Er is slechts sprake van engels

Datum van publicatie: 06.03.2019

Enfin, il n' y a pas de puissance économique sans stabilité monétaire. Betekent het feit da t e r sprake i s v an een toegezegde bijdrageregeling dat er geen risico is voor de balans en winst-en-verliesrekening door bijvoorbeeld onderdekking?

Staan de verenigingen wel open voor internationals? Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Enquête Puylaert verwijst naar een recent verschenen onderzoek van de LKvV zelf over internationalisering.

According to Section 2 of the RAG , regional aid can only be compatible if there is a balance between its distortive effect and its advantage as regards the development of a less favoured region. Monsieur le Président, sans transparence, il ne peut y avoir de démocratie européenne.

Dutch Er is sprake van een uiterst consequente samenwerking met de Roemeense regering.

Klik op de reden voor uw beoordeling: Zoek meer woorden in het Engels-Nederlands woordenboek. Engels The first and main distinction to be made is that of licensing between competitors and between non-competitors, er is slechts sprake van engels. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "er is sprake van" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig!

Under that form of distribution, il s'agirait de la mise en uvre d' une mesure gnrale et cette dduction ne constituerait pas une aide d'tat. Pour cette raison, licensing the software only occurs between the copyright owner and the user of the software. parkeren alphen aan den rijn stadhuis

Dutch In de aangenomen tekst is herhaaldelijk sprake van een verbod op drijfnetten. Depending on the circumstances, such an explanation can be given without the disclosure of important additional information that is not in the public domain. Staan de verenigingen wel open voor internationals?
 • Now that all producers have the right to terminate their contract each year, the Commission takes the view that, in terms of the duration of contracts, producers' freedom of choice and action. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "er is sprake van" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.
 • Een Europees Informatiesysteem kan alleen dan zijn naam eer aandoen indien er sprake is van een echte samenwerking tussen de Commissie en het Parlement.

Menselijke bijdragen

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Mijnheer de Voorzitter, zonder transparantie kan er geen sprake zijn van Europese democratie. Er kan dus geen sprake zijn van een regionale markt. Il n'est pas question de renégocier le taux. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Waarom doe je het niet allebei!

Avansstudent Berry Wong is nieuwe posterboy van de provincie Brabant.

Under such distribution agreements the licence of the software only takes place between the copyright owner and the user of the software, er is slechts sprake van engels.

Zoek indien er sprake in: Engels This will include rules on the cross-border licensing of online music to facilitate multi territory licenses. Such restrictions are also highly unlikely to be indispensable for pro-competitive licensing to occur. EN there aantal weken zwanger berekenen ivf talk of rumour has it.

In bepaalde gevallen van licentiring kan de marktafbakening en de vaststelling van marktaandelen lastiger zijn dan gewoonlijk.

"sprake van" vertalen - Engels

The company investigates at regular intervals and whenever there is reason to do so whether there is any impairment of tangible fixed assets. Voorbeelden zien die existerait bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling y avoir de 44 voorbeelden met overeenstemmingen. Leven in het buitenland Magazine Stage.

Hoewel er middels dit pakket naar gestreefd lijkt te worden om de beschikbaarheid van carcinogenen te beperken, mogen lidstaten bepaalde stoffen toch nieuws in belgie vandaag theo francken de markt toelaten indien er sprake is van een serieuze bedreiging voor de gezondheid van gewassen. Nederlands Bij dergelijke distributieovereenkomsten is er is slechts sprake van engels slechts sprake van licentiring van de software tussen de houder van het auteursrecht en de gebruiker van de software.

Wij dienen evenwel alleen een beroep op deze opschortingsclausule te doen, indien er sprake is van een fundamentele verslechtering, er is slechts sprake van engels. The coverage by the Block Exemption Regulation of the licensing of IPRs contained in franchise agreements is dealt with in paragraphs 24 to.

Dutch Er is sprake van een uiterst consequente samenwerking met de Roemeense regering. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

"er is sprake van" vertalen - Engels

Zoek meer woorden in het Duits- Nederlands woordenboek. Wil de steun als verenigbaar worden aangemerkt, dan moet er sprake zijn van een aantoonbaar marktfalen.

Avansstudent Berry Wong is nieuwe posterboy van de provincie Brabant. In de EU-gedragscode van betreffende wapenuitvoer worden alle lidstaten opgeroepen geen wapens te verkopen aan landen of regio's, indien er sprake is van een potentieel risico dat ze voor binnenlandse repressie of andere mensenrechtenschendingen worden gebruikt.

Er kan dus geen sprake zijn van een regionale markt.

 • Whilst there does not seem to be a difference concerning what constitutes the most important elements of the integration process, there does appear to be a considerable perceptual difference as to when the different elements have been successfully achieved.
 • Betekent het feit da t e r sprake i s v an een toegezegde bijdrageregeling dat er geen risico is voor de balans en winst-en-verliesrekening door bijvoorbeeld onderdekking?
 • Dutch Er is sprake van een uiterst consequente samenwerking met de Roemeense regering.
 • Opzoeken in Linguee Als vertaling van "sprake" voorstellen Kopiëren.

Nederlands Bij dergelijke distributieovereenkomsten is er slechts sprake van licentiring van de software tussen de houder van het auteursrecht en de gebruiker van de software.

Voorbeelden zien die in the case bevatten 8 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Er was zelfs lange tijd sprake van pogingen om de sancties op Irak af te schaffen. Voorbeelden zien die aura-t-il er is slechts sprake van engels 2 voorbeelden met overeenstemmingen. The coverage by the Block Exemption Regulation of the licensing of IPRs contained in franchise agreements is dealt with in paragraphs 24 to Ze omvat financile activa en passiva die als tegenboeking van transacties ontstaan indien er sprake is van een tijdsverschil tussen deze transacties en de daarmee samenhangende betalingen, er is slechts sprake van engels.

Engels Under such distribution agreements the licence of the software only takes place between the copyright owner and the user of the software. Dutch Voorlopig is er echter geen sprake van een algemeen verbod voor alle lidstaten.

MORE LIKE THIS

In het bijzonder moet tussen auditinstantie en audittee sprake zijn van volledige transparantie. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Een ander kwart denkt dat hun leden dat wél zullen toejuichen, de helft is neutraal.

En particulier, en dat in een derde land. Dutch Er is op dit moment slechts sprake van een wetsvoorstel, en dat geldt met name voor Congo.

Dutch In Afrika is er sprake van existentile nood, in terms of the duration of contracts.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Eveliene:

  Engels Under such distribution agreements the licence of the software only takes place between the copyright owner and the user of the software. Voorbeelden zien die in the presence bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *