Vakantie sardinie fly drive

Datum van publicatie: 13.03.2019

In de zuidelijk gelegen hoofdstad Cagliari zult u helemaal begrijpen wat de Italianen bedoelen met Bella Italia. Het kasteel uit voor Christus had een toren van maar liefst 20 meter hoog en had nog vier andere kleinere torens.

Relax aan 't strand. Je vindt er natuurlijk ook gezellige kustplaatsjes met wuivende palmen, waar je heerlijk kunt slenteren langs winkeltjes. Alles wordt geregeld, je kunt zorgeloos genieten van jouw reis. Wij hebben voor jou een top 5 van bezienswaardigheden in Sardinië samengesteld.

Agriturismo is op Sardinië erg populair en je vindt op het eiland ook talrijke agriturismi. Wanneer je op vakantie gaat naar Sardinië zijn er een aantal bezienswaardigheden die je beslist niet wilt missen. Liever persoonlijk geholpen worden?

Vakantie sardinie fly drive vindt er natuurlijk ook gezellige kustplaatsjes met wuivende palmen, waar je heerlijk kunt slenteren langs winkeltjes? Aan de 55 kilometer lange noordkust Costa Smeralda zijn uitzonderlijk mooie stranden te vinden zoals het witte zandstrand van de Poltu di Li Cogghj, dat omringd is door fraaie rotspartijen. Vanaf het vliegveld Cagliari ben je in no-time in het centrum van de stad Cagliari.

Wil je het programma van een van onze Concerta bijwerkingen lange termijn rondreizen wijzigen of uitbreiden, vakantie sardinie fly drive. Tijdens een fly-drive Sardini heeft u de mogelijkheid om bijzondere bezienswaardigheden te ontdekken.

Een snellere maar niet minder spectaculaire manier van reizen naar de grotten is per auto.

Top 5 fly & drive bestemmingen

Bij binnenkomst in deze kerk zult u zich tijdens een vakantie Italië vast vergapen aan de marmeren versieringen aan de muren en barokke altaarstukken. Cultuur, natuur en zee. Hier vind je een vliegveld, één van de belangrijkste havens van het eiland en een erg mooie kustlijn.

Wanneer u uw badlaken weer tijdelijk in de auto hebt gepakt, rijdt dan ook eens richting het zuiden. Sardinië is een eiland in de Middellandse Zee gelegen pal onder Corsica.

Wanneer je op vakantie gaat naar Sardinië zijn er een aantal bezienswaardigheden die je beslist niet wilt missen. Sardinië, een mediterraan paradijs op maar 2 uurtjes vliegen met een ongerepte natuur en prachtige witte zandstranden met een knalblauwe zee.

 • Met slechts twee uur vliegen bereikt u dit Italiaanse eiland in de Middellandse Zee.
 • Een bezichtiging aan de Grotta di Nettuno is op twee manieren te maken: Wat fascinerend is, zijn de enorme verschillen per streek.

Houd uw camera bij de hand want u zult getrakteerd worden op verbluffende vergezichten, vakantie sardinie fly drive. Geniet van de natuur. Om deze andere kant van het eiland te ontdekken hoef je vaak niet eens uren te rijden. Een bezichtiging aan de Grotta di Nettuno is op twee manieren te maken: Deze toren werd gebouwd rond - voor Christus en is zeker een bezoekje waard.

Rijk aan cultuur, natuur en prachtige stranden

Tijdens een excursie van Kras naar deze natuurlijke parel zult u na een steile afdaling betoverd worden door de wonderbaarlijke stalactieten en stalagmieten waarmee deze grot versierd is. Wij stellen de vakantie graag voor je samen. Een snellere maar niet minder spectaculaire manier van reizen naar de grotten is per auto. Ontdek de vele smaken van Sardinië Het is maar goed dat een fly-drive Sardinië inclusief vlucht én huurauto is, want er zijn zoveel unieke bezienswaardigheden te ontdekken op dit Italiaanse eiland.

Onze standaard rondreizen - met huurauto of eigen vervoer - bevatten een mooie mix van locaties en geven je de mogelijkheid om in korte tijd de verschillende gezichten van Sardini te leren kennen. In de stad wonen ongeveer De vestingmuren van deze middeleeuwse stad zijn nog grotendeels intact wat zorgt voor historische sferen, vakantie sardinie fly drive.

Rondreis door Italië / Sardinië

Ontdek de vele smaken van Sardinië Het is maar goed dat een fly-drive Sardinië inclusief vlucht én huurauto is, want er zijn zoveel unieke bezienswaardigheden te ontdekken op dit Italiaanse eiland. Bovendien informeren wij je ook over de beste vluchtoptie of overtocht naar Sardinië. Dat kan natuurlijk ook.

In de zuidelijk gelegen hoofdstad Cagliari zult u helemaal begrijpen wat de Italianen bedoelen met Bella Italia.

Hier vind je een vliegveld, waarna je precies traptreden afdaalt naar de grotten. Je kunt de auto parkeren bij de vuurtoren in de zomermaanden erg drukvakantie sardinie fly drive, n van de belangrijkste havens van het eiland en een erg mooie kustlijn.

Fly-drive in meerdere accommodaties 4. Bij Vakantie sardinie fly drive heb je de mogelijkheid om meerdere provincies in n reis te combineren door het boeken van een van onze kant-en-klare autorondreizen. Naarmate je dichter bij Costa Verde komt, zie je dat het landschap steeds groener wordt. Vervolgens stappen we weer in onze huurauto en reizen verder over het prachtige eiland.

De middeleeuwse schoonheid van Cagliari In de zuidelijk gelegen hoofdstad Grappige sinterklaas gedichten voor volwassenen zult u helemaal begrijpen wat de Italianen bedoelen met Bella Italia? De grotten van Neptunus liggen op ongeveer 45 minuten rijden ten westen van de stad Alghero.

Autorondreis en fly drive

Dit is ook gelijk wat Costa Verde een mooie bezienswaardigheid maakt op Sardinië. Bij binnenkomst in deze kerk zult u zich tijdens een vakantie Italië vast vergapen aan de marmeren versieringen aan de muren en barokke altaarstukken. Het eiland rond in 10 dagen - Sardinië.

Fly-drive Sardinië - Het juweel van de Middellandse Zee Rijk aan cultuur, natuur en prachtige stranden Bent u de volgende die betoverd wordt op het Italiaanse eiland Sardinië?

Wij hebben voor jou een top 5 van bezienswaardigheden in Sardini samengesteld. Het kasteel uit voor Christus had een toren van maar liefst 20 meter hoog en had nog vier andere kleinere torens. De eigenaren van deze boerderijen vinden het erg leuk om hun gasten het echte Sardini te laten proeven, vakantie sardinie fly drive.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Perla:

  Barumini is een klein dorp in het centrum van Sardinië en herbergt een oude nederzetting die is opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst.

  Antwoord
 2. Camilla:

  Je vindt er natuurlijk ook gezellige kustplaatsjes met wuivende palmen, waar je heerlijk kunt slenteren langs winkeltjes. In de zuidelijk gelegen hoofdstad Cagliari zult u helemaal begrijpen wat de Italianen bedoelen met Bella Italia.

  Antwoord
 3. Gerrieke:

  Stel zelf een unieke rondreis door Sardinië samen Sardinië Kies je bestemmingen. Het hoogste punt van deze rots is meter hoog en aan de voet van deze rots vind je de archipel van Maddalena.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *