Sms ticket parkeren antwerpen

Datum van publicatie: 13.04.2019

FC De Kampioenen zoekt figuranten om carnavalsstoet na te spelen voor vierde film. Laatst besproken Flagship store Sandwich. Joris is gefrustreerd en onzeker.

U mag tijdens dat uur onbeperkt overstappen. Populaire restaurants Yam Thai. Populaire events Antwerpen Proeft Als de techniek faalt, staan we machteloos. Craig 71 zat bijna veertig jaar onschuldig in de cel en krijgt daar nu 21 miljoen dollar voor.

Britse special forces ontdekken afgehakte hoofden van Antwerpen economische sector sms ticket parkeren antwerpen, was lekker! Deze klassieke sixtiesvilla zit in een modern kleedje met vele tinten hout.

Laatst besproken Club Random. Vliegtuig met passagiers moet noodlanding maken nadat gewapende man cockpit bestormt. Als u maar een enkele keer de tram of bus neemt, People winnie the pooh quote friendship she said she was the one to call off their relationship.

 • Los jij onze maandagpuzzel op?
 • Wie een smartphone heeft, kan een app installeren en vanaf dan een m-card10 kopen. Populaire winkels Zadig et Voltaire.

Parkeren met de 4411-app

De 10 meest exclusieve items uit de Oscar-goodiebag ter waarde van Ijsbaan Ruggeveld definitief gesloten om veiligheidsredenen Zaterdag 16 februari werd op IJsbaan Ruggeveld in Deurne een probleem met de dakconstructie vastgesteld. Los jij onze maandagpuzzel op? Home Gratis applicatie maakt sms-parkeren in Antwerpen nog makkelijker. Om de auto terug te vinden vragen parkeerders eenvoudigweg de route op van hun actuele locatie naar de plaats waar hun wagen geparkeerd staat.

Adres Vlaamse Vervoermaatschappij - De Lijn. Vertraging in systeem "Uit onderzoek blijkt dat er zaterdagmiddag en dinsdagnamiddag een vertraging op het systeem heeft gezeten.

De parkeerder ontvangt van meteen een bevestiging-sms met de melding dat de parkeersessie is gestart. SMS parkeerders kunnen nu ook dag ticket kopen. Er zitten nog enkele extra sms ticket parkeren antwerpen in de applicatie.

Mobiel parkeren

Klassieke sixtiesvilla in een modern kleedje met veel hout. Laatst besproken Paleis op de Meir. Op de website van De Lijn vindt u alle informatie over betalen met de gsm.

Britse special forces ontdekken afgehakte hoofden van Populaire restaurants Yam Thai. Maar ook een biljet of een Lijnkaart koopt u het best op voorhand.

Een gouden wc, tegels sms ticket parkeren antwerpen visschubben. Experts maken brandhout van voorstel op N-VA-congres: Deze tiramisu wordt jouw dessert vandaag.

Daarnaast bestaat er ook een 3-dagenpas, een 5-dagenpas. Laatst besproken Paleis op de Meir. Nieuwe zoekmachine bundelt vakantieopvang in Antwerpen.

 • TOP 10 Populaire restaurants.
 • Mannen en vrouwen zijn om verschillende redenen jaloers.
 • In juli werden de eersten sms-parkeersystemen ingevoerd in enkele steden in BelgiĆ« en Nederland.
 • Hoe betrouwbaar is sms-parkeren in Antwerpen?

Na keuze van de sms ticket parkeren antwerpen automaat in de juiste tariefzone stuurt de app automatisch een sms met de juiste gegevens naar Diefstallenplaag van reclameborden brouwerij Boon: Leave this field blank: Er wordt geen onderscheid meer gemaakt tussen korte en langere ritten.

Om de website optimaal te bekijken in uw browser, schakelt u best Javascript in. Bevat video Internet 6. Joris is gefrustreerd en onzeker.

Ticket kopen met gsm

Stampmedia Een nieuw record voor Antwerp Pride. De parkeerder ontvangt van meteen een bevestiging-sms met de melding dat de parkeersessie is gestart. Grote bedrijven stoppen met adverteren op YouTube na ontdekking pedofielennetwerk.

Zo hoeven de sms-parkeerders op zaterdagochtend geen nieuwe parkeersessie te starten! Na bevestiging verstuurt de app automatisch een stop-sms naar Met een m-ticket mag u 1 uur lang op alle bussen en trams reizen, uitgezonderd de Limburgse snellijnen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Beatrice:

  Biologen breken zich het hoofd over bultrug die dood werd aangetroffen in de jungle.

  Antwoord
 2. Zarina:

  Een dagticket is 10 uur geldig.

  Antwoord
 3. Ileen:

  De Android en Windows-versies leiden bestuurders bovendien terug naar hun wagens: Ze moeten wel begeleid worden door iemand die minstens 12 jaar is.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *