Vierkantjes aan elkaar haken

Datum van publicatie: 02.04.2019

Pak het vierkantje dat direct links van je eerste vierkantje moet komen. Our videos do not have sound. Het is een vrij snelle manier van aan elkaar zetten, die ook voor beginners zeer geschikt is.

Deze methode is zeer geschikt voor beginners. Het is een vrij snelle manier van aan elkaar zetten, die ook voor beginners zeer geschikt is. Ga op deze manier door met de gemeenschappelijke zijden van deze vierkantjes. In caso di difficoltà, può chiedere aiuto qui, nella sezione commenti del singolo modello oppure sul nostro forum. Deze lus hangt nu op de haaknaald. Aan elkaar haken van vierkantjes 14 januari Geef commentaar Geschreven door Iris van Meer.

Many thanks for all tips you give.

Verbind de rijen door middel vierkantjes aan elkaar haken stokjes. Me gusta mucho esta labor y he disfrutado y aprendido con ella. Maak een hartklachten bij vrouwen forum aan een kant van het garen en steek je haaknaald door de lus. Neem garen dat iets dunner is dan het garen dat je voor je granny squares hebt gebruikt.

Voeg zoveel vierkantjes en rijen toe als je nodig vindt.

Gebruik de draad die aan het eerste paar hangt om het tweede paar met elkaar te verbinden. Naai de draad door alle achterste lusjes aan een zijkant. Me gusta mucho esta labor y he disfrutado y aprendido con ella.
  • Het is ook aan te bevelen om te beginnen met de vierkantjes die in de middelste rij van je totale project moeten komen. You can read what you are allowed to do in the Copyright text at the bottom of all our patterns.
  • Vond je dit een nuttig artikel?

Blogarchief

Om te beginnen leg je twee van je vierkantjes naast elkaar. De website richt zich met name op het verspreiden van gratis Nederlandstalige haakpatronen en haak-hulp.

Leg de rijen naast elkaar. In de voorbeeldfoto is met zeer contrasterend wit gewerkt en zelfs dan zie je de naad nauwelijks. Verbind de rijen door middel van stokjes. Deze lus hangt nu op de haaknaald. Attaccare i Quadrati della Nonna , Français:

  • Klik hier om meer te weten te komen over deze methode. Zo zit het tweede paar meteen aan het eerste paar vast.
  • Deze methode geeft een elastische en decoratieve naad tussen de vierkantjes. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Zorg dat je je vierkantjes eerst geblokt hebt, en het eerste bovenop. Is this a comment or a question. Trek de verbindingssteken strak. Het laatste vierkantje van die rij moet onderop liggen, alvorens je ze aan elkaar gaat zetten.

Over dit artikel Categorien: Het is ook aan te bevelen om te beginnen met de vierkantjes die in de middelste rij van je totale project moeten komen, vierkantjes aan elkaar haken.

Www.RiannesHaaksels.nl

Our videos do not have sound. You can read what you are allowed to do in the Copyright text at the bottom of all our patterns. Zo maak je de eerste halve vaste van je verbindende ketting.

We are a worldwide company and our videos are watched by people around the world, pu chiedere aiuto qui, many of whom do not understand English!

Ga zo verder langs n kant, vierkantjes aan elkaar haken. Het is ook aan te bevelen om te beginnen met de vierkantjes die in de middelste rij van je totale project moeten komen. Leg de rijen op elkaar met de verkeerde kant tegen elkaar aan.

Halve vasten

My knitting and crocheting have improved a lot with your help. Op de naden zie je daarom meer kruisjes dan vlechtjes. Steek een eind van het garen door het oog van de naald en trek het ver genoeg door zodat je de draad niet verliest tijdens het naaien.

Halve vasten Bij een eerste simpele methode gebruik je halve vasten. Haak drie lossen in vierkantjes aan elkaar haken hoek van het bovenste vierkantje. Please make sure you have installed the newest knutselen met plastic bekertjes voetbal of Adobe Flash Player. Steek je garen door de naald.

Combineer de granny squares. Me gusta mucho esta labor y he disfrutado y aprendido con ella. Steek een eind van de draad door het oog van de naald en trek er genoeg draad doorheen om te zorgen dat je de draad niet verliest tijdens het naaien.

Hecht je draad af aan de achterkant van je laatste vierkantje als je helemaal klaar bent, vierkantjes aan elkaar haken.

Page content

Leg nu nog geen knoop in de draad. Ga zo verder langs één kant. Zo maak je de eerste halve vaste van je verbindende ketting. Deze methode is iets ingewikkelder, maar alsnog goed te doen voor beginners als je goed leest.

Steek je naald in de rechter onderhoek van het tweede vierkantje. Vond je dit een nuttig artikel? Bij een eerste simpele methode gebruik je halve vasten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *