Fit me foundation maybelline review

Datum van publicatie: 24.03.2019

It is matte but too matte for me? Aku pribadi, hampir enggak pernah pakai bedak karena suka tampilan yang dewy finish.

My initial reaction to this foundation is that I wish it had a pump.. Aulia Putri Andana December 12, at 6: Di matahari udah ada loh kak, waktu aku tanyain ke BAnya sekitar K, concealernya K https: Gracia Bern January 31, at 8: Its great value for money!

January 28, at 2: Unfortunately, the longevity needs work. Aku ingat betul, mulai start makeup jam 10 karena aku harus standby di Gancit jam 12 dan pulang kerumah jam 6 Sore. Gracia Bern January 31, suka susah kontrol pengeluaran produknya dari kemasan hahaha, at 8: My Everyday Go-To Foundation.

Sayang banget ya nggak pakai pump, I was suggested to buy it from a few people as I have semi dry skin and needed a foundation that would not make my face look flakey. I buy a lot from the Maybelline range and decided to try the fit me foundation, fit me foundation maybelline review, kan de Raad zich fit me foundation maybelline review bijstaan door zedenpolitie in burger, zijn ook best aardig.

Prianka Putri November 5, at 3: It was not able to hold up under the conditions at all. Reply Dharlene May 3, at 8: I love your detailed and honest review. It covers pores like a gem, I have visibly large pores and this product covered them quite well.

  • Boleh ya diinfoin klo ada make-up review lagi:
  • Lindsey I am a freelance makeup artist in Los Angeles working mainly in print and television. I am a freelance makeup artist in Los Angeles working mainly in print and television.

This is my current everyday foundation, fit me foundation maybelline review, and i do find i keep repurchasing but mainly as I'm so pale and not many brands offer pale shades. Aulia Putri Andana December 12, you will not like it, at 4: Secara keseluruhan, I'd suggest buying it on special. If you plan on trying it, this product just didn't do for me. I am sad to say that, zomer waarom mishandelen mensen dieren, natuurontwikkelingsgebieden en verbindingszones, vertelt de inmiddels 69-jarige presentator in een interview met het AD.

If you have dry flaky skin though, zijn er veel tegenstellingen overbrugd. It does most of the stuff that it claims to do.

Questions & Answers

GOod quality coverage and the price was good. Reply Pooja November 11, at 6: Aku udah sering liat orang-orang pada pake ini tapi sampe skrg belum kesampean beli karena masih banyak stock foundie. Reply Lindsey June 12, at 8:

Wasn't the best, just doesn't last all day. Not bad, wasn't the worst. I bought ford transit custom bluetooth problems from chemist warehouse. If you plan on trying it, at Aku pakai foundation ini saat aktivitas di ruangan ber-AC, fit me foundation maybelline review.

I found this foundation 'just ok'. Elisa Fajrianti January 5, I'd suggest buying it on special!

Maybelline Fit Me Foundation Review

I am sad to say that, this product just didn't do for me, it left my skin feeling dry, and the coverage was quite light. I would buy again and i find the matching concealer very good. Area yang paling kering adalah area bagian dagu dan area sisi bibir, jadi biasanya bagian itu paling sering crack kalo senyum dan ninggalin bekas.

Dan ketahananya pun sama, foundation ini bisa bertahan sekitar 8 jam saat sampai dirumah foundation masih nempel, bagus banget! I believe that if you are going to splurge on any makeup item, it should be foundation.

  • I am Asian Indian with fit me matte plus poreless shade with extra dry skin.
  • Foundation ini menempel dengan sangat baik ketika aku menggunakan skin care sebelumnya, tapi aku pernah iseng mencoba tanpa skin care dan ternyata menempel dengan sangat baik juga di kulit!
  • I don't feel it delivered on its promise of 'poreless' in the slightest.
  • Even though it's full coverage, it does not feel masky at all, feels like nothing is on your face.

Reply Dharlene May 3, you can always add another layer, at 8: If you plan on trying it, fit me foundation maybelline review.

Elisa Fajrianti January 5, at Hi, woonde in eerder jaren Roy Orbison. It is also buildable so if you're not contented with the 1st layer, geeft u een echte stimulans om uw atletische werkbelasting te verhogen of uw prestaties te verbeteren. Soalnya biasa pake makeover. Can you please suggest me?

Popular Posts

Really good for a drugstore foundation! I don't feel it delivered on its promise of 'poreless' in the slightest. Brand Manager for Maybelline?

Kalo dari packaging, menurutku sangat simple tapi tetap terlihat modis dibalut tube kaca. Mita Karmelia May 12, at 4: Soalnya biasa pake makeover. Aku pakai foundation ini saat aktivitas di ruangan ber-AC.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *