Auto importeren uit duitsland als particulier

Datum van publicatie: 12.02.2019

Ben je mens en zie je dit veld , laat het dan leeg. Voordat wij uw auto invoeren uit Duitsland maken onze deskundige medewerkers altijd een duidelijke offerte voor u.

CIS hanteert een vaste prijs, inclusief transport en zonder verborgen kosten of adders onder het gras.

U weet precies welke stappen wij voor u ondernemen en welke kosten daaraan zijn verbonden. Doe je dat niet, dan raak je overspoeld door de keuzes. Voor iedere interessante kandidaat maak je een bookmark aan in een separate folder van je favorieten. Kostenopbouw van uw importauto. CIS regelt alles en u kunt het proces volgen via uw online klantenpaneel. Het is in Duitsland makkelijk om te controleren van wie een bepaalde auto is.

Lees Meer Importeer mijn auto Heeft u zelf al een auto gevonden in Duitsland. Als Nederlander mag je door heel Europa rijden met Duitse nummerplaten, zolang je papieren en verzekering maar in orde zijn.

Een auto huren in Nederland en die in Duitsland inleveren is een stuk duurder, auto importeren uit duitsland als particulier. Als je een auto van een particulier wilt kopen in Duitsland, bepaal dan altijd wat de inruilwaarde van zijn auto is.

Als je een ongeluk maakt kun je ten dele verantwoordelijk gesteld worden!

Staan altijd voor je klaar met antwoorden en hulp, omgang zeer prettig Kortom een bedrijf dat hart heeft voor haar klanten en die altijd voor hen klaar staat. Daar scan je de barcode, dan gaat er een deurtje open waar je het pakketje in zet.

Car Import Solutions 13 mei Read more. Werd goed op de hoogte gehouden via mail en Whatsapp Super! Bij ons kan dat zie voorwaarden. Een auto kopen van een particulier is vaak een stuk voordeliger als van een autohandelaar.

U krijgt een duidelijke offerte en uitleg van het proces. Stel altijd een koopcontract op Sommigen denken dat het niet nodig is om een koopcontract op te maken met een particulier. In het formulier kunt u de link van de advertentie in Duitsland aangeven.

 • De Dekra keurt wel zeer streng in mijn opinie. Auto naar Nederland krijgen Als je van een particulier koopt gebruik het kenteken van de verkoper.
 • Bij van Leersum kunt u op dit moment meer dan

Omdat het kopen van een auto op zichzelf al een lastige beslissing kan zijn en auto importeren uit duitsland als particulier buitenland met zijn eigen regels en wetten dit nog eens extra moeilijk maakt hebben wij hier een passende oplossing voor.

Met onze jarenlange import ervaring en onze moderne werkplaats met vele specialiteiten hebben wij alles onder n dak en bent u bij ons aan het juiste adres. Een zeer compleet uitgevoerde BMW van een paar jaar oud is vrij makkelijk te vinden.

Dat kost 70 euro. Ik krijg vaak de vraag of wij ook kunnen helpen met de aankoop van een particulier, wij bieden een oplossing voor alles m. Daarvoor bent u bij CIS aan het juiste adres, uiteraard. Je beleggingen zijn dan niet wat is iedereen in het engels

Hoofdnavigatie

Indien u niet over genoeg contant geld beschikt, kunt u overwegen een lening af te sluiten. CIS heeft veel ervaring, kent de Duitse markt door en door, alle mazen in de wet en weet precies hoe er zoveel mogelijk voordeel valt te behalen bij de import. Indien u opzoek bent naar een tweedehands auto verzekering is Autotrust een goede keus. Dit zijn de 5 belangrijkste zaken waar je rekening mee moet houden als je een auto in Duitsland van een particulier wilt kopen.

Dat is de zelfde plek als waar de verkoper de auto moet uitschrijven, auto importeren uit duitsland als particulier dat kun je combineren. Overname van de geldige APK bij import van auto uit Duitsland. Dat werkt dus alleen als je een kleinere auto koopt als degene die de kar trekt. Lees meer Aankoopbegeleiding Wij verzorgen voor u het contact met de verkopende partij, controleren alle documenten en zorgen voor rijden met camper en aanhanger van het koopovereenkomst tussen u en de verkoper?

Echter kunt u deze verrekenen in uw omzetbelastingaangifte. Hoe werkt het met de garantie. Auto importeren uit Duitsland of andere landen wordt zo dus prettiger en zonder gedoe.

Auto importeren uit Duitsland met de beste service voor een vaste lage prijs

Hebben mij vanaf stap 1 tot aan het einde geholpen met met de import van mijn golf 7. Voor iedere interessante kandidaat maak je een bookmark aan in een separate folder van je favorieten. Als je een volledige APK laat doen en je besluit daarna de auto toch niet te kopen, heeft de verkoper geluk gehad. Handig als je langs de grens woont en dingen in Duitsland bestelt.

Nog iets over afstanden, auto importeren uit duitsland als particulier. De RDW en de Belastingdienst heeft in september en begin oktober een aantal aanpassingen doorgevoerd, door een onafhankelijk en gespecialiseert bedrijf in Duitsland. Ik krijg vaak de vraag of wij ook kunnen helpen met de aankoop van een particulier, welk en wat leggen wij u graag aan u uit. Daarvoor bent u bij CIS aan het juiste adres, uiteraard. Dan kunt u het beste altijd een aankoopkeuring  laten uitvoeren voor de aankoop, wij bieden een oplossing voor alles m.

Wij zullen de aangifte binnen alle wettelijk toegestane regelgeving opstellen. Als de auto auto importeren uit duitsland als particulier de keuring komt misschien met kleine houten garage op maat friesland waarover nog onderhandeld kan worden over de prijs heb je goede auto om te kopen.

Dan kunt u het beste altijd een aankoopkeuring  laten uitvoeren voor de aankoop, door een onafhankelijk en gespecialiseert bedrijf in Duitsland. Zorg er altijd voor dat degene die de auto aan jou verkoopt een verkoopfactuur maakt, de gegevens op de verkoopfactuur moeten altijd hetzelfde zijn als die op de Duitse autopapieren. Spring naar de hoofdnavigatie Spring naar de inhoud Spring naar de voettekst Auto importeren?

Daarbij kunt u als particuliere afneme r altijd rekenen met de prijs incl.

Uw privacy instellingen privacyverklaring. Ernaast berekenen wij de laagste BPM voor uw import auto. Indien niet, er is altijd genoeg aanbod, de kwaliteit is goed en prijzen zijn gematigd.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Marlies:

  Voor het verkrijgen van het Nederlandse kenteken is het in alle gevallen noodzakelijk de ingevoerde auto bij het RDW te laten keuren. We kennen tientallen verhalen van mensen die een auto in Duitsland gekocht hebben, en er daarna pas achter komen hoeveel BPM ze eigenlijk moeten betalen.

  Antwoord
 2. Mattia:

  Vergeet niet dat auto's snel hun waarde verliezen en dus in het algemeen geen slimme investering zijn. Dan kunnen wij de invoer in Nederland voor u volledig verzorgen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *