De winkel van de nostalgie

Datum van publicatie: 12.04.2019

Winkel van de Nostalgie 27 februari ·. Winkel van de Nostalgie 5 maart ·.

Pasen Pasen Komend weekend is het Pasen en hiervoor hebben wij onze openingstijden iets aangepast. Winkel van de Nostalgie 22 maart ·. E-mailadres of telefoonnummer Wachtwoord Account vergeten? Het ideale cadeau voor een verjaardag, jubileum of ander bijzonder moment: Samen vormen de fragmenten een prachtig beeld van de Vierdaagse, met beeldmateriaal vanaf tot heden.

Deze nostalgische Ricatech jukebox verbetert met succes de inrichting en sfeer van bijna elke omgeving en zal altijd een optische en akoestische blikvanger zijn. Bekijk meer van Winkel van de Nostalgie op Facebook.

Winkel van de Nostalgie 10 maart. Wilt u kans maken. Daarom introduceren wij vanaf april het snoepje van de maand. Bestel de DVD dan snel: Bestel de DVD hier: Winkel van de Nostalgie 6 december .

Tevens bevat de DVD bijzondere extra's zoals een blik achter de coulissen.
 • Alles met een zweem van nostalgie. U bent van harte welkom om tijdens openingstijden te komen genieten.
 • Bent u nou benieuwd hoe het spoorwegennetwerk vroeger was? ONS 14 september ·.

DE RODE HELD

Garant voor uren speelplezier en spannend tot de laatste seconde! De winnaar wordt vrijdag 14 april bekend gemaakt.

Winkel van de Nostalgie 20 april ·. Winkel van de Nostalgie 11 mei ·. Winkel van de Nostalgie 15 februari ·. Winkel van de Nostalgie 10 april ·. Maar Julio heeft sterk het gevoel dat er iets niet klopt.

 • Winkel van de Nostalgie 18 september ·. Als haar broer Julio een maand later naar het hotel komt om haar te bezoeken, vertelt een kelner hem dat Cristina is ontslagen nadat ze een gast had bestolen.
 • Voor meer informatie over de verschillende tours kunt u hierboven op de menuknop 'Stadstour' klikken. Hopelijk tot snel in Buren en fijne feestdagen gewenst!

Winkel van de Nostalgie 17 april. Gedeelten van deze pagina. De dvd De geschiedenis van De Vierdaagse bevat ruim twee uur aan bijzondere archiefbeelden, de winkel van de nostalgie. Iedereen een vrolijk Pasen gewenst!. Wij nemen u graag mee op een van onze tours om de verhalen van Buren en haar oud-inwoners met u te delen. Hopelijk tot snel in Buren en fijne feestdagen gewenst. Volg hiervoor onze facebookpagina.

Ons nieuws

Op onze Facebookpagina www. Samen vormen de fragmenten een prachtig beeld van de Vierdaagse, met beeldmateriaal vanaf tot heden. Let wel op, ieder snoepje is er zo lang de voorraad strekt! Deze prachtige DVD-serie brengt elk jaar, vanaf , terug op het netvlies.

E-mailadres of telefoonnummer Wachtwoord Account vergeten. De dvd De geschiedenis van De Vierdaagse bevat ruim twee uur aan bijzondere archiefbeelden. Gedeelten van deze pagina, de winkel van de nostalgie. Tevens bevat de DVD bijzondere extra's zoals een blik achter de coulissen. Wij nemen u graag mee terug in de tijd naar een winkel uit grootmoeders tijd.

Welkom op de website van de Rode Held, een cadeauwinkel vol nostalgie!

George en Mildred verhuizen naar een chique buurt. Tijdens schoolvakanties is de winkel extra geopend. Deze nostalgische Ricatech jukebox verbetert met succes de inrichting en sfeer van bijna elke omgeving en zal altijd een optische en akoestische blikvanger zijn. De winnaar wordt vrijdag 14 april bekend gemaakt. De kleurstellingen passen in zo'n ouderwets winkeltje, het ziet er allemaal zo prachtig uit, dat je er niet uitgekeken raakt.

 • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief:
 • Onze openingstijden Wij zijn gesloten.
 • Het ideale cadeau voor een verjaardag, jubileum of ander bijzonder moment:
 • Nostalgie en technologie in 1!

Volg hiervoor onze facebookpagina. Match de vragen met de juiste antwoorden zonder al te veel tijd te verliezen. De kleurstellingen passen in zo'n ouderwets winkeltje, dat je er niet uitgekeken raakt, mobiele telefoons, de winkel van de nostalgie. Speel slim en zet op het juiste moment jouw verdiende j. Winkel van de Nostalgie 27 februari. Deze nostalgische Ricatech jukebox verbetert met succes de inrichting en sfeer van bijna elke omgeving en de winkel van de nostalgie altijd een optische en akoestische blikvanger zijn!

Winkel van de Nostalgie 6 december. Winkel van de Nostalgie 10 maart. Kent u het beroemde warenhuis Selfridges.

George en Mildred verhuizen naar een chique buurt. Klik hier om de DVD-box gelijk te bestellen: Vandaag wordt voor de 4e keer Koningsdag gevierd! Garant voor uren speelplezier en spannend tot de laatste seconde!

Onze openingstijden Wij zijn gesloten? Winkel van de Nostalgie 18 juli. Winkel van de Nostalgie 7 september .

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Rémy:

  De winnaar wordt vrijdag 14 april bekend gemaakt.

  Antwoord
 2. Sharlene:

  De kleurstellingen passen in zo'n ouderwets winkeltje, het ziet er allemaal zo prachtig uit, dat je er niet uitgekeken raakt.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *