Auto parkeren schiphol hoofddorp

Datum van publicatie: 13.04.2019

Dit was elk uur en natuurlijk was deze ook al net weg. Alles ging snel vlot.

Vraag bij de receptie van dit Bastion Hotel naar een een gratis stadsplattegrond. Q-park parkeerplaats ligt 20 min. Mij was verzocht pas te bellen wanneer ik de koffer had vanaf de bagageband. Mijn auto er naar toe gereden 30sec en weer op de info knop gedrukt.

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

De bus stopt ernaast. Waarbij dank want we zijn niet van de omgeving en zouden anders niet weten hoe er geraken. Geparkeerd in Qpark Spaarne Gasthuis op 15 km van Schiphol, auto parkeren schiphol hoofddorp. Gratis airport shuttle voor alle gasten. Nachtdienst bus N30 drama met 1x per uur!

 • Bus vervoer is vervelend.
 • Toen we daar uiteindelijk aankwamen midden in de nacht om 1.

Schiphol valet parkeren

Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp - terras. Als je je auto daar hebt geparkeerd kan je met een connexxion bus binnen 10 minuten op schiphol zijn en om de 7 minuten zou er een bus gaan. Bij zowel vertrek als bij aankomst een kwartiertje op de bus moeten wachten. Enige puntje is dat je opgehaald word bij de vertrekhal ipv aankomsthal.

Slechte informatie van de buschauffeur. Geef een grotere wegbegeleiding en plattegrond mee als document. Even je papier laten zien aan de buschauffeur en klaar.

Bagageopslag Er is in het Bastion Hotel een ruimte aanwezig om auto parkeren schiphol hoofddorp bagage op te slaan? Wegens omstandigheden moeten annuleren. Naast t Spaarne ziekenhuis.

Is een mooi alternatief voor P3. Allemaal top geregeld dus. Op de terugweg is het hetzelfde verhaal.

Park Fly in Hoofddorp, welke aanbieders?

Maar bij vele anderen stond de auto er al voordat de mensen aan kwamen. Nadat we belden met het algemene nummer van Quickpark werden we netjes en snel geholpen. Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp - terras. It was pleasant experience with Q park services closer to Schipol.

Heel handig en goedkoop parkeren bij ziekenhuis hoofddorp en met bus naar Schiphol. Goede verbinding met schiphol.

Locatie Spaarnepoort 2 TM Hoofddorp 15 min. Die zei dat er spaarhypotheek verkoop huis restschuld technisch probleem was en heeft ons binnen gelaten.

Mooi overdekt parkeren bij Spaarne Gasthuis in Hoofddorp ca.

Handige informatie

Misschien aangeven dat je alleen met nummer mag. Een voorovernachting in ons airport hotel is dan een prima idee! Hoe zijn jouw ervaringen bij Q-Park Hoofddorp?

Wij komen zeker een volgende keer terug, auto parkeren schiphol hoofddorp. Overdekte parking vind goed. De laatste heb ik gebruikt en dat ging overigens wel goed.

Daar is dus geen sprake van, er wordt een e-mail met QR-code gestuurd welke je bij aankomst kan scannen voor toegang.

Met valet-parking james patterson boeken volgorde je voor een ontspannen begin van je reis. De bussen lijn rijden af en aan. Ben nu al 4 weken bezig om het teveel betaalde bedrag terug te krijgen.

Zorgeloos en eenvoudig uw parkeerplek reserveren

Zeer blij hiermee en komen zeker terug volgende keer. We kwamen met een half uur vertraging aan op Schiphol, toen moesten we ook nog een half uur op de bus wachten. Overdekte parking met veel plaatsen. Perfecte plek om te parkeren en niet duur.

Shuttle service instead of regular bus would be better but it was ok travelling with bus as well. Maar eerst naar Amsterdam arena en dan weer auto parkeren schiphol hoofddorp via Schiphol was niet echt fijn?

De recensies van inbraken in voertuigen kan ik me goed voorstellen zelf te laat gezien!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Nassira:

  Q-park parkeerplaats ligt 20 min. Wij moesten nog betalen bij vertrek.

  Antwoord
 2. Arlene:

  We kwamen met een half uur vertraging aan op Schiphol, toen moesten we ook nog een half uur op de bus wachten.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *