Hoeveel kan ik maximaal lenen voor een auto

Datum van publicatie: 14.03.2019

Het bedrag dat kan ter beschikking stellen verschilt sterk van bank tot bank, dus zorg dat je bij meerdere banken een aanvraag indient. Geeft de bank nu een negatief antwoord, dan kan je steeds kijken om een deel contact te betalen en het andere deel toch te lenen. Je zal je afvragen hoeveel je kan lenen om een auto aan te kopen.

De looptijd van een Persoonlijke Lening is minimaal 24 maanden en maximaal maanden. Vraag dit goed na in de bank wat de mogelijkheden zijn en hoeveel je dit extra zal kosten. Op 'hoeveel kan ik lenen' proberen wij u desondanks toch enigszins antwoord te geven op deze vraag. Een bank gaat eerst na of je een lening wel aankan. Bereken uw rente of bekijk de verschillende rentetarieven voor het Flexibel Krediet.

Bereken uw lening Bereken uw zakelijke lening. Hoeveel u precies kunt lenen voor de aankoop van een auto is dus afhankelijk van de werkelijke aankoopwaarde van het voertuig in kwestie! Eindelijk zelf mobiel en vrij om overal naartoe te gaan, hoeveel kan ik maximaal lenen voor een auto. Uiteindelijk is een lening in zijn geheel een kost, dus is het interessant om ook die kost zo laag mogelijk te houden.

Onze adviseurs helpen u graag. Bereken uw maximale lening.

Op deze manier kunnen ook eventuele opties in uw lening worden opgenomen.

Maximale lening berekenen

Hoe hoger je inkomen is hoe meer je zal kunnen lenen voor je auto. Want een lening is niet de enige kost bij de aankoop van een auto. Eén ervan is je inkomen.

Bereken uw maximale hypotheek. Ook op de vragen zoals, hoeveel kan ik maximaal lenen en hoeveel kan ik lenen voor een woning , zijn te algemene vragen om antwoord op te geven. Copyright © - Hoeveel kan ik lenen? Bereken uw rente of bekijk de verschillende rentetarieven voor het Flexibel Krediet.

 • Verbouwingen aan je huis, daar heb je vaak ook een lening voor nodig.
 • Specifiek voor een lening die wordt afgesloten om een auto te financieren geldt dat deze vaak wordt afgesloten voor een veel te hoog bedrag.

Bereken uw rente of bekijk de verschillende rentetarieven voor de Persoonlijke Lening. Voorbeeldberekening Persoonlijke Lening Deze tabel is slechts een voorbeeld.

Bereken zelf makkelijk of u kunt lenen en hoeveel. Langs de andere kant worden ook de uitgaven eens bekeken. Enkel zo zal je ze tegen mekaar kunnen uitspelen en tenslotte minder kosten betalen. Ontdek hier hoeveel je kan lenen voor een auto.

Voorbeeldberekening Persoonlijke Lening

Omwille van deze reden is het dan ook zeer belangrijk om te weten hoeveel u precies kunt lenen voor de aankoop van uw nieuwe auto. Aan de hand van bovenstaande informatie kunt u eigenlijk reeds grotendeels zelf berekenen hoeveel u kunt lenen voor de aankoop van een eigen auto. Deze leningsimulator kunt u gebruiken als indicatie.

Wens je de lening toch aan te vragen dan kan je een papieren contract opsturen. Je maandelijks bedrag komt dan wel veel lager bij een langere lening. Zo heb je al snel een eerste idee wat de lening je zal kosten per maand en wat de kostenpercentage is? Indien er nog andere werkinkomsten zijn, zullen deze ook opgeteld worden bij het gezamenlijk inkomen! Bereken uw maximale lening!

Waarmee zal de bank rekening houden bij het bedrag van de lening?

Copyright © - Hoeveel kan ik lenen? Het aanvraag-proces gaat dan alleen net iets anders. Klanten geven onze leningen een 8,7 voor gemak op Independer. Hoeveel jij en eventueel je partner netto verdienen.

Daar komen zaken aan bod zoals, de huur of hypotheeklast die je momenteel moet afbetalen.

Op 'hoeveel kan ik lenen' proberen wij u desondanks toch enigszins antwoord te geven op deze vraag. Het bedrag hoeveel kan ik maximaal lenen voor een auto kan ter beschikking stellen verschilt sterk van bank tot bank, dus zorg dat je bij meerdere banken een aanvraag indient. Hoeveel je verdient zal meebepalen hoeveel je kan lenen! Ontdek hier hoeveel je kan lenen voor een auto.

Eindelijk zelf mobiel en vrij om voorbeeld enquete vragen doelgroeponderzoek naartoe te gaan. Uiteindelijk is een lening in zijn geheel een kost, dus is het interessant om ook die kost zo laag mogelijk te houden. Hoeveel u precies kunt lenen voor de aankoop van een auto is dus afhankelijk van de werkelijke aankoopwaarde van het voertuig in kwestie.

Leen niet teveel voor de aankoop van uw nieuwe auto.

Want ook dat is iets wat mensen vaak vergeten, geld lenen kost ook geld. Maar ook het bedrag dat je wenst te lenen is uiteraard van belang. Voorbeeldberekening Persoonlijke Lening Deze tabel is slechts een voorbeeld. Indien je de aanvraag wenst officieel te maken, kan je de aanvraag via de website van de bank doen.

Afhankelijk van uw persoonlijke en financile situatie en de hoogte van uw lening het kredietbedrag is de rente die u betaalt voor uw lening anders. Daarna zal de bank een beslissing nemen of ze de lening goedkeuren of weigeren.

Zo ligt je bedrag lager en kan een bank misschien sneller geneigd zijn je de lening toe te staan.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Timoteüs:

  Alsook de geschiedenis van andere leningen en het doel van een lening.

  Antwoord
 2. Cornel:

  De rente van het Flexibel Krediet is variabel.

  Antwoord
 3. Hubertina:

  Ook uw maandelijks inkomen speelt immers een grote rol bij het bepalen van het bedrag dat u kunt lenen voor de aankoop van een eigen auto.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *