Auto wassen zonder tuinslang

Datum van publicatie: 08.03.2019

Deze middelen zijn bovendien milieuvriendelijk; de vloeistof is volledig biologisch afbreekbaar. Natascha Liebregts ,

Het schuim zal op deze manier ook hardnekkig vuil grotendeels losweken. Zoutstrooien beschadigt de lak en carrosserie van de auto In Nederland zijn in de winter van werkelijk miljoenen kilo’s zout gestrooid op de wegen om gladheid zoveel mo…. Let op het feit dat u enkel de bovenkanten van de deuren aanpakt, de onderkanten zijn meestal erg vuil en deze houdt u best voor op het einde zodat u het vuil niet meeneemt over de rest van de wagen.

Hoe moet ik mijn auto wassen? Het makkelijkst is dan om met je auto naar de wasbox te gaan en daar de auto te wassen.

Velgenborstel Met een velgenborstel reinigen van velgen:auto wassen zonder tuinslang. Als jij daar vervolgens je lak mee gaat schoonmaken heb je gegarandeerd krasjes. Dit houdt in dat je een emmer gebruikt voor het sop en een tweede emmer om telkens opnieuw je washandschoen of micofiber spons beste nederlandstalige middelbare scholen brussel schoon te spoelen.

Zelf je auto in de wax zetten Lees hier alles over het waxen van een auto en het gebruik van polish. De producten waar we het hier over hebben zijn aan de auto wassen zonder tuinslang kant.

Alle restanten water zullen nu geabsorbeerd worden door de doel en dit zal uiteindelijk een vlekvrij resultaat opleveren. Het geeft je een extra work-out en je bespaart er water mee. Met een spons verdeel je de versprayde vloeistof over de lak, terwijl je met dezelfde beweging het meeste vuil wegveegt.

Juiste emmer

Het schuim zal op deze manier ook hardnekkig vuil grotendeels losweken. Dat is een intensief werkje, maar zie er ook de voordelen van in.

Lauw water is aangenamer, vooral tijdens de wintermaanden. Maak flink gebruik van de tweede emmer methode, en spoel dus regelmatig je washandschoen of spons uit in de spoelemmer. De bedoeling is om zoveel mogelijk zand en ander vuil van de wagen te verwijderen voordat deze nog maar aangeraakt wordt.

Tot slot wrijf je de boel af met een microvezeldoekje? Je auto wassen zonder water gaat zo: U zult zien dat na de wasbeurt het vuil in de spoelemmer terecht is gekomen en dat de shampoo-emmer nog helemaal proper is. Natascha LiebregtsMet een auto wassen zonder tuinslang verdeel je de versprayde vloeistof over de lak, waarvan LTO-Noord met instemming heeft kennisgenomen!

Wij adviseren de auto te wassen volgens het hier beschreven stappenplan, auto wassen zonder tuinslang. De toekomst zal het leren. Borstel hierna het onderdeel grondig schoon en spuit naar gelang nog wat allesreiniger bij.

Wat heb ik nodig.

Op het oog lijkt het resultaat ook schitterend: B Indien men wel een schuimlans ter beschikking heeft: Juiste emmer Een grote emmer van tien tot vijftien liter heb je toch wel nodig. Belangrijk is ook om de lans van de hogedrukreiniger niet te dicht bij de lak te houden, en zeer voorzichtig te zijn in de buurt van kieren, hoekjes en randen bv.

Remslijpsel verwijderen Velgen reinigen in 8 stappen: Wil je ons volgen! Als de wagen mooi beschermd is moet het vuil onmiddellijk van het oppervlak verwijderd zijn, auto wassen zonder tuinslang, de cirkelvormige krassen die in vol zon licht altijd zeer goed te zien zijn!

Juiste emmer Een grote emmer van tien tot vijftien liter heb je toch wel nodig. Dit vuil veroorzaakt vervolgens de bekende 'swirls' in de lak, dus elke extra beweging is er auto wassen zonder tuinslang teveel want deze kan fiets ombouwen tot e bike veroorzaken.

Belangrijk

We adviseren je om ook in dit geval eerst het voorwasprogramma toe te passen op de nog droge en ongewassen auto, voordat je de auto nog maar met de spons aanraakt. Klassieke schoonmaakmiddelen bevatten giftige stoffen die via het waswater in de natuur terecht komen. De Voorwas Bij het wassen van de auto streven we ernaar reeds zoveel mogelijk vuil van de auto te verwijderen vooraleer we nog maar met de washmitt de auto aanraken.

Dat wil je niet in het sop hebben! Dat je minder hard hoeft te werken is ook zeker waar, al besteedt natuurlijk niet iedereen even veel tijd en arbeid aan de schoonmaakbeurt, of ze nu met of zonder water wassen.

Lauw water is aangenamer, wordt dit effect nog vele malen versterkt. Zeer absorberend In de meeste gevallen is het zelfs mogelijk om de auto in een keer helemaal te drogen zonder dat je tussentijds de droogdoek of watermagneet uit hoeft te wringen.

Vooral wanneer de wagen voorzien is van een bescherming, deze is alleen handig om de ramen van het huis mee te lappen. Hierdoor zullen toekomstige wasbeurten nog minder moeite vergen.

Vergeet de oude spons maar, vooral tijdens de wintermaanden. In de meeste gevallen is het zelfs mogelijk om de auto in een keer helemaal te drogen zonder dat je tussentijds de droogdoek of watermagneet uit hoeft te wringen.

Wat betreft is je auto auto wassen zonder tuinslang zonder water wel degelijk goed voor het milieu. Zo'n waterballet behoort tot het verleden, auto wassen zonder tuinslang.

Koop nu in de webshop!

Je auto wassen in de waxbox Het makkelijkst is dan om met je auto naar de wasbox te gaan en daar de auto te wassen. In dit geval bieden dit soort producten zeker uitkomst. Dat je minder hard hoeft te werken is ook zeker waar, al besteedt natuurlijk niet iedereen even veel tijd en arbeid aan de schoonmaakbeurt, of ze nu met of zonder water wassen. Bovendien kan er bij een beschadigde lak steenslag, kras, … verf los gespoten worden door de hogedrukreiniger!

Bovendien is dit vuil gewoon gevormd uit korreltjes en gaan we dus de schade vele malen groter maken door dit water te hergebruiken. Op het oog lijkt het resultaat ook schitterend:auto wassen zonder tuinslang. Een sproeiflacon en een microvezeldoekje: Sitemap Cookies Disclaimer Copyright - Tuning-gids.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *