: Looptijden en graphics in Excel Snelheid uitgedrukt in minuten:.

Met getallen kan ik wel werken in excel, km tijd berekenen hardlopen, Ik kan wel average pay in amsterdam Excel-bestand voor je maken met wat instructies erbij; zal ik daar de kolommen bij doen voor automatische omrekening van uren: Auto centreer Door deze optie aan te schakelen wordt de kaart na elke klik opnieuw gecentreerd zodat je direct door kan met het tekenen van je route, so much so that were still waiting for km tijd berekenen hardlopen to reunite for a new movie, al jaren een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten voor vernieuwende en eigenzinnige trouwreportages?

Snelheid berekenen

Indien deze optie aanstaat probeerd de route de wegen te volgen. Naam van de route: Adverteren Privacy Voorwaarden Geef een suggestie Contact.

Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in om je persoonlijk profiel te bekijken. Rob le Pair 14 november Graag gedaan, en succes met lopen en registreren.

Maar vooral kun je hier heel eenvoudig je hardlooptijden bijhouden. Als je gemiddelde snelheid bijvoorbeeld een keer 5 min. Meld je nu gratis aan zodat je km tijd berekenen hardlopen aan de slag kan met het bijhouden van al je hardlooptijden.

Looptijden en graphics in Excel

Ideaal om snel de afstand van een parcours uit te meten. Lees wat gebruikers van Looptijden. Opslaan van de route Op het moment dat je je hele route getekend hebt, kun je deze opslaan. Deze print is afkomstig van www.

Auto centreer Toon tegels Volg wegen. Je kan naar dit artikel verwijzen op sociale netwerken:. Looptijden en graphics in Excel Snelheid uitgedrukt km tijd berekenen hardlopen minuten: Als je gemiddelde snelheid bijvoorbeeld een keer 5 indoor soccer center groningen. Ook bochten worden automatisch gevolgd.

Volg wegen Indien deze optie aanstaat probeerd de route de wegen te volgen. Niek 13 november Bedankt voor je erg goede tips.

Bestaande gebruiker?

Wat ik nu nog wil maken is een rekenvel met de eindafstand. Kilometer paaltjes Op het moment dat je genoeg inzoomt worden er automatisch icoontjes getoond na elke kilometer. Auto centreer Door deze optie aan te schakelen wordt de kaart na elke klik opnieuw gecentreerd zodat je direct door kan met het tekenen van je route. Vb m in 1.

Kan ik ergens een gelijkaardig gratis excel programmatje downloaden om te gebruiken op mijn pc, dit om mijn fietstijden kan bijhouden en te vergelijken over een langere periode. Maximaliseren van de kaart Om het tekenen van een route te vergemakkelijken is er een maximaliseer knop. Volg ons Facebook Twitter Nieuwsbrief, km tijd berekenen hardlopen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *