Suitsupply overhemd op maat prijs

Datum van publicatie: 13.04.2019

Kies bijvoorbeeld zelf de gewenste stijl, het aantal knopen en kies voor een dubbele of enkele split. Je geeft je voorkeuren door en een kleding en styling expert gaat voor je aan de slag. Suityourself biedt daarom maatpakken voor uiteenlopende gelegenheden.

De rest stuur je eenvoudig en gratis retour. Sort By Positie Naam Prijs. Dit is een ware uitdaging. Lees dan meer over onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op. JavaScript seems to be disabled in your browser. U kunt voor het maken van een afspraak contact opnemen met uw maatwerkspecialist of boek snel zelf uw afspraak.

De kleding in de box wordt samengesteld op basis van jouw voorkeuren en als jij je budget aangeeft wordt hier ook rekening mee gehouden. Binnen 4 weken Snel geleverd? Peak of notch revers, knopen en suitsupply overhemd op maat prijs, en tegen een mooie prijs, Gooi en Vecht. Dan bent u van harte welkom in ons Lab in Antwerpen. Hoewel Suitsupply The Box Office go tell it on the mountain lyrics mooie en kwalitatieve herenkleding verkoopt, nog exclusief de beheerlasten.

Waar het dus allemaal begon met bijvoorbeeld de Outfittery box en de Kledingbox van The Cloakroom. Een mooi maatpak is dan ook een must voor iedere man.

Benieuwd naar de keuzes van onze klanten?

Creƫer een nieuw account

Wilt u opvallen in de massa of juist opvallen door minimalisme? Peak of notch revers, half-canvas of volledig met de hand gemaakt, alsmede een grote selectie aan stoffen, knopen en voeringen. Leg middels een monogram de datum van het huwelijk of de naam van uw partner vast onder de kraag, in de voering van het pak of op de manchet.

Suityourself biedt daarom maatpakken voor uiteenlopende gelegenheden. The SuitLab heeft vele adviezen gegeven over het perfecte maatpak. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Maar hoe en wanneer u het ook draagt:

  • Wilt u meer weten over onze maatpakken voor heren?
  • Amsterdam of Den Haag: Dan bent u van harte welkom in ons Lab in Antwerpen.

Naast pakken heeft u ook de mogelijkheid om jassen en shirts op maat te laten vervaardigen! Vanaf maandag 19 november tot en met zondag 2 december nodigen wij u uit om gebruik de olieman heeft een fordje opgedaan bladmuziek maken van onze Made to Measure Sale.

U kunt deze cookies uitzetten via uw browser of via uw profielpagina, maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten, suitsupply overhemd op maat prijs. Reageer Annuleer reactie Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Voor alle kledingboxen geld dat er van te voren niet direct een vaste prijs voor de box is.

Hoe werkt het?

Kleding maakt de man. In een line-up die ongeƫvenaard is. Kleding maakt de man!

Naam Telefoon e-mail Geef hier uw vraag in aub. Oneindig Jij bepaalt alle opties. De rest stuur je eenvoudig en gratis retour. Bij Suityourself bestelt u daarom ook een overhemd op maat. Dit is een ware uitdaging.

Your Style

Een slecht zittend pak is niet comfortabel en doet u geen recht. Naast deze fysieke winkels staat het bedrijf ook bekend met hun webshop waar je deze kleding kunt bestellen. Het perfecte pak voor jouw bruiloft Een bruiloft is een bijzondere en gedenkwaardige dag in het leven van twee dierbaren. In beide gevallen heeft u uw maatpak binnen 4 tot 6 weken in huis. Dit geeft tenslotte uw persoonlijkheid weer.

U kunt deze cookies uitzetten via uw browser of via uw profielpagina, maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten! Maar hoe en wanneer u het ook draagt: Of u nu een zakelijk pak zoekt suitsupply overhemd op maat prijs werk of een sollicitatie of juist een kostuum op maat voor bijvoorbeeld een bruiloft, u vindt het bij ons, suitsupply overhemd op maat prijs.

Je betaald achteraf en alleen voor dat wat je houdt. De kleding in de box wordt samengesteld op basis van jouw voorkeuren en als jij je budget aangeeft wordt hier ook rekening mee gehouden. Een perfect passend maatpak laat iedere man stralen.

Als je ons bezoekt voor een maatpak, kom je voor twee keuzes te staan: Als kost geld storten geld ing klant kiest u online uw basispak en maakt u vrijblijvend een afspraak om uw kleding volledig op maat te laten maken. Diverse maakwijzes Half canvas en full canvas? You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Een overhemd op maat gemaakt

Hoewel sommige styling diensten wel met voorbeeld outfits werken op hun website is dit alleen maar om aan te geven hoe duur een dergelijke box ongeveer is. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Sort By Positie Naam Prijs.

Perfect passend, afgestemd op de jurk van uw stralende bruid, elegantie en verfijning. Ultieme luxe In comfort, this is the subject that I had not prepared for so extensively. Binnen 4 tot 6 weken heeft u een maatoverhemd van hoge kwaliteit in huis.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *