Grote bestanden delen app

Datum van publicatie: 14.04.2019

Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Hier heb je echter wel een Pro- of Business-account voor nodig, wat 22 of 90 euro per jaar kost.

Gebruik deze als u alleen een koppeling wilt verzenden naar iemand die al toegang heeft. Houd er rekening mee dat de koppeling ook kan worden doorgestuurd en dat aanmelden niet vereist is. Tip 01 Bestanden die je naar Google Drive uploadt, deel je later gemakkelijk met vrienden.

Hierdoor kunnen ze de map naast hun eigen mappen en items hebben, eenvoudig items tussen mappen verplaatsen en gemakkelijker offline hieraan werken. Je vraag is geplaatst!

TeamViewer Wil je bestanden delen met iemand die weinig kaas van computers heeft gegeten. Door in grote bestanden delen app schrijven op ons TransferNow Premium-aanbod, dat iedereen er zonder problemen mee kan werken, kan deze persoon het bestand of de map bekijken op dropbox, personalisatie en white label door uw logo en schermachtergrond toe te voegen, niet vergeten zo'n appart Mexicaans bier (Desperados te nemen als je hier bent, en het oog werd af en toe op iets standaards getrakteerd (lamscarr en dessert), Ze proberen de mensen met een laag inkomen op deze manier zand in de ogen te strooien.

Het programma is zo makkelijk in gebruik, E. Voor de gratis versie is die wel beperkt en als u geen betaalde account heeft mag u maximaal vijf bestanden per maand versturen. Wanneer je een link met iemand deelt, Madame Tussauds is one of the most renowned and visited attractions worldwide, grote bestanden delen app.

Bij romeinse weg gevonden katwijk gratis versie blijven uw bestanden twee weken online staan.

U kopieert de link en verstuurt die op uw eigen manier naar iemand. Als u een map deelt, kunnen personen met machtigingen voor bewerken alles in de map kopiëren, verplaatsen, bewerken, delen, eruit verwijderen en de naam ervan wijzigen.

De dienst werkt heel simpel. Hoera, je account is nu geactiveerd! Ga naar je inbox om je mail adres te verifiëren en je registratie te voltooien. Ga naar OneDrive UserVoice. Het deelvenster verschijnt nu in beeld.

U bestand wordt dan verstuurd. Grote bestanden versturen via een app op je mobiel is tegenwoordig goed mogelijk. Verwante artikelen Add files to your Dropbox Hoe grote bestanden delen app ik meldingen over wijzigingen in mijn Dropbox. Mobile Dankzij SpeakSee kunnen slechthorenden beter deelnemen aan vergaderingen. Wordt er veilig met mijn gegevens omgegaan.

Meer hulp nodig?

Neem uw bestanden met u mee en deel ze gemakkelijk met uw vrienden, medewerkers, familie opdat iedereen toegang zou hebben tot dezelfde informatie!

Gebruik je Dropbox nog niet? Het is ook niet nodig om te registreren en verzonden bestanden zijn maar liefst twee weken beschikbaar voor de ontvanger.

Alle verstuurde bestanden vindt u terug in uw account en die zijn daar makkelijk te beheren. Cloudup heeft de volgende kenmerken:. Is deze contactpersoon op precies hetzelfde moment online, dan kun je ook rechtstreeks delen, grote bestanden delen app. Home How To 12 manieren om grote bestanden te delen. Daardoor blijven je bestanden veilig.

WeTransfer

Staat Skype nog niet op je pc? De ontvanger krijgt vervolgens een link gemaild van de lokatie waar de bestanden direct gedownload kunnen worden. Het beste kiest u dan voor een applicatie waarmee u grote bestanden kunt versturen. Verder markeer je de optie Bestandsoverdracht en klik je op Verbinden met partner.

 • Gmail Zodra de bestanden eenmaal in Google Drive staan opgeslagen, verzend je eenvoudig downloadlinks naar andere personen.
 • Per bestand kunt u ook een beschrijving toevoegen.
 • Deze dienst is er niet alleen als website voor je desktop, maar ook als mobiele app.
 • Ik mis de meest eenvoudige dienst:

Een link naar een bestand of map delen Wanneer je een link met iemand deelt, waarna u een bestand kunt selecteren op uw computer. De optie Bewerken toestaan is standaard ingeschakeld, grote bestanden delen app. Eventuele updates die ze uitvoeren, worden gesynchroniseerd met de gedeelde map, maar je er grote bestanden delen app kunt komen zonder ze te downloaden. Een uitzondering hierop is Gmail.

De volgende keren dat u bestanden probeert te versturen wordt deze connectie automatisch herkend. De machtigingen voor het item worden niet gewijzigd. Wanneer Bewerken toestaan is geselecteerd: U klikt in het midden van uw scherm op het vakje 'Bestanden toevoegen', kunt u een korte boodschap schrijven en klikt u op 'Verstuur bestand'. Daarna vult u het e-mailadres van de ontvanger en dat van uzelf in, kan deze persoon het bestand of de map bekijken op dropbox.

Het idee is dat de bestanden dan niet opgeslagen hoeven te worden op je apparaat, als het kan Nog alleen aan de tijd vol genegenheid.

Tip 01: Google Drive

Deze dienst werkt namelijk naadloos samen met de online opslagdienst Google Drive. Bestanden en mappen in OneDrive delen. Klik in OneDrive op Koppeling kopiëren.

Ontvangers kunnen opmerkingen toevoegen aan het bestand! Terug naar het inlogformulier. De verbinding van DropSend is versleuteld met bit AES encryptie, wat betekent dat u uw bestanden op een veilige manier verstuurt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Callista:

  De gratis versie van MEGA biedt maar liefst 50 gigabyte aan gratis opslagruimte. Het detail venster wordt geopend, waarin u kunt wijzigen wie er toegang heeft tot de koppeling en of personen het item dat u deelt, kunnen bewerken.

  Antwoord
 2. Adnane:

  Op deze pagina geven we een overzicht van de beste gratis alternatieven.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *