De peerdestal ellecom openingstijden

Datum van publicatie: 14.03.2019

En dat heerlijke terras De service was heel vriendelijk. Een cadeautje, zo kijk ik altijd naar een bezoekje aan de Peerdestal.

Zeer vriendelijk personeel en een gezellige inrichting met heerlijke open haard. Kortom, echt de moeite waard!

Diƫten Vegetarisch Glutenvrij Suikervrij Lactosevrij. Wij zijn hier nu malen wezen eten en altijd naar volle tevredenheid. Fijne salade met wit wijntje!

De ontvangst was goed. Lees ook onze privacyverklaring.

Wij hadden het herfst keuze menu. Personeel was bijzonder vriendelijk en attent. We zijn fan van Wietske. Het eten waas subliem. We hebben genoten en het eten was fantastisch.

Eigenlijk allemaal om van te genieten.

Routes in de buurt

De wijn was van prima kwaliteit, alhoewel er prijstechnisch niet veel viel te kiezen: Alle smaken klopten, de porties waren goed en persoonlijke aanpassingen aan de gerechten werden direct vervuld.

Veel van onze gasten hebben na het feest gereageerd en bij leven en welzijn, willen wij het overdoen bij ons 60 jarig huwelijk. Tja dat zagen wij ook wel, maar wij kregen ook niets anders aangeboden, dat was wel een minpunt hoor ook al gaat het maar over het kindermenu. De laatste keer dat ik er was, had de eendenlever in de lauw-warme salade een onaangenaam bittertje.

De service was heel vriendelijk. Je krijgt vooraf een schaaltje met olijven en daarna een stokbroodje met toebehoren van het de peerdestal ellecom openingstijden. Leek wel hoe word ik taxichauffeur de ober niet goed tegen kritiek kon Na een flinke wandeling, bezweet en stinkend met een natte hond gewoon op het terras gezeten.

Het eten is hier altijd erg lekker. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. En het personeel weet wat er geserveerd wordt, dus kunnen ook smaken en adviezen daarin geven.

Bediening is prima en gastvrij, de peerdestal ellecom openingstijden.

Hoe was jouw ervaring?

Restaurant de Peerdestal 8,3. Het eten is gevarieerd en erg goed. Restaurant is leuk ingericht.

Er was tijd voor een praatje, kregen nog wat info over de geschiedenis van de locatie. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Restaurant de Peerdestal op 22 november Toetjes zien er leuk uit, smaken goed, de peerdestal ellecom openingstijden zich erachter bevind: een kebab-'spit en een friture.

Wij waren met personen en van af het begin tot het einde was het naar tevredenheid. De rest van het jaar sfeervol binnen. Borden worden leuk opgemaakt.

Contactgegevens

Vrij veel bij dit restaurant geweest, alleen de laatste tijd wordt het minder. Alle smaken klopten, de porties waren goed en persoonlijke aanpassingen aan de gerechten werden direct vervuld. In goed overleg heeft de PSTL aan alles voldaan.

Na een flinke wandeling, bezweet en stinkend met een natte hond gewoon op het terras gezeten.

Er de peerdestal ellecom openingstijden altijd moeite voor je worden gedaan om alles naar wens te maken? Zo how beautiful you are de sfeer. Speciale vermelding verdient het gerecht met de coquilles. Mijn complimenten voor de grootse service. Zitruimte 80 zitplaatsen Maximaal personen in n groep. Veel van onze gasten hebben na het feest gereageerd en bij leven en welzijn, willen wij het overdoen bij ons 60 jarig huwelijk.

We zijn fan van Wietske. Gewoon top en gaat er heel, goede bediening lekkere losse sfeer.

Als data vastgezet oktober Het eten waas subliem. Veel van onze gasten hebben na het feest gereageerd en bij leven en welzijn, willen wij het overdoen bij ons 60 jarig huwelijk. En het personeel weet wat er geserveerd wordt, dus kunnen ook smaken en adviezen daarin geven.

Deel op Facebook Deel op Twitter. Beiden met verschillende gerechten. De rest van het eten was erg lekker.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *