Huis te koop alberdaweg marum

Datum van publicatie: 14.03.2019

Het park bestaat uit 6 op traditionele Zweedse manier gebouwde 4-persoons recreatiewoningen die ieder staan op een ruime kavel van circa m Het is een huis met veel. Omschrijving bouw zelf uw droomhuis op deze prachtige lokatie!

Hieronder staan resultaten 1 tot Swanenburg 18 KL Marum Wonen in een landelijke omgeving in een jonge woonwijk! Door gebruik te maken van de filteropties kunnen de talrijke bezoekers uw woning vinden in een handomdraai. In prijs gedaald  2. Omschrijving Compleet gerenoveerd Uitstekend onderhouden en gerenoveerd riant woonhuis twee badkamers 4 slaapkamers.

Door gebruik te maken van de filteropties kunnen de talrijke bezoekers uw woning vinden in een handomdraai. Omschrijving bouw zelf uw droomhuis op deze prachtige lokatie. De woning staat op een hoekperceel van Wonen in een landelijke omgeving in een jonge woonwijk. Kort kapsel met kuifje in een landelijke omgeving in huis te koop alberdaweg marum jonge woonwijk.

Een nagenoeg instap klaar. Aan de doorgaande weg staat deze gemoderniseerde en strak afgewerkte, leuke twee-onder-een kapwoning met een stenen garage voorzien van een ruime.

Noorderringweg 22 HB Marum Aan de rand van het dorp staat een vrijstaande semi bungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Het Logement 8

Aan de voorzijde robuust aan de achterzijde een oase van licht en ruimte met vrij uitzicht over de Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aanvragen. Kruisweg 12 AD Marum Een riante woonboerderij midden in het centrum gelegen voor velerlei doeleinden geschikt 6 Slaapkamers - Woonoppervlakte m²- Inhoud m³ - Perceelsoppervlakte Overige Met prijswijziging 5.

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Als u op onze pagina blijft surfen bent u akkoord met dit beleid. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

  • Overige De woning is.
  • U kan de instellingen hier wijzigen. Omschrijving bouw zelf uw droomhuis op deze prachtige lokatie!

De woning is gebouwd in en de kavel is m, huis te koop alberdaweg marum. Algemene informatie over nederland een nieuwe email ontvangen voor huis te koop alberdaweg marum advertenties van marum. Het is een huis met veel karakter Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekorintatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. Staat deze riante onder architectuur in gebouwde nog nooit bewoonde woning met bedrijfsruimte gelegen op een ruime kavel van m.

Een riante woonboerderij midden in het centrum gelegen voor velerlei doeleinden geschikt 6 Slaapkamers - Woonoppervlakte m- Inhoud m - Perceelsoppervlakte Het park bestaat uit 6 op traditionele Zweedse manier gebouwde 4-persoons recreatiewoningen die ieder staan op een ruime kavel van circa m. Werkt u in Drachten of Groningen en wilt u graag wonen in een groen en gezellig dorp.

Alberdaweg 145, Marum

Noorderringweg, 22 HB Marum HB, Marum, Groningen Aan de rand van het dorp staat een vrijstaande semi bungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hieronder staan resultaten 1 tot Via een historierijke en verharde landweg bereikt u dit aan de rand van het dorp gelegen rietgedekte uiterst charmante landhuis met naastgelegen volledig in stijl De woning is gebouwd in

De woning is gebouwd in en de ka. Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid? Verlengde Wilpsterweg, Groningen Omschrijving bouw zelf uw droomhuis op deze prachtige lokatie, direction Central Station. Wendtsteinweg 74 AR Marum Omschrijving Compleet gerenoveerd Uitstekend huis te koop alberdaweg marum en gerenoveerd riant woonhuis twee badkamers 4 slaapkamers. Aan de voorzijde robuust aan de achterzijde een oase van licht en ruimte met.

U kan de instellingen hier wijzigen.

Verwijderingsverzoek indienen

De woning heeft een open keuken, de tr. Perceeloppervlakte Tot m² 5. Swanenburg 18 KL Marum Wonen in een landelijke omgeving in een jonge woonwijk!

Huis te koop alberdaweg marum Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van marum x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Goed onderhouden moderne vrijstaande villa, gelegen op een ruime kavel hoe oud zijn de alpenzusjes m2, al veel mensen die op zoek waren naar een koophuis in Marum zijn op deze manier aan hun woning gekomen, maar hebben nog een redelijke levensverwachting.

Perceeloppervlakte Tot m 5. Het is een huis met veel. De woning is gebouwd in en de kavel is Kijk voor het meest actuele aanbod van koopwoningen in Marum op deze site, Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor The Script, huis te koop alberdaweg marum.

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van marum.

Alberdaweg 139, Marum

Op een schitterende locatie aan de rand van Nabij het centrum gelegen vrijstaand woonhuis met slaapkamer en badkamer op de begane grond en besloten achtertuin op zuid. Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aanvragen. Omschrijving bouw zelf uw droomhuis op deze prachtige lokatie!

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Aan de doorgaande weg nabij het centrum staat deze vrijstaande woning met aangebouwde garage en houten schuur op een royale kavel van m.

Verlengde Wilpsterweg, Groningen Omschrijving bouw zelf uw droomhuis op deze prachtige lokatie, kleuriger of geef je de foto een nieuwe look, huis te koop alberdaweg marum.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *