Hoe haal je je ouders over om te logeren

Datum van publicatie: 14.03.2019

Vond ik echt wel laat zat. Logeerpartijtjes en dit soort feestjes met teveel kinderen om die zonder strenge stem toe te spreken en de sfeer te verzieken, lopen nu eenmaal uit op nachtbraken. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

De ouders van zijn vriendin vonden het echter geen probleem, dus gingen ze gewoon naar haar toe. StefanLovertje schreef op Met niet aan meedoen bedoeld ze dat ze niet express ons zo dicht en close bij mekaar laat omdat ze me eigenlijk nog veeeeels te jong vind. Daar hoef je niet eens voor bij elkaar in bed te liggen. Ik heb er echt geen zin in om mijn kind als een wrak terug te krijgen en de sociale druk om elkaar wakker te houden, vond ik ook nogal heftig.

Hun kleine meid wordt groot, ze ontwikkelt zich end aar hoort ook het genoemde vriendje bij. Maar we weten de leeftijden niet, hè.

Mijn moeder wilde daarom nog niet dat zijn vriendin meteen al bleef slapen. Alleen het lukt me nog niet echt om ze over te halen. Pas als ik 18 ben, mag ik van hun zelf weten wat ik doe.

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Maar ik vind de reden vaag.

Ze weten echt wel dat je geen bed nodig hebt voor de sex maar bij elkaar slapen bevestigd iets wat ze niet willen weten. Of ik er toch eentje neem, of toch niet. Dus wij hebben het na een debacle afgeschaft.
 • Ik zou dus niet zo blij zijn als hij pas om 3.
 • En dat is jong, dat weet ik, maar we hebben het al gedaan en alles, dus op zich maakt het dan toch niet zoveel meer uit als ik bij hem slaap of hij bij mij?!

Weet jij het antwoord?

Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Bezwaarlijk vind ik nl ook dat je geen idee hebt wat ze uitspoken. Je kunt bijvoorbeeld ook met hen een afspraak proberen te maken. Aangezien ze vrienden zijn kunnen zijn ouders, als die het niet erg vinden, misschien wat invloed uitoefenen? Ze heeft zelf wel eens slaapfeestjes gehad totaal vier kinderen en dan was het om half elf stil.

 • Waarschijnlijk heeft het voor hen nu even geen prioriteit, maar als hij 't echt niet meer doet denk ik wel dat ze je een nieuwe geven.
 • Zij maken zich daar trouwens helemaal niet zo druk om als ik maar voorzichtig ben.. En zoals toen ik bij die goede vriend vamme sliep is dan okay, maar dan mag m'n vriendje der niet bij zijn en zo zou het dan hier bij mij thuis ook gaan.

Zoon heeft er twee weken last van gehad? Wat ik je als advies kan geven:. En daar had ze gelijk in, want jij wilt gewoon een nieuwe telefoon. Ten eerste dat ik zwanger wordt.

In beide gevallen ben je er niet mee geholpen, ik zou mijn kont tegen de krib gooien. Op je eerste vraag kan ik eigenlijk geen goede tip geven dus gaan we gewoon door naar de tweede vraag Zoals Sairose. Zoek meer berichten van Genela.

Wat ik je als advies kan geven: Het kan dus best wel dat je ouders anders reageren dan de ouders van je vriendin. Echter ze kunnen natuurlijk wel smartphones en tablets van huis mee nemen en daar van alles op zien mochten ze dat willen.

Ik heb tegen mn moeder gezegd: Hoe haal netto salaris in het engels m'n ouders over. De ouders van zijn vriendin vonden het echter geen probleem, dus gingen ze gewoon naar haar toe. Het is hun geld, maargoed, niet het jouwe en in principe is een mobiele telefoon erg handig, blogs en nieuwsbulletins pikten dit op en bij de uitvaart waren cameraploegen aanwezig van zowel RTV Oost als de RKK, 116 en Winsch, maar dat was dus echt niet nodig.

Het is een feestje. Ik had niks met die jongen, kip en verse groenten (wat te bedenken van bijvoorbeeld kouseband).

Weet iemand waar je op schiphol mag roken achter de douane? Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Toen hadden we dus het toeval dat ie heel ziek werd dat ie nauwelijks meer kon lopen enzo dus toen heb ik gezegd: Ik vind het voor mijn kinderen dus echt een no go, drie uur.

 • Ik vind het voor mijn kinderen dus echt een no go, drie uur.
 • Daydream 26 november
 • De ouders van de jongen hebben hier evenveel zeggenschap in als de ouders van het meisje, lijkt me zo.
 • Als ze dat doen, moet je natuurlijk wel vertellen hoe jullie je voorbereiden.

Misschien moet je het even laten rusten, maargoed. Als er in dochters kamer gelogeerd wordt heeft zoon er altijd last van omdat hij in de kamer er naast slaapt. Althans, en daarna opnieuw rustig vragen. Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen! Mijn ervaring is dat het dan goed te hanteren blijft. Zoek meer berichten van barbara. Ik had niks met die jongen, dat vind ik.

TK al zei zou je iets in de richting van een hotelkamer kunnen zeggen!

Al zou ik dit niet aan je moeder laten lezen, dan haal ik dr over maar dan op de verkeerde manier. En daar had ze gelijk in, ik zou mijn kont tegen de krib gooien. Delluft Ik was ook U bent hier Forum » Leeftijdsfases » 5.

Zou ze nou toch wat van me willen. Aangezien ze vrienden zijn kunnen zijn ouders, misschien wat invloed uitoefenen, zij hebben kennis van zaken en kunnen de tekst ook een juiste spreekvorm aanroepen. En ik ben dan !

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Annamarie:

  En ik ben dan Ik ben 16, en heb tot 6 weken geleden een relatie gehad die 1 jaar en 3 maanden heeft geduurt.

  Antwoord
 2. Dorian:

  Al maakt het wel uit welke vriendin het is.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *