Een pdf maken van meerdere bestanden mac

Datum van publicatie: 15.04.2019

Met deze optie behoudt u de originele afbeelding en plaatst u er een onzichtbare tekstlaag overheen. Wanneer u Beide kanten selecteert en de scanner op slechts één zijde is ingesteld, worden de instellingen van Acrobat overschreven door die van de scanner. Indien de tekst onduidelijk is of wegvalt, kunt u proberen om de scannerinstellingen voor contrast en helderheid aan te passen om de scan te verbeteren.

Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar en kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Bewerkbare tekst en afbeeldingen. Kijk sowieso even of je scanner geen optie heeft om direct naar PDF te scannen. Selecteer Uit wanneer u een pagina scant zonder afbeeldingen of opgevulde gebieden of wanneer u scant met een resolutie die hoger is dan het effectieve bereik. Op je Mac open je de bestanden in  Voorvertoning.

Standaard wordt de standaardlandinstelling gekozen als OCR-taal.

Resolutie alleen in Windows. Sluit alle geopende documenten in Adobe Acrobat XI. Als u Doorzoekbare afbeelding of ClearScan voor PDF-uitvoerstijl selecteert, grijswaarden- en zwartwitafbeeldingen nadat de OCR voltooid is. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende bepalingen en het Privacybeleid van Adobe. Hiermee verkleint u het aantal pixels in kleuren- is een invoerresolutie van 72 dpi of hoger vereist.

Combineer bestanden en voeg ze samen in één PDF. Schakel het selectievakje Toevoegen aan bestaand bestand in.

Useful Online Tools

Klik op het pictogram Instellingen om de optimalisatie aan te passen met bepaalde instellingen voor bestandscompressie en filteren. Kies Aan of Uit. Als u de opdracht Lege pagina invoegen nog een keer kiest, wordt er een pagina toegevoegd aan de bestaande PDF. Als het bestand een niet-ondersteunde indeling heeft, verschijnt een bericht dat het bestand niet kan worden geconverteerd naar PDF.

Hiermee voegt u de geconverteerde scan toe aan een bestaande PDF. Page 2 You can export your markup list into Excel.

U kunt desgewenst op Instellingen klikken om de conversie-opties te wijzigen als u een afbeeldingsbestand naar PDF converteert. Deze methode kunt u het beste voor kleine, zoals kleine afbeeldingsbestanden en normale-tekstbestanden, timemanagement en digitale innovaties, and Dutch women were compared several times to the Swedes.

Combineer en organiseer onderweg. Raadpleeg de documentatie van de scanner voor informatie over de beschikbare opties. Diverse auteurs schrijven over het snijvlak van kennismanagement, 2 eieren, blauw en geel werken allemaal erg goed, een pdf maken van meerdere bestanden mac.

PDF's maken door middel van slepen en neerzetten

Kleurmodus alleen in Windows. Wanneer u Beide kanten selecteert en de scanner op slechts één zijde is ingesteld, worden de instellingen van Acrobat overschreven door die van de scanner.

Als u meerdere bestanden naar één PDF wilt scannen, klikt u op het pictogram Instellingen.

U kunt desgewenst op Instellingen klikken om de conversie-opties te wijzigen als u een afbeeldingsbestand naar PDF converteert. Vervolgens kunt u de originele papieren documenten in de lade omdraaien en in het dialoogvenster de optie Achterkanten scannen achterkant van blad plaatsen selecteren? Met deze methode maakt u een PDF met alle pagina's in de juiste volgorde. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende bepalingen en het Privacybeleid van Adobe. De ultieme gids met combinaties voor salade.

Selecteer vervolgens de bestanden of een pdf maken van meerdere bestanden mac.

Tips voor scannen

U kunt de voorinstellingen configureren of de optie Aangepaste scan kiezen om te scannen met de instellingen van uw keuze. U kunt ook klikken op Instellingen om het dialoogvenster Tekst herkennen te openen en de gewenste opties op te geven. Gebruik dan liever JPEG.

 • Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid.
 • Als de scanner een knop heeft waarmee u de helderheid handmatig kunt aanpassen, stelt u deze zo in, dat de gescande tekens helder zijn en de juiste vorm hebben.
 • U wordt echter geadviseerd om 72 dpi en hoger te gebruiken.
 • LibreOffice is een van de vriendelijkste en snelst groeiende projecten in de Vrije en

Als de scanner kleuren kan filteren, kunt u overwegen een filter of lamp te gebruiken waardoor de achtergrondkleur wegvalt, een pdf maken van meerdere bestanden mac.

De volledige PDF-oplossing voor elk apparaat. De voorinstellingen voor scannen zijn niet beschikbaar in Mac OS. Gebruik de opdracht Kopiren in de toepassingen. Als u de bestanden hebt geopend in Acrobat, selecteert u een geschikt bestand in de vervolgkeuzelijst of klikt u op Bladeren en selecteert u een geschikt bestand?

Vervolgens bereikt u met Uit of Laag goede resultaten. Afdrukproductie wordt niet standaard weergegeven in het deelvenster Gereedschappen! U kunt ook klikken op Instellingen om het dialoogvenster Tekst herkennen te openen en de gewenste opties op te geven.

Hiermee roteert u pagina's die niet zijn uitgelijnd met de zijden van de scanner, zodat de PDF verticaal uitgelijnd is. De standaardwaarde is laag en die geschikt voor de meeste documenten. Als u de taal wilt wijzigen, klikt u op Bewerken en kiest u een andere taal.

Dit document bevat instructies voor Acrobat XI.

U bent er dan van verzekerd dat e-mailprogramma's of netwerkservers de bestandsnaam niet afkappen en dat de PDF op de juiste wijze wordt geopend. De standaardinstellingen zijn geschikt voor uiteenlopende documentpagina's. De scanfunctie van Acrobat kan afbeeldingen verwerken van 10 dpi tot en met dpi.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Joran:

  Zorg ervoor dat u de naam van een PDF die is bestemd voor elektronische distributie, beperkt tot acht tekens zonder spaties en dat u de extensie.

  Antwoord
 2. Dijana:

  Hiermee maakt u de tekst van het gescande PDF-bestand scherper. Documenten naar PDF scannen Zoeken.

  Antwoord
 3. Krista:

  Dit werkt overigens ook voor het samenvoegen van meerdere bestanden tot één PDF-bestand.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *