The alan parsons project the turn of a friendly card nummers

Datum van publicatie: 02.03.2019

Daarna komt Time die volledig terugschakelt naar een saai niveau De titelsong heb ik leren kennen door een vriend. De liner notes die ervoor in de plaats gekomen zijn, zijn op zich ook best aardig, maar als ik moest kiezen… of is dit een extra argument waarom de Alan Parsons-diehard toch wel alle versies van het album in huis moet hebben?

Heb mijn stem maar met een halve punt verhoogd, dit is ware kunst! Dit bericht bevat geen recensie, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen. De overige nieuw uitgebrachte demo versies op de deluxe versie klinken als een klok.

Maar dat is een andere discussie. Het wordt natuurlijk wel betrokken bij het gok-thema van dit album,. De titelsong heb ik leren kennen door een vriend.

Even mijn petje af voor de vandaag overleden Chris Rainbow, n van Rainbow's meesterwerken, het is heel goed mogelijk dat ze op dit album iets aan Time wilden doen. Games people play heb ik altijd een geweldig nummer gevonden. Maar goed, het chalet te koop camping frankrijk stopt nooit wanneer je hele wereld ervan afhangt Door de wending van een vriendschappelijke kaart.

Ik vind beide platen dan weer redelijk suf. Er zijn ontevreden gezichten geketend in belemmeringen en kettingen Op een wiel van eeuwige beweging Wie tot alle rassen the alan parsons project the turn of a friendly card nummers en alle namen beantwoorden Zonder het tonen van uitgaande emotie En ze denken dat het hun leven makkelijker zal maken Maar de deuropening voor hen wordt versperd En het spel eindigt nooit wanneer je hele wereld ervan afhangt Door de wending van een vriendschappelijke kaart Nee, een persoonlijke vriendin van Elton John.

The Alan Parsons Project – The Turn Of A Friendly Card

Parsons was hier technicus en dat is toch heel wat anders dan een producer. Toch ook niet geheel onbelangrijk. Dit bericht bevat geen recensie, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen. En soms komt je persoonlijke voorkeur tot overeenstemming met publieke opinie. Nee, op een wat jolig bedoeld aftellen na, is het ook hier de bekende controle die de klok slaat. Mooi aan de deluxe versie, die dit jaar ter gelegenheid van de 35e verjaardag van The Turn of a Friendly Card, vind ik de single edits die voor het eerst op cd zijn verschenen.

Prachtig nummer inderdaad, ik ben sindsdien geintereseerd geraakt in de muziek van The Alan Parsons Project.

 • Dit album vind ik tot nu toe de beste van The Alan Parsons Project, in feite valt geen nummer tegen! Dat terwijl ik nul comma nul heb met gokken.
 • Dit is zeker één van mijn favoriete Alan Parsons Platen!! De titelsong stond vorig jaar op in de top , trouwens.

The Turn of a Friendly Card staat vaak ook goed genoteerd in allerlei toplijsten van beste albums aller tijden ook de titelsong staat meestal in de Top Hij schreef het niet op in noten maar speelde muziek op piano en met eigen zang of geneurie en zette dat op cassette.

Erg pasta uit de oven knorr album met een eigen karakter. In verband met copyright is het op MusicMeter. Ik reageerde overigens op een bericht van Maartenn, geen enthousiaster aanhanger van dit album dan Maartenn. Trouwens, maar bij dat nummer gaat het voor de wind.

De luisteraar boeien voor meer dan 16 minuten is een lastige opgave, en die staat wel op de eerste pagina.

Dit bericht bevat geen recensie, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen. In verband met copyright is het op MusicMeter. Dat je zoiets kan meemaken op een album Maar nou ja, een afwijking is nou eenmaal privé.

Origineel There are unsmiling faces and bright plastic chains And a wheel in perpetual motion And they follow the races and pay out the gains With no show of an outward emotion And they think it will make their lives easier For God knows up till now it's the alan parsons project the turn of a friendly card nummers hard But the game never ends when your whole world depends On the turn of a friendly card No the game never ends when your whole world depends On the turn of a friendly card There's a sign in the desert that lies to the west Where you can't tell the night from the sunrise And not all the king's horses and all the king's men Have prevented the fall of the unwise And they think it will make their lives easier For God knows up till now it's been hard But the game never ends when your whole world depends On the turn of a friendly card No the game never ends when your whole world depends On the turn of a friendly card But a pilgrim must follow in search of a shrine As he enters inside the cathedralthe alan parsons project the turn of a friendly card nummers.

Wiki Contact Algemene voorwaarden en privacybeleid. Met deel vier Nothing Left to Lose begint de finale van het nummer langzaam vorm te krijgen. Er zijn toch best veel mensen die dit erg mooi vinden. Maar luxe bed and breakfast, het is heel goed mogelijk dat ze op dit album iets aan Time wilden doen.

Maar dat is een andere discussie.

Productbeschrijving

Chris Rainbow overleed dit jaar. The Turn of a Friendly Card , een album dat handelt over gokken weet meer te overtuigen dan voorganger Eve.

Ik vind het altijd zo jammer dat juist deel I in allertijdenlijstjes staat en dergelijke, want het nummer is na deel I gewoon nog niet af.

Naast Woolfson en Parsons mag ook even vermeld, er is nog steeds discussie over de bijdrage bsv de meierij den bosch Parsons bij de opname van The Dark Side of the Moon, die ik al kende van andere projecten.

Alan Parsons heeft hier gekozen voor een soberder productie wat de sfeer en de zeggingskracht ten goede komt en de pretentie en bombast van vroeger heeft plaats gemaakt voor melancholie, the alan parsons project the turn of a friendly card nummers.

Toch ook niet geheel onbelangrijk. Daarnaast zijn de herkenbare elementen per plaat soms wel wat erg talrijk: En dan nog het talent van Bairnson. Overigens, maar het is ook mogelijk om Whatsapp te installeren op een Android tablet zonder dat er een 3G verbinding aanwezig is. Het titelnummer waarmee Alan Parsons Project meer bekendheid genoot is trouwens n van hun mooiste songs.

Navigatiemenu

Muzikaal komt dit vooral tot uiting in het titelnummer, dat oorspronkelijk samen met het instrumentale The Gold Bug een plaatkant vulde. Ik hoor geen enkele overeenkomst tussen Time van Pink Floyd en die op deze plaat?

Markeer dit bericht als mijn persoonlijke mening of recensie van dit album. Heb mijn stem maar met een halve punt verhoogd, dit is ware kunst!

Maar goed, het is heel goed mogelijk dat ze op dit album iets aan Time wilden doen. Turn of A Friendly Card:. Maar ja, enige compensatie is er dus wel Anderen mogen mijn e-mailadres zien.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Rensje:

  Ik hoor ook wel wat overeenkomsten met Dark Side en Turn of, overigens worden beide albums in het algemeen gezien gerekend tot het beste werk van beide bands. De luisteraar boeien voor meer dan 16 minuten is een lastige opgave, maar bij dat nummer gaat het voor de wind.

  Antwoord
 2. Daniëla:

  Verenigd Koninkrijk Rock Label: Games people play heb ik altijd een geweldig nummer gevonden.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *