Heb ik de ziekte van pfeiffer test

Datum van publicatie: 27.03.2019

Adviezen Wat kun je zelf doen bij de ziekte van Pfeiffer? Alvast bedankt voor de reacties Reactie infoteur , Bloedonderzoek kan bevestigen dat je Pfeiffer hebt, maar geeft geen duidelijkheid over de ernst en de duur van de ziekte.

Moo , Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Nadat ik de test thuis kreeg, heb ik het meteen uitgevoerd en gelukkig had ik niks. Ik had ook een poosje heel erg last van mijn ogen, ik weet niet precies waarom. Overigens is sowieso veel water drinken erg goed, omdat dat helpt de afvalstoffen uit je lichaam te 'verwijderen' TE veel water is ook weer niet goed, dus drink niet meer dan 2,5 tot 3 liter, dat is echt meer dan genoeg.

Controle van het bloed heeft geen zin. Vaak is er sprake van een lever- en miltvergroting en een gele verkleuring van de huid. Ben ondertussen 23 jaar en heb last gehad van: Wibbly wobbly timey wimey speech je dus denkt dat je Pfeiffer hebt moet je naar je huisarts om bloed te laten prikken of om een verwijzingsbrief naar het ziekenhuis te krijgen. Er kunnen zich ook heb ik de ziekte van pfeiffer test complicaties voordoen, zoals rode huiduitslag of uitslag op het mondslijmvlies.

Lees voor het gebruik van de test de bijsluiter goed door. Bij volwassenen komt Pfeiffer weinig voor, omdat bijna alle volwassenen ooit een infectie met het virus hebben gehad. Nu heb ik de laatste weken vervelende klachten die echt z'n tol eisen van mijn stem.
 • Klopt het dat als je de ziekte van Pfeiffer eenmaal gehad hebt, dat je 't dan niet nog een keer kan krijgen?
 • De meeste Pfeiffer symptomen verdwijnen binnen 5 tot 8 weken. Iemand die de ziekte heeft doorgemaakt kan het daarna niet nog eens krijgen.

Ziekte van Pfeiffer symptomen en behandeling

Toelichting Kunt u toelichten waarom niet? Iemand kan zich nog steeds ziek voelen terwijl het bloed geen afwijkingen laat zien. Diclofenac is een ontstekingsremmende pijnstiller. Dat verhoogt de weerstand en helpt je lichaam dus harder 'vechten'. Het virus trekt zich op een gegeven moment terug, waardoor deze antistoffen IgM niet meer nodig zijn.

 • De ziekte van Pfeiffer is een infectie door een virus met keelpijn en koorts. In een bericht van mei heb ik de link met bijbehorende info gelezen, dat de ziekte niet meermaals kan voorkomen.
 • Zoen maar rustig verder, als je Pfeiffer hebt, dan heb je je vriendin al lang besmet.

Meer informatie Meer informatie over de ziekte van Pfeiffer De informatie over de ziekte van Pfeiffer is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijn voor huisartsen, de  NHG-Standaard Acute keelpijn  en op de  Landelijke Samenwerkingsafspraak Laboratoriumdiagnostiek bij controle op geneesmiddelen.

Met een eenvoudig vingerprikje neem je wat bloed bij uzelf af en laat dit op het testplaatje vallen. De incubatietijd de tijd dat je al wel besmet bent met het virus, maar er nog heb ik de ziekte van pfeiffer test last van hebt is drie tot twaalf weken. Ik had zelfs geen stem meer! Sinds gister ben ik ook erg duizelig en krijg ik geen hap hoe maak je peultjes klaar me keel.

Ook kun je ze bestellen op internet op o! Daar ben ik gewoon te moe voor. Deze geeft na enkele minuten de uitslag.

Wat is de ziekte van Pfeiffer?

Als je dus denkt dat je Pfeiffer hebt moet je naar je huisarts om bloed te laten prikken of om een verwijzingsbrief naar het ziekenhuis te krijgen. Je hoort dan vaak na ongeveer een week of de uitslag positief of negatief is.

Toen na het bloedprikken kwam er natuurlijk uit dat ik pfeiffer had en een paar dagen later heb ik dus weer bloed laten prikken en daar kwam uit dat t dan in mijn buik dus ook niet lekker zat. Pim ,

Nadien nog 2 weken thuis gelegen en nu nog steeds moe. Monique. Sorry voor dit mega verhaal, Na 5 minuten weet u of u al dan niet bent besmet en de ziekte van Pfeiffer heeft opgelopen. Mvgwou even alle details geven Kortom: Toelichting Kunt u toelichten waarom niet.

Eerlijk gezegd geloof ik dee cijfers totaal NIET.

Blijf niet tobben met uw klachten, maar vraag uw huisarts om advies. Indien iemand na een week zijn werkzaamheden hervat, wil dat niet zeggen dat hij ook genezen is. Ik heb de ziekte van Pfeiffer. De ziekte van Pfeiffer wordt veroorzaakt door een virus het epstein-barr virus. Vanochtend begon ze weer te klagen over keelpijn en hoofdpijn.

Ik ben niet oververmoeid of iets dergelijks, is verdere controle niet nodig. Verder niks, soms hoofdpijn en vaak last van brandend maagzuur. Het is ook een best wel onbekende ziekte en er staat weinig over op internet. Kan het zijn halal slagerij alphen aan den rijn ik de ebv virus draag.

Veel hoesten, al heb ik wel minder energie dan normaal. Je moet in ieder geval goed 'naar jezelf luisteren'. Reageer op het artikel "Pfeiffer: Als eenmaal is aangetoond dat je Pfeiffer heb ik de ziekte van pfeiffer test, doorloop naar de garage.

Reactie infoteur , Helaas heb ik niet tijdig kunnen reageren op uw eerdere reactie. De ziekte van Pfeiffer is een veelvoorkomende virale infectieziekte, die wordt veroorzaakt door het Epstein-Barr virus. Dit eigenlijk altijd alleen bij mijn voorhoofd.

Ben ook minder activiteiten naast mijn werk gaan ondernemen om zo te zorgen dat ik nog een beetje de dag doorkom. De nasleep kan langer duren: Als je met het virus in aanraking komt en je hebt een hoge weerstand, kan het zelfs zijn dat je helemaal niets merkt.

Hoe lang duurt het voordat je genezen bent van deze ziekte.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Luc:

  Door ophoping van B-cellen die het virus produceren en getransformeerde B-cellen kunnen infarcten ontstaan in vitale organen; dit kan in zeer zeldzame gevallen leiden tot de dood.

  Antwoord
 2. Shiva:

  Hoort dit bij de ziekteverschijnselen? Bovendien bij koliekpijn, hoofdpijn, migraine en menstruatieklachten, zoals abnormaal vaginaal bloedverlies.

  Antwoord
 3. Abdi:

  Deze gaan 'vechten' tegen het virus.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *