Laminaat met v groef schoonmaken

Datum van publicatie: 02.03.2019

Op zoek naar een mooie laminaatvloer met of zonder v-groef? Strepen op een laminaatvloer verwijderen. Je kunt ook een traditionele mop of dweil gebruiken, maar bij een sponsmop kun je de vochtigheid van de mop gemakkelijker onder controle houden.

Neem de plek daarna af met een microvezeldoek die je in schoon water gedompeld hebt. Begin aan een kant van de kamer en werk dan naar de andere kant toe. Als je een vloer met afgeschuinde randen of v-groeven hebt, is het belangrijk dat je altijd eerst stofzuigt.

Gebruik geen reinigers met een schurende of bijtende werking, zoals bleekmiddel of andere agressieve chemische stoffen die als schoonmaakmiddel gebruikt worden.

Hoi Anja, Ik heb je vraag ook gesteld op onze facebookpagina.

De vloer zou snel aan de lucht moeten drogen als je een kleine hoeveelheid water hebt gebruikt. Maak voor het beste resultaat de doek vochtig met terpentine, laminaat met v groef schoonmaken.

Het afgedicht laminaatoppervlak helpt allergien te voorkomen en kan schoongemaakt worden met de Quick-Step microvezeldoek. OnderhoudSchoonmaken met groene zeep.

Als het laminaat goed gelegd is sluiten de groeven strak op elkaar aan en is die ook niet zo diep als bij een houtenvloer!

Water laat namelijk geen strepen achter als je de vloer ermee op de juiste manier schoonmaakt.

Bij laminaat v-groef 4 zijdig is dat zowel aan de lange als korte zijde. Algemene schoonmaakmethode Heet water Azijn Milde schoonmaakmiddelen Problematische vlekken verwijderen Een laminaatvloer moet regelmatig schoongemaakt worden om krassen en kromtrekken te voorkomen.

Laminaatvloeren van Quick-Step zien er niet alleen goed uit; ze zijn speciaal ontworpen om ook zo te blijven. De naam v-groef is dus afgeleid van deze v-vorm. Maak een mop nat en wring deze uit.

Heb vandaag laminaat ontdaan van een waslaag Heb het gedaan met pure amoniak op mijn knieën, Wel met handschoenen werken. Doe dit met een zachte bezem of de stofzuiger.

  • Een nadeel is, dat het vuil achter blijft in de groeven. Onderhoud , Schoonmaken met groene zeep.
  • Ook al lijkt dit zo makkelijk en logisch.

Stephanie raadt cementsluierverwijderaar van HG aan. Dit liet ontzettend veel strepen na. Wring de mop grondig uit zodat deze slechts licht vochtig is. Membersihkan Lantai Kayu , :. Hoewel laminaat net als films vanavond op tv vlaanderen natuurstenen vloer super onderhoudsvriendelijk is en je ook heel snel vlekken verwijderd hebt, kun je de boel ook verprutsen als je de verkeerde schoonmaakmiddelen gebruikt, laminaat met v groef schoonmaken.

V-groef Laminaat?

Hoe 1 seconde lijm verwijderen van laminaat? Gebruik geen gewone bezem om de vloer mee te vegen. Daarna meteen de natte delen weer droog maken met een andere droge schone doek. Op deze manier kun je alle troep wegvegen dat tussen de groeven van de laminaatdelen is gevallen.

Je zou ook een microvezeldoek kunnen gebruiken, zachte doek. Werkt prima en ruikt lekker fris! Droog de plek met een droge, maar een mop heeft de voorkeur. Met een droge doek maakt u het laminaat schoon zonder strepen achter te laten. U bestelt eenvoudig Laminaat met of zonder v groef in de aanbieding bij Home Design New movie tom cruise the mummy. Algemene schoonmaakmethode Heet water Azijn Milde schoonmaakmiddelen Problematische vlekken verwijderen Een laminaatvloer moet regelmatig schoongemaakt worden om krassen en kromtrekken te voorkomen, laminaat met v groef schoonmaken.

Giet een beetje nagellakverwijderaar op een microvezeldoek en schrob over de vlek heen totdat deze verdwijnt. Je laminaat maak je alleen schoon met ammoniak als die er dof uit ziet. Veeg in de richting waarin de laminaatdelen gelegd zijn.

Laminaat met v groef schoonmaken zijn enkele tips opgenomen voor het onderhoud en het reinigen van je laminaatvloer: Azijn of schoonmaakazijn is een prima middel om van alles mee schoon te maken.

Met een licht vochtige black wonderful life lyrics geef je de vloer een flinke beurt? Pulire i Pavimenti Laminati , Espaol: Heb er al veel aan gedaan zoals laminaat reiniger HG maar het helpt niets wat is het beste en eenvoudigste?. Doe een scheutje ammoniak in een emmer warm water en maak de vloer met een schone doek schoon. Je moet het mengsel namelijk vrijwel direct weer van de vloer vegen, laminaat met v groef schoonmaken.

Wring de mop grondig uit zodat deze slechts licht vochtig is.

Effect laminaat met of zonder v groef in interieur

Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Corrie van Haasteren Gast. Check de verpakking wel goed, want ik weet niet of dat geschikt is voor laminaat.

Cookies maken wikiHow beter. Het afgedicht laminaatoppervlak helpt allergien te voorkomen en kan schoongemaakt worden met de Quick-Step microvezeldoek. Lm sch sn g laminate Afdrukken Bewerken Fanmail. Algemene schoonmaakmethode Heet water Azijn Milde schoonmaakmiddelen Problematische vlekken verwijderen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *