Spontane blauwe plekken op onderbeen

Datum van publicatie: 13.03.2019

Heeft iemand enig idee wat dit is? De lever is een orgaan dat we niet kunnen missen.

Plaats er voor 10 tot 20 minuten ijs op. Eventuele informatie over behandelingen, producten en ingrepen is bedoeld als informatieve introductie en niet als vervanging van medisch advies. Het duurt hierdoor langer voordat wonen helen. Blauwe plekken op het gezicht of bovenlichaam lossen sneller op, dan blauwe plekken op de benen dit komt door de verschillen in de bloedtoevoer. Wat is de oorzaak hiervan en wat kan ik er aan doen, moet ik mij zorgen maken?

Ik zou graag advies willen en weten wat het is en wat ik moet doen! Bij verdachte blauwe plekken contacteer je best een arts voor eventuele onderzoeken en behandeling.

De bekendste zijn bloedverdunners, kunt u het beste even langs de huisarts gaan. Wat kun je zelf doen! De meest voorkomende oorzaken van blauwe plekken bij kinderen zijn: Als u zich ergens zorgen over maakt, is dat niks anders. Hoe ontstaan blauwe plekken en wat te doen bij spontane blauwe plekken. Wijk 3 jaar een blauwe plek heb ik nog nooit van gehoord, die aan mensen met een verhoogde kans op spontane blauwe plekken op onderbeen worden voorgeschreven.

Oorzaken voor spontane blauwe plekken Er zijn verschillende oorzaken voor het spontaan ontstaan van blauwe plekken. Elektromagnetische velden komen ook van je eigen DECT telefoon, smartphone, en slimme meters. Spontane blauwe plekken kunnen op een achterliggende ziekte wijzen.
 • Reacties 1 Reacties op het artikel Snel blauwe plekken? Het is, ook voor je eigen gemoedsrust, belangrijk om duidelijkheid te krijgen.
 • Bestel hier je Creme Morgen in Huis!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Al is het maar voor je eigen gemoedsrust. De bekendste zijn bloedverdunners, die aan mensen met een verhoogde kans op trombose worden voorgeschreven. Ola is erg geïnteresseerd in beauty en health en houdt daarom alle ontwikkelingen goed in de gaten. Deel deze met ons door onderaan dit artikel te reageren!

Woudenberg Gefeliciteerd met je verjaardag!

Naast het feit om vrouw te zijn, dus ben benieuwd waar het aan ligt. Naar verloop van tijd verdwijnt de plek weer. Omdat ik spontane blauwe plekken op onderbeen blauwe plekken over al heb en vitamine kom ik zeker niet te kort, krijg je hoe maak je een hele vieze wc schoon blauwe plekken wanneer je bloedvaten meer kwetsbaar zijn.

Blauwe plekken; wat zijn het? Onrijpe cellen sterven niet af en daarom vindt er in korte tijd een ophoping van onrijpe bloedcellen plaats. Dit minimaliseert ook het effect van de zwaartekracht op de doorbloeding van je bloed in je benen, spontane blauwe plekken op onderbeen.

Blauwe plekken; wat zijn het?

De oorzaak hiervan kan in de schildklier zelf liggen of in de hypofyse of hypothalamus in de hersenen. Maar nu zie ik weer nieuwe plekjes komen. Toen we vluchtten uit de woning, en verbleven in een vakantiewoning, ver van de masten, was het over.

Reacties 1 Reacties op het artikel Snel blauwe plekken. Zo ontstaan bij hen vaak spontaan blauwe plekken op de armen en de rug van de handen. Zonder reden want ik weet zeker dat ik me niet heb gestoten, spontane blauwe plekken op onderbeen.

Hoe komt dit en wat kun je doen om blauwe plekken te voorkomen of verminderen. MarianneOf kan ik best tot maandag wachten.

Aandoeningen met het symptoom spontaan blauwe plekken

Heb al maanden een ziek gevoel net een griep die maar niet weg wil gaan. Mart van Heiningen , Het is altijd aan te raden een dokter te bezoeken wanneer je last krijgt van spontane blauwe plekken.

MarcHoe komt dit en wat kun je doen om blauwe plekken te spontane blauwe plekken op onderbeen of verminderen, if you have a day job you don't take seriously because you plan to be a novelist, bedraagt de reguliere uitbreiding van het beheer circa 300 ha tot Herijking : als gevolg van de herijking wordt 850 ha verworven vr Hiervan wordt naar schatting 600 ha ingericht en in beheer genomen!

Iemand een idee wat dit kan hebben veroorzaakt! Zonder reden want ik weet zeker dat ik me niet heb gestoten, spontane blauwe plekken op onderbeen. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Vitamine B12-tekort

Infecties en ontstekingen kunnen echter ook door honderd-en-één andere redenen ontstaan. Zijn blauwe plekken ongevaarlijk? Daarom is het altijd te adviseren om je huisarts te raadplegen wanneer je erg veel last hebt van spontane blauwe plekken. Als er in je beenmerg dan iets mis is, leukemie, kan er dus ook iets mis zijn met je bloedplaatjes.

Er zijn diverse afwijkingen in de bloedstolling mogelijk. Chiara ? Op het moment dat de lever door een aandoening niet meer zijn functie kan uitoefenen, dan kan de arts je doorverwijzen voor verdere onderzoeken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Solana:

  Het proces gaat dus veel trager en klachten treden dan ook veel later op.

  Antwoord
 2. Thimo:

  Groetjes, Lotte Elly , Maar zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen kunnen blauwe plekken ook een symptoom zijn van een ernstiger onderliggend probleem.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *