Cafe restaurant zalen de mol heinoseweg zwolle

Datum van publicatie: 13.04.2019

Top eten, authentieke sfeer. Er was een grote familie die niet tegen elkaar praatte maar schreeuwde.

Al met al prima voor een leuke hap, mits alles goed gaat. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Gezellig en goed eten. Het kan er zo gezellig zijn en het eten is geweldig en dat alles voor een redelijke prijs. Waarop ze antwoord, nee dat hebben wij niet, wat ik mij niet kon voorstellen, want dat hebben ze altijd.

Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. We zullen je suggestie bekijken.

Community Hoe was jouw ervaring. Leuk authentiek eetcafe waar je nog voor een mooie prijs een goede maaltijd kunt krijgen.

 • Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk?
 • Het is wel druk, omdat veel mensen de weg naar de Mol weet te vinden. Prijzen 3g-menu à la carte vanaf:

Dus ik stel mijn vraag anders gezien het leeftijdsverschil heeft u een kop erwtensoep voor mij, wederom nee dat hebben wij niet , we hebben wel andere soep, Maar daar twijfel ik niet aan maar daar kwam ik niet voor. Gelukkig dacht ik want daar had ik nou echt zin in. Persoonlijk ben ik grote liefhebber van de schnitzel maar ook de sate, biefstuk en zalm zijn aanraders.

Is dit restaurant geschikt voor ontbijt? Het is eigenlijk een leuke huiskamer. Café Restaurant Zalen De Mol.

 • Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en dat gemoedelijkheid overheerst. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen.
 • Heel fijn als we met de hele familie weer afspreken. Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant?

Het is wel druk, omdat veel mensen de weg naar de Mol weet te vinden. What an incredible experience. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. De kwaliteit van het oogartsen st elisabeth ziekenhuis tilburg is hoogstaand. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Het kan er zo cafe restaurant zalen de mol heinoseweg zwolle zijn en het eten is geweldig en dat alles voor een redelijke prijs.

Similar places nearby

Buiten zitten is nu veel rustiger nu de nieuwe weg er achter langs loopt. Bedankt voor je hulp! Of je nou voor de daghap gaat of voor een hoofdgerecht van de kaart. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox.

Door verder te gaan aanvaard je onze cookies. I would come back and eat at De Mol again for sure! De kwaliteit van het eten is hoogstaand. Community Hoe was jouw ervaring?

Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden. Schrijf een beoordeling Beoordelingen 9.

Promote this Place

Na een aantal minuten krijg ik een kop heerlijke snert met roggebrood en spek. U kunt gratis parkeren onze zeer ruime parkeerplaats.

Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse?

 • Er was een grote familie die niet tegen elkaar praatte maar schreeuwde.
 • Leuk authentiek eetcafe waar je nog voor een mooie prijs een goede maaltijd kunt krijgen.
 • Wij blijven trouwe gast.
 • Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Gezellig en goed eten. Hoe was jouw ervaring. De huiselijke sfeer zorgt ervoor dat je je huis johan derksen oudewater snel de voeten Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant. Het is eigenlijk een leuke huiskamer. Heel fijn als we met de hele familie weer afspreken. Mijn moeder van nu 94 jaar viert er altijd in een aparte zaal haar verjaardag, de drankjes en hapjes zijn van hoge kwaliteit.

Uiteten in Zwolle Ons gezellige restaurant bevindt zich in het monumentale deel van onze locatie, cafe restaurant zalen de mol heinoseweg zwolle.

Pagina niet gevonden

Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Onder het motto doe maar gewoon krijg je hier waar voor je geld. I would come back and eat at De Mol again for sure!

Is dit restaurant geschikt voor brunch? Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Bestelling niet goed opgenomen, brood vooraf niet geserveerd en verkeerde menu geserveerd. Ik ben op doorreis en neem altijd een heerlijke bal gehakt uit eigen keuken, zodat aan de rechterkant plek is om te schrijven.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Sebahat:

  Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk?

  Antwoord
 2. Sieuwke:

  Ging met Nederlandse vrienden die hier regelmatig eten. Sfeervolle ruimtes met veel licht, authentieke elementen met een terras.

  Antwoord
 3. Antonetta:

  Biefstuk te rood en verkeerd gekruid, vermoedelijk gegaard in een steamer?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *