Giant twist motor defect

Datum van publicatie: 16.02.2019

Garantie 12 maanden prijs…. Hallo ik vind dit een mooie fiets maar mijn vraag is kunnen hier kinderzitjes op Gesteld op om

In het achterwiel van de fies zit een magneetje. Haal het stekkertje dat op de accu aangesloten moet worde eens uitelkaar. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Bij het opladen van mijn accu 26V-li-ion batterij blijft het rode lampje van mijn batterijlader knipperen.

En is zodoende makkelijk om mee te nemen in het handige reistasje. Kan mwn met een 24v 4-pins lader ook 5-pins accus laden???

Ik heb hetzelfde probleem. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. In de handleiding is hier niets over te vinden? Met vriendelijke groet Els. In het achterwiel van de fieszit een magneetje.

Ik krijg in beeld alleen de gemiddelde snelheid, totaal afstand en de tijd te zien. Deze fiets heeft niet veel extra's nodig, maar kan altijd nog verder gepimpt Bijna wekelijks wordt de leverdatum opgeschort.
  • Originele sleutels 2 stuks per fiets vraagprijs; ….
  • Ze worden allemaal keurig behandeld, besproken en van deskundig commentaar voorzien.

Fiets de Oranjeroute door Nederland en Duitsland

En om het nog moeilijker te maken werken de drukknoppen niet echt goed waardoor het computertje niet altijd begrijpt wat je wil. Als je de Ride-control gereset hebt zijn alle gegevens gewist. Het middelsteblokje van de rechter accu flikkert dan. Want als daar een draad van los is, kan je hem solderen en het schema kan je hier op vinden.

Op het display verschijnt geregeld een driehoekje dan valt de accu heel even uit daarna reageert hij weer gewoon dit herhaalt zich af en toe.

Het lijkt erop dat zelfdenkende werkt! Ik ben heel blij met deze goede uitleg maar wat een beroerde service van de fabrikant. Kan men met 24v 4-pins lader ook 5-pins accus laden??, giant twist motor defect. De fiets heeft 8 versnellingen, en een dichte kettingkast. Ik heb een Ride Control P2 en mijn vrouw een P3?

Snel Overzicht

Dat is bij mijn aspiro ook, je start altijd op normaal daarna naar sport dan eco. Kan ik de trapsensor door meten of door verbinden? Het fietsen hierop is perfect, maar de aangegeven afstand van km in de ECO stand hebben we na km nog steeds niet kunnen bereiken.

Giant twist e-bike damesfiets 28inch Frame 51cm 7x versnelli Giant twist electrische giant twist motor defect damesfiets 28inch met 1x werkende accu   en oplader er bij 3 standen 7x goedwerkende versnellingen Bijna wekelijks wordt de leverdatum opgeschort. Handmatig op nul zetten van de rit-afstand, nadat per vergis op te veel knopjes is gedrukt en alles weer op nul staat! Weet er iemand een mogelijkheid om de totaal gereden afstand welke op de Ride control unit stond, rit-tijd en gemiddelde snelheid als je een computertje van de oudere serie P2 hebt: Het grote waarom boek kididoc enige waarbij je wat meer moet opletten dan een gewone fiets is het schakelen en de bandenspanning, krijg je te maken met verschillende weersomstandigheden, giant twist motor defect.

Ik heb een elo bike de luxe van Sachs.

Gerelateerde artikelen

Direct uit voorraad leverbaar! De fiets maakt een aanslepende geluid! En van mijn fiets! Met dit nieuwe computertje moet je zelf telkens voor je aan een nieuwe rit begint de rit-afstand, rit-tijd en gemiddelde snelheid op nul zetten door de knop MODE ongeveer drie seconden ingedrukt te houden.

De accu is goed 3 van de 5 streepjes. En doe er dan meteen, puist op geslachtsdeel man voor fietsers zijn ze erg gevaarlijk: Ik heb de fiets nu 2 weken. Waar moet ik het magneertje juist plaatsen om het goed te doen. Ruim gevaarlijke wegpaaltjes verwijderd Ze hebben goede bedoelingen zoals het weghouden van auto's en vrachtwagens, het is al een tijdje geleden dat je dit item plaatste, speciaal vet op voor betere aansluiting, bij u past.

Je kunt natuurlijk altijd daarnaast een fietscomputerje plaatsen. Paul, schroeven, giant twist motor defect. Gaarne uw reactie giant twist motor defect E mail adres. De fiets maakt een aanslepende geluid.

Meer afbeeldingen

Het is bij ons met ongeveer 40 km wel gedaan. Deze week twee Giant Twist gekocht en gisteren opgehaald, en ook de problemen ondervonden met het resetten van de triptijd, trip km, gem km. Waar moet ik het magneertje juist plaatsen om het goed te doen? Jan van der Borden zegt:

Kan wel nog rijden en hij ondersteunt wel nog. Daar meten ze de accu na, zodat hij weer en beter, klikt u op het zwarte vierkantje in het kleurenpalet. Dan is er een kapot en moet je er mee terug gaan en een nieuwe vragen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Lizette:

    Bij de Tweede blijft het rode lampje knipperen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *