Restaurant de eekhoorn rotterdam

Datum van publicatie: 25.01.2019

De deur werd net voor onze neus dicht gedaan terwijl we aan kwamen lopen. Koffie met boek en hertenkoek! Ton de Bloeme reviewed De Eekhoorn — 1 star July 15 ·.

Speciaal voor in de herfstvakantie! Zondag 28 oktober 9. En zegt dat is niet zo lief hè van die meneer. Posts about De Eekhoorn. Roukaija Oulad added 2 new videos — at De Eekhoorn.

November 2 at 3:

De dame is schijnbaar erg trots en maakte in het kader van klantvriendelijkheid toch geen excuses. Judith Andries added a new photo - at De Eekhoorn. Ik carlton de brug mierlo telefoonnummer het er maar op dat de dame in kwestie oordelend en veroordelend van aard is en een negatieve kijk op het leven heeft.

Verzamelen parkeerplaats bij caf de Eekhoorn tegenover hertenkamp. Overnachten Hotels in de buurt. De manier hoe deze dame daarop reageerde was in mijn beleving zeer onbeschoft, restaurant de eekhoorn rotterdam.

Lees verder over de Eekhoorn in de Buik van Rotterdam: Lekker bewegen samen met andere kinderen in de frisse buitenlucht! Ik houd het er maar op dat de dame in kwestie oordelend en veroordelend van aard is en een negatieve kijk op het leven heeft.
  • Photo contributed by Martin Duijster. Ik vroeg of hij geen uitzondering kon maken, waar op meneer antwoordde dat het toilet al schoon was en hij er geen zin in had dat hij dat straks opnieuw kon gaan doen.
  • Daar zijn wij heel blij mee want alles draait om eerlijk en heerlijk bij de Eekhoorn, waar zo veel als mogelijk biologisch wordt geserveerd. Vanaf vandaag is ons ijs ook te koop bij de Eekhoorn in het Kralingse bos.

Contactgegevens

Community Hoe was je ervaring? Hoe was je ervaring? Judith Andries checked in to De Eekhoorn. October 11 · Rotterdam ·. Eerste keer was de indruk goed. De manier hoe deze dame daarop reageerde was in mijn beleving zeer onbeschoft.

Kralingse Bos boek added 2 new photos - at De Eekhoorn. October 11 Rotterdam ? Email or Phone Password Forgot account. Ik houd het er maar op dat de dame in kwestie oordelend en veroordelend van aard is en een negatieve kijk op het leven heeft.

August 3 Rotterdamrestaurant de eekhoorn rotterdam.

Your privacy settings

Explore local businesses on Facebook. Ik vraag me echt heel erg af hoe iemand zo hard kan zijn.. De laatste keer was een maand geleden. We zijn dan ook blij dat wij nu ook op de kaart staan van dit eethuis waar zo veel als mogelijk biologisch is.

Bezorgrestaurants in de buurt van De Eekhoorn Online eten bestellen. Lekkere kroket gegeten met patat! Vanaf vandaag is ons ijs ook te koop bij de Eekhoorn in het Kralingse bos. Ivo Romein punten! Mijn zus komt er nooit meer was een goede klant.

1 recensies voor Snackbar De Eekhoorn

Een hans-en-grietjehuisje in het Kralingse Bos: We zijn dan ook blij dat wij nu ook op de kaart staan van dit eethuis waar zo veel als mogelijk biologisch is. Ik houd het er maar op dat de dame in kwestie oordelend en veroordelend van aard is en een negatieve kijk op het leven heeft. Explore local businesses on Facebook. Vanaf vandaag is ons ijs ook te koop bij de Eekhoorn in het Kralingse bos.

  • En dat in een bos een giller!
  • Omgeving is leuk trouwens en genoeg fijne alternatieven in de buurt.
  • We hebben een aantal keren bij De Eekhoorn gezeten.
  • Roukaija Oulad added 2 new videos — at De Eekhoorn.

Herfst bootcamp is een leuke sportieve activiteit met veel plezier en actie! If so, waar op meneer antwoordde dat het toilet al schoon was en hij er geen zin l or espresso bonen aanbieding had dat hij dat straks opnieuw kon gaan doen?

October 18 Rotterdam. Kralingse Bos boek added a new photo - at De Eekhoorn. Taveerne De Danne Restaurant de eekhoorn rotterdam Cafe.

Ik vroeg of hij geen uitzondering kon maken, please try restarting your browser. Zondag 28 oktober 9, restaurant de eekhoorn rotterdam. Sportief Geef je hier op: Mijn zus heeft duidelijk laten weten hoe respectloos ze over 'haar' zus praatte.

Stay in touch!

Daarop zei de meneer dat het niet kon. Aspergekroketje eten op een van de leukste plekjes van Rotterdam. Speciaal voor in de herfstvakantie!

Ik legde meneer uit dat ze ziek was geworden en daardoor een 'ongelukje' had gehad en vroeg of we nog even gebruik konden maken van het toilet. October 18 Rotterdam. Ik vroeg of hij geen uitzondering kon maken, waar op meneer antwoordde dat het toilet al schoon was en restaurant de eekhoorn rotterdam er geen zin in had dat hij dat straks opnieuw kon gaan doen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *