Sociale kaart krimpen aan den ijssel

Datum van publicatie: 06.03.2019

De Zellingen - Zorgcentrum Crimpenersteyn. Crisisdienst Dagactiviteiten Bij Dagactiviteiten Crimpenersteyn is sprake van maatwerk in begeleiding, dagbesteding en lichte verzorging.

Kortdurende zorg Crimpenersteyn beschikt over acht appartementen voor kortdurende opname. Deze Sociale kaart van Krimpen aan den IJssel bestaat uit meer dan Mocht er meer nodig zijn dan maken jullie een afspraak voor een gesprek bij je thuis.

U kunt terecht bij MEE. Eventueel toegekende categorieën en eigen contactpersonen gaan verloren voor deze organisatie als u de organisatie uit uw favorieten verwijdert.

MEE begeleidt mensen met een beperking en een grote afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan of dagbesteding.

De consulent KrimpenWijzer kan je helpen met de aanvraag van een indicatie om in aanmerking te komen voor vergoeding van uit de WLZ.

Voor meer informatie zie tabblad PGB. Lees meer op www. Mocht er meer nodig zijn dan maken jullie een afspraak voor een gesprek bij je thuis. Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een PGB. Bewerken toestaan door gedeelde zorgprofessionals.

 • MEE zorgt dat zij deze baan ook kunnen behouden.
 • Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen. Vaak helpt het keukentafelgesprek de situatie te ordenen en maakt zichtbaar wat nodig is om zelfstandig of met behulp van anderen weer verder te kunnen.

Dieet & Voeding

Ook daar kan de consulent KrimpenWijzer je bij ondersteunen. Eventueel toegekende categorieën en eigen contactpersonen gaan verloren voor deze organisatie als u de organisatie uit uw favorieten verwijdert.

Crimpenersteyn biedt plaats aan 12 cliënten met het syndroom van Wernicke-Korsakov. Kerntaken binnen de cliëntondersteuning zijn: Wilt u de contactpersoon " " verwijderen? Tijdens dat gesprek bespreek je waar je moeite mee hebt in het dagelijks leven en welke hulp of ondersteuning nodig hebt.

Geef een wijziging door.

Kerntaken binnen de clintondersteuning zijn: Een korte vraag kan de consulent vaak direct beantwoorden, ook een enkelvoudige situatie kan soms telefonisch behandeld en afgerond worden.

Lees meer op www. Proef met Waakvlam-ondersteuning 20 november, Sport mee met Yulia 9 oktober, zoals in de afbeelding hieronder, E-mail: privacypersgroep, actrice en zangeres Hetty Blok is op 92-jarige leeftijd overleden.

Sociale Zaken

Zorgcentrum Crimpenersteyn biedt diverse vormen van zorg. Deze Sociale kaart van Krimpen aan den IJssel bestaat uit meer dan Ook daar kan de consulent KrimpenWijzer je bij ondersteunen. Bekijk dienst Sportbemiddeling De sportconsulenten van MEE zijn er voor alle mensen met een beperking of een chronische ziekte die op zoek zijn naar een passende sport.

Deel met de groep. Verpleeghuiszorg Crimpenersteyn biedt psychogeriatrische - en somatische verpleeghuiszorg en is gespecialiseerd in Korsakov! Tussen de middag wordt gezamenlijk gegeten. Zorgcentrum Crimpenersteyn biedt diverse vormen van zorg. Wilt u de contactpersoon " " verwijderen. Voor alle vragen op het gebied van zorg welzijn en opvoeding kan je terecht bij KrimpenWijzer.

Sociale kaart Nederland wijst u de weg

Gecontracteerd door gemeente n. Ook mensen met een persoonsgebonden budget zijn welkom. Een korte vraag kan de consulent vaak direct beantwoorden, ook een enkelvoudige situatie kan soms telefonisch behandeld en afgerond worden. Bekijk dienst Cliëntondersteuning Wet langdurige zorg Heeft u een Wlz-indicatie en heeft u vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm?

KrimpenWijzer is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8: Een korte vraag kan de consulent vaak direct beantwoorden, ook een enkelvoudige situatie kan soms telefonisch behandeld en afgerond worden! Heeft u een Wlz-indicatie en heeft u vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm. De dagactiviteiten bieden senioren met somatische of cognitieve beperkingen de mogelijkheid om n of meer dagen in de week door te brengen in sociale kaart krimpen aan den ijssel groep met anderen met dezelfde problematiek.

Kortdurende zorg Crimpenersteyn beschikt over acht appartementen voor kortdurende opname. Contact opnemen Mail direct uw vraag. Wanneer je je aanmeldt bij KrimpenWijzer wordt binnen drie dagen telefonisch omvormer sigarettenaansteker naar stekker met je opgenomen door een van de consulenten.

Mocht er meer nodig zijn dan maken jullie een afspraak voor een gesprek bij je thuis, sociale kaart krimpen aan den ijssel.

Andere gemeenten

Cliëntondersteuning Kerntaken binnen de cliëntondersteuning zijn: Of heeft u misschien al zorg bij een zorgaanbieder, maar wilt u die veranderen of bent u daar niet tevreden over? Gecontracteerd door gemeente n. Voor overige gegevens, zie onze contactpagina.

Kerntaken binnen de clintondersteuning zijn:. Zo'n gesprek noemen we het keukentafelgesprek. Verpleeghuiszorg Crimpenersteyn biedt psychogeriatrische - en somatische verpleeghuiszorg en is gespecialiseerd in Korsakov.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Klazina:

  Kortdurende zorg Crimpenersteyn beschikt over acht appartementen voor kortdurende opname. Wij adviseren je om een familielid, goede bekende of mantelzorger aan het keukentafelgesprek te laten deelnemen of erbij aanwezig te laten zijn.

  Antwoord
 2. Ilene:

  Lees meer op www. Wilt u de contactpersoon " " verwijderen?

  Antwoord
 3. Colette:

  Kijk voor meer informatie bij Privacy en Dossiers en bij Bezwaar en Klachten.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *