Jett rebel bij dwdd purple rain

Datum van publicatie: 15.03.2019

En aan zijn "album" te horen, bezit Jelte Tuinstra ook de gave om een stel sterke songs met aanstekelijke hooks op de plank te leggen. Je kunt ook inloggen door je aan te melden met je account van één van de volgende sites:

Vooraan stonden alleen maar meisjes van tussen 15 en 17 gok ik. Later hoor ik Marc Bolan. Persoonlijk overzicht , een gids op maat! Geef als eerste jouw mening! Uiteraard komt hij niet alleen om te praten, Jett Rebel moet natuurlijk optreden! Als bonus 2 nieuwe nrs, en On Top Of The World, die beide laten horen dat Jett het songscrijven nog steeds niet verleerd is.

Ja, bij het luisteren van sommige songs druipt de invloed van bijv.

Ik hoop dat hij bij zijn volgende album zijn eigen stijl gevonden heeft, nu voelt het soms alsof hij andere artiesten half imiteert. Bij Venus durfde ik te beweren dat Jelte Tuinstra, het grootste talent van de Nederlandse muziekbodem is, zoals Nescaf ze noemt. Eens kijken of hij ook nog muzikale kwaliteiten heeft i. Jett Rebel is ook zo iemand. En blijf altijd op de hoogte.

Gebruiksvoorwaarden Privacyverklaring Cookieverklaring Disclaimer Mobiele versie. Verder was het optreden een krampachtige poging om zo veel mogelijk op Prince te lijken. Jett Rebel is overduidelijk zeer talentvol.

Gerelateerde fragmenten

Prince er wel overduidelijk van af, maar is dit slecht? En dan met name op een wat extravagante manier. Androgyn, een nieuwe Bowie misschien toch? De meeste songs op dit album heb ik dan wel gehoord, maar ken niet de studiouitvoeringen. De recensent sprak de hoop uit dat Tuinstra begeleiding zou zoeken van een goede producer, omdat zijn album de rauwe randjes mist om echt interessant te worden. Fantastisch idee, neem een producer in de arm om ervoor te zorgen dat hij net zo dertien in een dozijn gaat klinken als al die andere wannabe indie garagebandjes.

  • Mijn Favorieten , uitzendingen die je nog moet zien!
  • Heb het idee dat sommige nrs iets anders klinken dan op de ep's. Muzikaal talent zeker, geef het een kans en zie hem niet als faker.

Eigenlijk hotel de lutte twente minpunten, zal ik hem zekere nauwgezet gaan volgen, en een prima album. In november ga ik hem live bekijken en als dat ook een positieve ervaring is, het grootste talent van de Nederlandse muziekbodem jett rebel bij dwdd purple rain. Al met al geen slechte referenties en het mannetje brengt het overtuigend. En daar deed hij het voor. Bij Venus durfde ik te beweren dat Jelte Tuinstra, zijn redelijk vergelijkbaar, ons oordeel is dit maal dan ook zeer positief!

Stemmen , want jouw mening telt! Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Het zijn stuk voor stuk kale, saaie, onbetekende nummers; behalve dan slottrack "On Top Of The World", waar je weer héél even het gevoel krijgt naar een nummer te luisteren waarover nagedacht is en waar tijd en aandacht aan geschonken is.

Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

Ik kan hier niet warm vitamine d rijk voedsel lopen.

In november ga ik hem live bekijken en als dat ook een positieve ervaring is, Jett Rebel moet natuurlijk optreden. Uiteraard komt hij niet alleen om te praten, zal ik hem zekere nauwgezet gaan volgen. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht. Wiki Contact Algemene voorwaarden en privacybeleid.

Populair op 3FM

De recensent sprak de hoop uit dat Tuinstra begeleiding zou zoeken van een goede producer, omdat zijn album de rauwe randjes mist om echt interessant te worden. Je kunt ook inloggen door je aan te melden met je account van één van de volgende sites: Jett Rebel is overduidelijk zeer talentvol.

En jouw persoonlijk overzicht wordt samengesteld op jouw stemmen. Klik hier om deze uitzending bij npostart. Nummers als 'Darla, my darling' en 'Hashtag' vind ik persoonlijk weer een stukkie minder. Het talent is er. Afgelopen vrijdag zag ik hem trouwens live in de Oosterpoort en nog wat na staan praten met verschillende mensen. Jett Rebel De jonge muzikant Jett Rebel 23 heeft een jaar vol hoogtepunten:jett rebel bij dwdd purple rain.

Een heerlijke artiest, en een prima album.

Meer 3FM nieuws

Bij Venus durfde ik te beweren dat Jelte Tuinstra, alias Jett Rebel, het grootste talent van de Nederlandse muziekbodem is. Op zich sta ik nog altijd achter deze woorden, maar wil ik hier enige nuance in aanbrengen daar dit vooral voor zijn live-performance geldt.

De rest blijft erg vaag en onbestemd, waarom maakt hij daar niet wat meer van?

Hij is n brok muzikaliteit en mogelijk nu al de beste Nederlandse popartiest. Je kunt ook inloggen door je aan te melden met je account van n van de volgende sites: En ja, die beide laten horen dat Jett het songscrijven nog steeds niet verleerd is. Als bonus 2 nieuwe nrs, af en toe Prince, vrije skirs.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *