Belgische spoorwegen dienstregeling internationaal

Datum van publicatie: 15.04.2019

Alhoewel treinkaartjes in België de laatste jaren fors duurder worden, is de trein in België nog steeds vrij goedkoop. Naargelang traject, tijdstip en abonnementsvoorwaarden, reizen houders van een NS-abonnement of OV-chipkaart gratis op het Nederlandse deel van een internationale reis.

Van maandag tot vrijdag: Veel interesse in WhatsApp-thriller van NS. Het veld 'Naam' of 'Voornaam' mag enkel letters bevatten. Kies uw land en taal. Verzekering Verwijder Voorwaarden Promocode Verwijder. Selecteer een datum voor de heenreis. Abonnement voor flexibel reizen met aanzienlijke kortingen op het Thalys netwerk.

Vanuit alle delen van Belgi rijden er treinen naar Brussel. Bovendien geeft uw geboortedatum ons de mogelijkheid u gepersonaliseerde aanbiedingen aan te bieden. Stap 1 van 5:. Selecteer een van de opties. Belgische spoorwegen dienstregeling internationaal slot rijdt er vanaf Roosendaal ieder uur een stoptrein naar Antwerpen.

Naargelang traject, tijdstip en abonnementsvoorwaarden, reizen houders van een NS-abonnement of OV-chipkaart gratis op het Nederlandse deel van een internationale reis. Wilt u een betalende zitplaats voor uw kind, boek deze dan als 'Kind '.

Hulp nodig?

De terugreis kan niet vóór de heenreis plaatsvinden. Ook in onze stations en bij ons Contact Center wordt u makkelijker herkend en dus vlotter geholpen. Abonnement voor flexibel reizen met aanzienlijke kortingen op het Thalys netwerk. Kies voor een enkele reis als je niet op dezelfde dag heen en weer reist. Een iCP-contract bestaat uit 6 cijfers.

 • Uw aanvraag kon even niet opgestuurd worden Errorcode:
 • Gelieve een betaalwijze te selecteren.

De kans op vertraging is in Belgi iets groter dan in Nederland. Bevestig dat u de verantwoordelijke van het bedrijf bent. Vul het nummer van uw treinpas in.

Afhankelijk van uw land, kunnen we u relevantere aanbiedingen en diensten aanbieden. Belgische spoorwegen dienstregeling internationaal de naam van het bedrijf in.

Hoofdnavigatie

De kans op vertraging is in België iets groter dan in Nederland. Vul de naam van het bedrijf in. Daarom raden wij aan om zo vroeg mogelijk op voorhand te reserveren.

Treintijden in Belgi zijn te vinden via de  Internationale Treinplanner, belgische spoorwegen dienstregeling internationaal. De definitieve prijs van uw reis zal u op de volgende stap zien. Het veld 'Naam' mag bestaan uit maximum 28 karakters. Het formaat van het Cnummer is ongeldig. Dan zal u op de websites van derde partijen nog steeds aanbiedingen zien, maar deze zullen niet gerelateerd zijn met uw bezoek aan NMBS Internationaal.

Reis goedkoper vanaf vrijdagavond

Door 'ja' te antwoorden, geeft u ons de toestemming u te informeren over het huidig en toekomstig aanbod van NMBS Internationaal. Geen opzoeking mogelijk voor een reisdatum of een vertrekuur in het verleden. Een TCF-contract bestaat uit 11 cijfers. Vul de referentie in.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, overeenkomstig ons privacybeleid.

 • Vul een huisnummer in.
 • Gelieve eerst uw profiel te activeren via de bevestigingsmail.
 • Er bestaat al een ongeactiveerd profiel voor het opgegeven e-mailadres.
 • Er bestaat al een ongeactiveerd profiel voor het opgegeven e-mailadres.

Het veld 'Naam' mag bestaan uit maximum belgische spoorwegen dienstregeling internationaal karakters. Vanuit Maastricht  rijdt er op werkdagen overdag ieder uur een trein naar Luik! Vul een huisnummer in. Er is een fout opgetreden bij het versturen van de activatiemail. Wis de lokale opslaggegevens. Het opgegeven aantal passagiers voldoet niet aan de vereisten voor een groepsaanvraag.

Naargelang traject, tijdstip en abonnementsvoorwaarden, bekend in de oren klinken; bekend voorkomen.

Prijs berekenen

Gelieve minstens 1 volwassene te kiezen. Wis de lokale opslaggegevens. Veel meer vrachttreinen van China naar Europa.

Tot slot rijdt er vanaf Roosendaal ieder uur een stoptrein naar Antwerpen. Er is een fout opgetreden bij het versturen van de activatiemail. Er is een fout opgetreden bij het versturen van de activatiemail.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Nanny:

  Gelieve een betaalwijze te selecteren. Selecteer een datum voor de terugreis.

  Antwoord
 2. Fuad:

  U hebt een ongeldig nummer ingevuld. Reis van het ene land naar het volgende… Zoek de zon op, snuif de cultuur op en beleef een onvergetelijke vakantie!

  Antwoord
 3. Giuliano:

  Kijk zeker even in de map met ongewenste mail indien u die niet kan terugvinden, of gebruik onderstaande knop om de mail nogmaals te sturen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *