Locaties huis van de wijk venlo

Datum van publicatie: 15.04.2019

Bewonersnetwerk Venlo-Zuid November 15, ·. Los van bureaucratische regeltjes.

Ik heb er kennis mog Geef je op als kandidaat voor Kwizzele! Gemeente organiseert Buurtcafés in alle wijken van Venlo.

Stephan At Assist Bogdanski October 22, ·. November 1, ·. November 19, ·.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots! Svp opgeven via mailadres: Dat betekent dat ze altijd kunnen en zullen zoeken naar de beste oplossing, dichtbij en passend bij uw persoonlijke situatie. Ik heb er kennis mog Los van bureaucratische regeltjes. Daarbij wordt rekening gehouden met  wat  u zelf kunt en waar eventueel hulp van anderen bij nodig is!

Svp opgeven via mailadres: Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Wijkplatforms

Sneeuw leidt tot uren vertraging op Limburgse wegen. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op zaterdag om Bekijk hier de liedjes van het LVK. Dit Sociaal Wijkteam vindt u ook in het Huis van de Wijk Het is een team van beroepskrachten met kennis van wonen, werk, welzijn en zorg. Sections of this page.

Neem contact op met e. Open Inloop Clientenraad 16 november Maar op welke manier kunnen we dat het beste doen. Facebook Twitter Mail Read later. Bewonersnetwerk Venlo-Zuid November 15. November 6. Kent u andere bewoners die nieuwe initiatieven hebben en even niet vooruit kunnen.

Wegwijs in Venlo: wie wat waar?

Geplaatst op maandag 18 juli - Wat is open inloop? Dagbestedingen worden er gebundeld en opgesteld voor iedereen.

Meest gelezen in Nieuws. Dank voor de hartverwarmende gastvrijheid en "petje af" voor jullie gezamenlijke aanpak? Precies daarom weten mensen vaak niet met welke vraag ze waar terecht kunnen. Huis van de Wijk. Neem contact op met e!

Huis van de Wijk

De leden van het Sociaal Wijkteam kennen de wijk en alle netwerken van professionele en vrijwillige hulpverleners. Bewonersnetwerk Venlo-Zuid November 15, ·. Vanaf donderdag 3 januari November 6, ·.

  • Ik ben mantelzorger, waar vind ik ondersteuning?
  • November 1, ·.
  • En dat houdt onherroepelijk in dat een aantal panden niet meer als Huis van de Wijk gebruikt gaan worden.
  • Bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

January 6 at 6: Zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen en andere mensen kunnen blijven ontmoeten. Bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. January 17 at 3: November 6. December 17. Of lukt het u niet meer om zelfstandig het huishouden te verzorgen.

Gemeenschapshuis Blerick

Dank voor de hartverwarmende gastvrijheid en "petje af" voor jullie gezamenlijke aanpak. Stephan At Assist Bogdanski October 22, ·.

Heeft U interesse of wilt U meer informatie neem dan contact op met:

Waar kan ik terecht voor woningaanpassing. Daarbij wordt rekening gehouden met  wat  u zelf kunt en waar eventueel hulp van anderen bij nodig is. Het is ook de verzameling van activiteiten die in de wijken ontstaan.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Melek:

    January 17 at 3: De gemeente Venlo heeft de komende jaren meer aandacht voor wijken en dorpen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *