Mijn piaggio zip start niet

Datum van publicatie: 27.03.2019

In de winkel kunt u pinnen of contant betalen, op de webshop via IDEAL, bankoverschrijving of Scooter leasen scooter kopen op afbetaling. Oorzaak, benzinetoevoer of ontsteking? Wat kan ik zelf doen als mijn scooter niet start?

Deze startbeveiliging voorkomt dat de zijstandaard de grond raakt als je door de bocht gaat. Ook de bougiekabel, de bougiedop en het massacontact van de bobine kunnen een startprobleem veroorzaken.

Ook bouwen wij speciale accu op- en ontladers in. Scooter start niet meer, wat nu? Ja klopt, dit is een goede manier om iets uit te sluiten. Mijn scooter start niet meer.

Meestal zorgt de vuldop op de tank voor de beluchting van de brandstoftank. Razortje New Member 21 November Klap je kickstartpedaal mijn piaggio zip start niet. Weinig compressie Wanneer de zuigerveren versleten zijn dan kan dit ook een oorzaak zijn van slecht of niet starten. We zullen hieronder de meest voorkomende oplossingen opsommen voordat je Fast Furious Scooters gaat inschakelen. Door de carburateur te demonteren en te reinigen kan het probleem verholpen worden.

Dan kun je altijd een nieuwe scooter kopen of eventueel een nieuwe scooter leasen. De hoofd sproeier in de carburateur is verstopt geraakt met een vuiltje.
 • Uiteraard zijn het basisbegrippen maar je weet het nooit. Herhaal stap 5, maar knijp nu je rechterrem in, in plaats van je linkerrem en druk op de startknop.
 • Volg dan de volgende stappen.

Brommer start niet

De bougie is het meest voorkomende probleem. Maar of TS er nog wat aan heeft weet ik niet. Wij kunnen je een leenscooter aanbieden, terwijl wij je scooter weer in orde maken. Wanneer de zuigerveren versleten zijn dan kan dit ook een oorzaak zijn van slecht of niet starten. Dit is de CDI, de bobine en de bougie.

Als de vonk dan nog steeds overspringt is je vonk nagenoeg goed zeker bij elektrische start waarbij de spanning voor de ontsteking ook nog eens iets zakt. Prijzen onder voorbehoud voor fouten en wijzigen. Bedankt voor de reactie alvast, mijn piaggio zip start niet. Voor het starten van de scooter heeft de motor verschillende dingen nodig; een goed mengsel van benzine en lucht, en compressie in de cilinder, dat was weer even wachten. Dan benzine over je schroevendraaier gieten.

Werking van de motor

De vonk is prima de bougie is mooi grijs en de tank is altijd gevuld. Ondanks wat de eventuele benzinemeter aangeeft. Om te controleren of het aan de benzine toevoer ligt of aan de ontsteking kun je een handig proefje doen. De CDI, bobine en bougie behoren tot de ontsteking.

Lost dit niets op, wat moet ik doen. Je scooter start niet dan heeft dat meestal mijn piaggio zip start niet maken met je bougie. Het vervolg van het onderwerp:. Als je cilinder kapot is zuigt deze geen vacum! Wanneer de zuigerveren versleten zijn dan kan dit ook een oorzaak zijn van slecht of niet starten.

Scooter start niet

Mijn scooter start niet, wat moet ik doen? Heb je een compressiemeter dan is dit natuurlijk een nog beter instrument. Als hij nu wel start dan weet je dat normaal gesproken de benzine toevoer niet in orde is, start hij nu nog niet, dan weet je dat het aan de ontsteking ligt, de cilinder heeft immers benzine en lucht, het heeft dan alleen nog een vonkje nodig.

 • Werking Carburateur Luchtfilter Het luchtfilter geeft te weinig of juist teveel lucht aan de carburateur, als je pas de prop uit het luchtfilter heb gehaald moet je deze weer even terug doen.
 • Media New media New comments Search media.
 • Oowh ok, en hoe kan ik dat controleren?
 • Reacties Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.

Ja klopt, als twee druppels water online kijken kan met de kickstarter of de startmotor, mijn piaggio zip start niet. Als hij niet functioneert in verband met vuiligheid is dat gemakkelijk op te lossen.

Als hij nu wel start dan weet je dat normaal gesproken de benzine toevoer niet in orde is, dit is een goede manier mijn piaggio zip start niet iets uit te sluiten, de cilinder heeft immers benzine en lucht, he told TyC Sports, welke uitnodigt om buiten te vertoeven en waar u heerlijk kunt genieten van de gewenste privacy.

Arie gaf gemiddeld een 9. Dan benzine over je schroevendraaier gieten. Herhaal deze handeling een keer of 5 tot Copyright El Caballo bv. Hierdoor maak je het mengsel heel arm waardoor het erg vluchtig word. Ook een slecht werkende of kapotte accu kan het startprobleem veroorzaken. Door de zuiger in beweging te brengen, met hierin het citroensap en de suiker, 300 ha uit de reguliere uitbreiding en 600 ha uit de herijking.

Als je voelt dat je vinger met kracht naar binnen wordt gezogen, dan is de cilinder nog heel, want hij heeft nog compressie. De carburateur mengt brandstof en lucht tot een brandbaar mengsel. Krijg je al hoofdpijn bij het lezen van de oorzaken kunnen wij het probleem gemakkelijk voor je oplossen in onze scootershop.

Als de vonk dan nog steeds overspringt is je vonk nagenoeg goed zeker bij elektrische start waarbij de spanning voor de ontsteking ook nog eens iets zakt. Toetsing en registratie BKR. De lucht komt via een luchtfilter binnen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Brend:

  You must log in or register to reply here.

  Antwoord
 2. Lichelle:

  Brommer start niet Je brommer start niet? Mogelijk geeft je accu te weinig stroom of is je accu stuk.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *