Radio luisteren op ipod zonder internet

Datum van publicatie: 21.03.2019

Ik ga straks even naar de links kijken, helaas kan dat niet vanaf mijn iPod Touch. Ether is daarom de applicatie voor de radio liefhebber.

Alvast bedankt voor jullie tijd. Kies vervolgens 'Radio' in de navigatiebalk boven in iTunes. Jenny Adriaanse 15 april om Op sommige radiostations worden soms nummers gedraaid met expliciete teksten. Oorspronkelijk geplaatst door karinvanveelen.

Radio luisteren zonder te streamen. Meer iPhone tips iOS: Kies 'Zet in bibliotheek' of 'Zet in een afspeellijst'.

En een PodCast is dan weer wat anders dan live radio? Ik kan er wel een aantal vinden, maar daar kunnen allemaal weer geen oordopjes in.

Je kunt met elke app van de nederlandse publieke omroep, of dat nu radio 1 of radio 4 is alle publieke omroepkanalen afspelen, krijg je er ook nog programma informatie bij, allemaal gratis! Gelukkig onder het motto 'There's an app for that' kun je eenvoudig in de iOS App Store opzoek gaan naar radio applicaties. Dan ga ik me daar eens verder in verdiepen.
  • Kun je niet beter Podcasts installeren, dan heb je ook genoeg muziek en radio, zoek in iTunes bij de Podcasts op Radio ; http: Ze zijn er wel, maar ik zou niet weten waar je ze kunt bestellen.
  • Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Vraag ik me ook af hoeveel data dit kost.

Luistert Apple wel naar hun klanten? Is dat nu zo moeilijk? Dat is een FM Transmitter. Ik hoop dat iemand mij weer verder kan helpen. Thu Oct 11

  • Remco 4 april om Leuke app die je kan gebruiken om radio uitzendingen op te nemen TuneIn Radio.
  • Alleen, een iPhone van euro heeft dat niet.

Met de Samsung ging dat overheerlijk met de radio. Hier kun je alle Nederlandse, wij gebruiken spotify, webradio streams, Franse, Traditional Hong Kong), tarten aan het onbeschrijfelijke.

Zonder internet is dat alleen niet mogelijk Overheen gelezen… Excuus. Ga jij nog maar lekker ouderwets radio luisteren op je Samsung, juni 2002? Hier adverteren - Advertise here.

Luisteren naar Radio

Op sommige radiostations worden soms nummers gedraaid met expliciete teksten. Ik had hetzelfde probleem, maar ik heb destijds bij de Action zo'n bluetooth transmitter gekocht, die A2DP aan kan zie link.

Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Ik neem zo radio luisteren op ipod zonder internet uurtje op vanuit de app en dat speel ik af in de trein. De tv variant is er ook in lightning connecter. BartbookAir op 01 mei Alles over If This Then That.

Korting op verschillende Apple producten, software en meer Slimme bluetooth Oral-B Genius N elektrische tandenborstel met iOS app Plattegronden van luchthavens en winkelcentra bekijken in Kaarten app. Verwacht geen wonder kwaliteit btw.

Luister naar Belgische radio

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.

Nope de Radio remote werkt niet op IOS, apple heeft ook geen alternatief meer hiervoor. Op al uw Apple apparaten kunt u ook aan Siri vragen 'Start een station van…' gevolgd door de naam van een nummer, album of artiest.

Ik laat me niet zo snel verslaan hahahaha.

Want dat is wat je gaat gebruiken, nadeel is uiteraard dat je voor elke radiozender dan een aparte applicatie dient te installeren. Nieuw iOS 12 macOS Zonder internet is dat alleen niet mogelijk… Ik heb een beetje lopen googelen en heb dit gevonden: Jack-in op je radio'tje en Bluetooth ontvanger op je iphone even koppelen en voila je kan luisteren? Vele radiozenders hebben een applicatie in de iOS App Store, webradio streams. Dan ga ik me daar eens verder in verdiepen, radio luisteren op ipod zonder internet.

Met wifi of een mobiele verbinding kan iedereen luisteren naar Beats 1 en andere live-radiostations.

Recente iFun

In iTunes kunt u ook luisteren naar internetradio. Markeer forums als gelezen. En kan hij radio ontvangen. Dit ga je niet menen.

Was het maar zo. Ether is daarom de applicatie voor de radio liefhebber. Een zender dus in plaats van de ontvanger die je zoekt? Luistert Apple wel naar hun klanten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *