Spoelen met zout water na trekken kies

Datum van publicatie: 14.04.2019

Lijkt me een foutje. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Verstandskies, pijn en verwijderen De verstandskies of wijsheidstand komt op latere leeftijd door:

Als de verdoving is uitgewerkt kunt u weer eten en drinken. Reageer op dit bericht. U bent behandeld door de mond-, kaak- en aangezichtschirurg. Ik kan me herinneren dat er een verstands kies bij mij getrokken is. U mag ook even niet sporten.

Heb inderdaad zo'n 'monoject' spuitje meegekregen en die moet ik helemaal IN de wond doen en dan uitspuiten met zout water. Vanaf de dag na de behandeling moet u drie tot vier keer per dag uw mond spoelen met een spoelvloeistof, u krijgt hiervoor een recept mee! Dat is bij ons dagelijkse kost. Na de behandeling kan de wond in uw mond pijnlijk zijn. VIVA op social media Berichten spoelen met zout water na trekken kies je echt blij van wordt.

U kunt hiermee het wondje nog beter schoon houden door na de maaltijd het spuitje te vullen met lauw water en vervolgens het wondje voorzichtig schoon te spoelen. De onderste verstandskiezen worden vaak door een kaakchirurg verwijderd, de bovenste worden bezwaar bouwvergunning den haag door de tandarts verwijderd.

Dafalgan of paracetamol gaat je niet echt helpen bij tandpijn! Sitemap Voor medewerkers Contactformulier Inloggen voor professionals. Door de plaats van de wond goed te behandelen kan ook de zwelling worden verminderd, treden er minder nabloedingen op en is het sneller mogelijk om normaal te eten.
  • Begin met het nemen van pijnstillers voordat de verdoving is uitgewerkt.
  • Waar zou ik anders zo'n gebogen spuitje kunnen kopen.

Wat moet u doen bij problemen thuis?

Ik gooi gewoon zout in een fles en vul hem met water? Vul hier de enquête in. Dit mag u wel pas vier dagen na de ingreep gaan gebruiken! VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma. U mag ook even niet sporten. Jirpel vrijdag 23 juli

  • Dat heeft toen ook goed geholpen. Recente artikelen niet beschikbaar.
  • Pijnstilling De verdoving is na 2 tot 4 uur uitgewerkt. It's not you, it's me.

Brokunt u het volgende doen:. Kies laten trekken, Is dit te pijnlijk wacht dan totdat de wond minder gevoelig is. De verstandskiezen kunnen druk uitoefenen op de andere kiezen, hoe schoonhouden.

Bij vragen over zorgnota's Kaakchirurgie belt u met - Als de gegeven pijnstiller Brufen niet voldoende spoelen met zout water na trekken kies mag u daarnaast ook nog 4x daags 2x een paracetamol van mg. Als de wond mr gaat bloeden, waardoor de tandenrij scheef kan gaan staan of doordat het tandvlees ontstoken raakt.

Veelvoorkomende problemen

Poets wel uw gebit met een zachte borstel , maar wees voorzichtig in de buurt van de wond. Hechting laat uiteindelijk vanzelf los. Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.

Eventuele adviezen betreffende het stoppen of het juist wel nemen van bepaalde medicijnen dient u goed op te volgen. Home Gezondheid Kies laten trekken, hoe schoonhoude Home Openingstijden Hoe bereikt u Bernhoven? Bel direct voor een afspraak. Ik moest spoelen met Chloorhexidine.

Verzorging thuis

Water koken, theelepel zout in laten oplossen, af laten koelen tot handwarm, dat in spuitje doen en daarmee schoonspuiten. De kaakchirurg onderzoekt de ligging van verstandskies en legt uit hoe de behandeling verloopt. Roken en alcohol zijn niet goed voor de genezing.

  • De eerste uren na de behandeling kan de wond nog bloeden.
  • Veel mensen krijgen vroeg of laat last van hun verstandskiezen.
  • Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.
  • Liever een beetje tandpasta in de mond laten zitten, dan dat u teveel spoelt.

Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post. U mag niet spugen of kracht zetten om het bloed uit de mond te verwijderen. Toen kreeg ik van de assistente op mijn kop dat ik geen kruidenbouillon had mogen eten. Lijkt me een foutje. Het helpt als u zo ontspannen mogelijk bent.

De zwelling

Roken en alcohol In verband met de wondgenezing is het beter de eerste 5 dagen niet te roken en geen alcohol te drinken. Ik gooi gewoon zout in een fles en vul hem met water? Klik hier om ze nog een keer op te halen.

Ik heb een paar jaar geleden zoiets gehad. Dafalgan of paracetamol gaat je niet echt helpen bij tandpijn.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *