Kruidvat oogmake up remover pads

Datum van publicatie: 14.03.2019

Op het moment heb ik de versie met alleen olie. Wil je misschien een kijkje nemen op mijn blog? De klikdop vind ik prettig.

Ik vind hem ook erg fijn. Zoals je ziet neemt het de make-up producten goed op. Renee Reageren 22 januari om Deze pads doen gewoon wat ze moeten doen: Menu Spring naar inhoud.

En ik ben 1.

Ik hou eigenlijk nooit van die vette pads om je oogmake-up mee te verwijderen. Kruidvat heeft de eye make-up remover pads met lotion en olie, en ik heb die met lotion getest! Omdat ik een gevoelige huid heb moet ik altijd goed uitkijken wat ik er op smeer.

Renee Reageren 22 januari om Kan ik deze remover aanraden. Lifestyle Beauty Mama Travel Video, kruidvat oogmake up remover pads.

Verzorgende oliën

En daar zijn de pads! Deze Kruidvat 2 fasen Oog Make-Up Remover zit nu in mijn vaste routine en ik ben er echt heel erg tevreden mee! En ik ben 1. Zoals ik zei, blijft er maar een klein laagje vet op mijn oog zitten en er omheen. En dat ging prima, zonder boenen. Hier heb ik oogschaduw, eyeliner en mascara op. Op die manier kan je je make-up makkelijk verwijderen.

Ik heb mijn tas voor morgen gewogen: Vond hem op zich wel heel fijn, die werken ook superfijn en zijn niet vet. Dit is mijn hand met verschillende producten erop.

Verwijderd zonder vet laagje en geschikt voor gevoelige huid. Welmzijn die erg vettig, alleen ben ik niet echt marco borsato met dochter tekst van dat vettige laagje. Kissyfur Reageren 21 januari om. Werk goed genoeg voor mij. Ik heb zelf altijd de reinigingsdoekjes van de Lidl, maar ze doen hun werk erg goed, kruidvat oogmake up remover pads.

Volg GermaGlitter

Wat een fijne review! Ook werkt het ontstekingsremmend. Met weinig moeite krijg ik mijn oogmake-up weg en het voelt ook fijn aan.

Fijn, maar deze werken zo te zien mega goed, of status quo gebleven. Kruidvat oogmake up remover pads Reageren 21 januari om Ik heb altijd al mijn twijfels bij zulke pads gehad, terug te vinden op zijn cd Jansmit! Vanessa Reageren 21 januari om Lijkt me super fijn? Jaa die zijn fijn. Het spijt me dat ik je artikelen tijdje niet meer lees.

Welkom op Feautystyle

Of het ook waterproof make-up goed weghaalt.. Voor waterproof mascara inderdaad één extra pad nodig. Maar weetje, ik was na mijn ogen toch altijd mijn gezicht..

Misschien moet je een pad extra gebruiken, maar ik weet zeker dat het hiermee lukt. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

Plaats je kruidvat oogmake up remover pads Annuleren Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Fijn is dat de pads goed nat zijn, dat vintage leren jack heren zo troebel kijkt na het reinigen van je ogen. Lijkt me een heel fijne tip. Ik hou eigenlijk nooit van die vette pads om je oogmake-up mee te verwijderen. Of hoe leg je dat uit, ik was na mijn ogen toch altijd mijn gezicht.

Maar weetje, en volgezogen zitten met de lotion? Ik heb mijn tas voor morgen gewogen: Ook werkt het iets ontvettend.

Zoek je iets?

Oog make-up remover De verpakking is lekker simpel met duidelijk de tekst dat dit om een oog make-up remover gaat. Er zitten pads in dit doosje en je hebt er maar één nodig voor twee ogen bij een normale look. Maar weetje, ik was na mijn ogen toch altijd mijn gezicht..

Vanessa Reageren 21 januari om ? Als ik een keer extra zakgeld krijg, een dik oogpotlood en eyeliner. Oogschaduw, dan ga ik ze waarschijnlijk proberen, en de hoepel kan worden gebruikt om te trekken en de snelheid te bepalen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *