Gipsbuik versieren met kant

Datum van publicatie: 03.03.2019

Als je de vorm bepaald hebt smeer je je buik in met vaseline zodat hij na afloop makkelijk van je buik gehaald kan worden. Deze hebben we voor de tijd in stukken van verschillende lengtes geknipt. Ik heb dit aangebracht met een kwastensetje van 3, dat ik ook bij de Action kocht.

En dat werd het. Reply Sietske Ah oké. Reply Jamey wat leuk zeg! Want als je gaat mozaieken en je had er toch ook nog een schouder bij gewild bijvoorbeeld, kun je dat niet meer wijzigen.

We hebben verschillende lagen over elkaar heen gebracht, zodat de gipsbuik stevig genoeg zou worden. Dit vind je denk ik ook leuk:

Ik besloot het zelf te gaan proberen, maar eerlijk gezegd zag ik het mozaeken op een gipsbuik toch niet zo zitten. Wil je hem verven of mozaieken. Dit vind je denk ik ook leuk: Dat is aardig wat geld, maar echt veel goedkoper dan wanneer je dit laat maken door iemand, gipsbuik versieren met kant.

Maar je kunt het ook recht doen of eventueel nog een stuk van je schouder erbij mee pakken.

Je toont daarmee de genegenheid en bescherming die je je kindje wilt bieden. Ik ben echt super blij met het resultaat!

© 2018 Trendymama.nl - Alle rechten voorbehouden

Want als je gaat mozaieken en je had er toch ook nog een schouder bij gewild bijvoorbeeld, kun je dat niet meer wijzigen. Reply Bertine Bij een stoffenwinkel in mijn eigen dorp. Bedankt voor het snelle antwoord.. Maar bij de ene vrouw komt dat mooier uit dan bij de andere. Ik wilde zelf graag een afdruk van mijn buik en borsten. Ik heb 75 cm gekocht, de stofbreedte weet ik niet maar dat zal rond de cm zijn geweest. Heb je de kanten stof niet vast gelijmd aan de voorkant?

Ga maandag gelijk ff shoppen en ermee aan de slag. Mocht je verwachten dat het heel lastig voor je wordt, maar ik gipsbuik versieren met kant zo goed mogelijk mijn best gedaan. Reply natascha Bedankt voor het snelle antwoord.

Ik ben echt super blij met het resultaat? Voordat je gaat beginnen knip je het gipsverband in stukken van verschillende lengte zodat je daarna waterbus zwijndrecht dordrecht kerstmarkt aan de slag kan aan.

Enorm lastig om deze goed op te vullen met kant, dan kun je er ook voor kiezen om op een stoel te gaan zitten?

Als je de vorm bepaald hebt smeer je je buik in met vaseline zodat hij na afloop makkelijk van je buik gehaald kan worden. Hiermee heb ik de gipsbuik wat gladder gemaakt. De baby was al ingedaald, maar ik heb mijn gehele zwangerschap een lage buik gehad dus dat was geen probleem.

Ik verzamelde materiaal en maakte mijn eigen gipsbuik. Dit was goed te doen. Natuurlijk begon ik met het maken van een gipsafdruk van mijn buik. Reply Jamey wat leuk zeg. Om de zijkanten mooi recht te krijgen, heb ik met een schaar het overtollige gips afgeknipt.

Ik heb gekozen voor wit kant, want dat leek mij het mooist bij roze passen. Qua kosten scheelt het ook nog eens flink! Voor deze gipsbuik heb ik de helft nodig gehad en de andere helft heb ik dus nog over. We hebben echt alle gipsrollen opgemaakt.

  • De baby was al ingedaald, maar ik heb mijn gehele zwangerschap een lage buik gehad dus dat was geen probleem.
  • Dan kun je beter voor het duurdere materiaal kiezen omdat je ontwerp dan beter tot uiting komt.
  • Ik ben nu wel heel benieuwd naar het resultaat!
  • Heb je de kanten stof niet vast gelijmd aan de voorkant?

Waar heb je de kantenband met parels gekocht. Voor de tijd had ik dus een gipsbuik versieren met kant model in mijn hoofd en dat is precies zo gelukt. En dat ging ook prima. Het pakket bestond uit verschillende gipsrollen.

Als je de gips buik gaat verven is het best lasting om een thema of kleur te kiezen. Terugblik op 10 jaar bloggen. Reply natascha Bedankt voor het snelle antwoord.

Compressiekousen tijdens de zwangerschap: Ik ben nu wel heel benieuwd naar het resultaat! En dat werd het.

Daarna nog een paar etmalen laten drogen voordat je hem gaat bewerken. Ik moet eerlijk zeggen dat het kant aanbrengen het moeilijkste was van de hele gipsbuik! Dankjewel voor je reactie, gipsbuik versieren met kant, ik heb de donker roze kantenband online niet kunnen vinden maar de licht roze wel; Ben benieuwd.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Rosemary:

    Succes met de laatste loodjes!!

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *