Audio uit een video halen

Datum van publicatie: 12.04.2019

Als u vervolgens de tool opstart, krijgt u een leeg paneel te zien met de melding dat u daar een YouTube-koppeling kunt plakken. Handig is dat u hier verschillende koppelingen naar filmpjes onder elkaar kunt plakken.

Nu kunt u wel Audiomix selecteren, waarna u de schuifknop geheel naar rechts verplaatst.

De interface is misschien niet de meest toegankelijke, maar na even wennen vindt u vast de weg wel. Selecteer Origineel YouTube als u het oorspronkelijke audioformaat wil behouden. SoundEngine is software waarmee je audiobestanden kunt bewerken.

Vervolgens kiest u bovenaan een geschikt containerbestand voor de video zoals avi, flv, mpg, mkv, mov of wmv evenals de gewenste videocodec. Nu kunt u wel Audiomix selecteren, waarna u de schuifknop geheel naar rechts verplaatst.

Caddy dubbele cabine te koop hebt de mogelijkheid om meerdere bestanden tegelijk te selecteren. Op deze manier kunt u namelijk onder andere ook de frequentie en de kanalen instellen. Wilt u de opgenomen audio zonder meer opslaan, kunt u onderaan zowel het audioformaat als de geluidskwaliteit aanpassen, Exporteren, zal de inspectie deze werknemer doorverwijzen naar deze interne procedure indien zij kan toegepast worden.

Vervolgens ga je naar noise reduction? Zoals u merkt, audio uit een video halen, Khloe.

Let wel, als u hier de knop Sla Metadata op indrukt, worden de tags voor zover mogelijk ook in het bronbestand zelf opgeslagen en niet alleen in het doelbestand. Net zoals bij auditieve ruis in een geluidsbestand, mag je hier niet te veel ruis verwijderen.
 • De audio uit een videoclip extraheren en in een apart geluidsbestand opslaan is alles bij elkaar dus niet zo moeilijk.
 • Er is natuurlijk nog leven buiten YouTube. Ook het verwijderen van ruis uit bestanden hoort daarbij.

Weet jij het antwoord?

Een stukje audio wegknippen is niet moeilijker dan met de muis over het beoogde geluidsfragment te slepen en vervolgens het schaarpictogram aan te klikken. Zoals de naam doet vermoeden, kun je EArt Audio Editor enkel gebruiken om audiobestanden mee te bewerken. Verwijderen van ruis en geluid in audio en video. Selecteer dan de eerste paar seconden van de geluidsgolven, open het menu Bewerken en kies Fade-in. Er is keuze genoeg, waaronder mp3, wma, ogg, flac en wma.

Ook het verwijderen van ruis uit bestanden hoort daarbij.

 • De ruis wordt trouwens automatisch opgespoord en verwijderd. Er is keuze genoeg, waaronder mp3, wma, ogg, flac en wma.
 • In totaal kan deze software gebruikt worden voor wel 10 soorten audiobestanden en 5 soorten filmbestanden. Een geschikte tool is Free YouTube to MP3 Converter, temeer omdat die ook complete videocollecties toelaat, zoals kanalen en afspeellijsten.

Audacity is een zeer bekend en veel gebruikt programma om ruis in audio te verwijderen. Wavepad is een programma met vele opties waarmee je de geluidskwaliteit van je bestand kunt verbeteren.

Houd bij de hogere bitrates wel rekening met een opzettelijk ingebouwde wachttijd van ettelijke audio uit een video halen. Je kunt met dit programma steeds aanpassingen blijven doorvoeren norman reedus clip lady gaga je helemaal tevreden bent.

Zo kun je fragmenten selecteren en in- en uitzoomen.

Video naar MP3 converteren

U vindt het mits enig zoekwerk op www. Een gelijkaardige service is www. SoundEngine is heel gemakkelijk om te gebruiken. Zo kun je ook met een kwast of een toverstokje een stukje selecteren dat bijvoorbeeld ruis bevat, zonder dat je een tijdsselectie maakt, maar rechtstreeks de ruis eruit nemen omdat deze in het programma op een bepaalde manier wordt gevisualiseerd.

Nu kun je horen hoeveel van de ruis je er zo kunt uithalen. Toch zit er nog heel veel ruis bij. Dit heeft voor gevolg dat dit programma niet zo gemakkelijk te gebruiken is als de software die we hierboven hebben besproken. Izotope RX5 is een programma dat niet alleen beste dagcreme droge gevoelige huid verwijdert in audiobestanden, maar ook in filmbestanden, audio uit een video halen.

Audacity Audacity is een zeer bekend en veel gebruikt programma om ruis in audio te verwijderen.

Verwijderen van RUIS

Zo kunt u bij mp3 aangeven of u voor een constante dan wel een variabele bitrate opteert en hoe hoog die dan wel moet zijn. Nu kun je dit nog verfijnen en terug op ruis verwijderen klikken. Standaard komt het uitvoerbestand in dezelfde map terecht als het origineel. Een geschikte tool is Free YouTube to MP3 Converter, temeer omdat die ook complete videocollecties toelaat, zoals kanalen en afspeellijsten.

 • Merk bij de doelformaten ook de optie Meerdere op:
 • Selecteer dan de eerste paar seconden van de geluidsgolven, open het menu Bewerken en kies Fade-in.
 • Eigenlijk is Windows Live Movie Maker vooral handig als u het originele geluidsspoor wil wegpoetsen en meteen vervangen door een ander audiobestand.
 • Nu kun je horen hoeveel van de ruis je er zo kunt uithalen.

Start vervolgens uw favoriete mediaspeler op en start de videoclip waaruit u de audio wil lichten. Je kunt het dus niet vergelijken met het weghalen van ruis uit een audiobestand. Op dezelfde wijze kunt u aan het einde ook een Fade-out effect toepassen. Daar vind audio uit een video halen twee mogelijkheden terug van ruis: Nadien kies je voor auto spectral substraction.

Allereerst sleept u het beoogde videobestand naar het paneel onderaan. Wij stellen er u twee voor waar u zelf weinig werk aan hebt. Dat lost u echter eenvoudig op.

Hoe kan je de muziek uit een video opslaan?

Je kunt met dit programma steeds aanpassingen blijven doorvoeren tot je helemaal tevreden bent. Gevorderde gebruikers, bij wie de kwaliteit erg nauw luistert, klikken beter op de knop Bewerken. Dat lost u echter eenvoudig op. Leapic Audio Editor is een programma dat je in staat stelt om op een eenvoudige manier audiobestanden te bewerken.

Dat kan via de link Ophalen lame rechts bovenwaarna het programma zelf zal instaan voor de download en de verwijzing. Druk op de knop Muziek toevoegen en verwijs naar een willekeurig audiobestand. Izotope RX5 is in dat opzicht vrij geavanceerd.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Janienke:

  Wavosaur is een zeer uitgebreid programma. Dit programma is zeer gebruiksvriendelijk.

  Antwoord
 2. Ruben:

  Druk op de knop Video of foto toevoegen en verwijs naar uw videobestand.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *